Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Hayır yanlış bilgi veriyorsunuz kimyasal gebelikte kese oluşmaya başlayabilir ama daha içine bebek düşmeden beta hcg düşmeye başlar yani gebelik ilerlemez bir yerde bir sorun çıkar ve beta hcg sıfırlanır regl olursunuz atarsınız ama burada hem 5+1 olmuş yani ilerlemiş gebelik hem de beta hcg düzeyi çok iyi durumda yani gebelik devam ediyor. Kimyasal da devam etmez bende yaşadım çünkü o boş gebelik demek değil gebelik ilerlerken gelişiminin durması çünkü zaten transfer edilen bir embriyo var. ama kese gelişmezse bebek de yerleşemez o sorun olabilir bunu da en iyi kendi doktoru bilir değerlendirir.

Insallahhhh

Allah cewap weren hepinizden razi olsun gercekten yarin ilk isim buraya yazmak olacak . Rabbim hepinizin guzel kalbine ne istiyorsa onu wersin insallah arkadaslar

insanin kocasins guvenmesi gerek eger kocsnin icinde oyle birsey varsa senin gebe olman da gerek yok aldatir.ve butun erkekler ayni degil bendags ooncede gebelik yasadim riskli oldugu icinancak dogumdan 3 ay sonra iliskiye girdik

Başka bir doktora da git bence.

Tup bebekte ici bos kese olmaz. Zaten embriyo koyuyorlar nasil bos olsun? Icin rahat olsun.
Benim doktorum o kadar emin soyledi ki hatta. Nasil bos olabilir dedi biz sana yukledik zaten dedi. Ama burdaki arkadaslar tup bebekte bos gebelik oldugunu soylediler. Sonra ben internette arastirma yaptim; tup bebekte bos gebelik basligi altinda uzman bir doktor gorusu aradim videolar vs. Ama herhangi bir dpktorun tup bebekte bos gebelik ile alakali herhangi bir roportaji yok.

Canım senin durumun nedir?

Benim elim gitmedi bir türlü ekleyim cnm. Yarın da yakındaki doktoruma gidiyorum kontrole. Yarınıda bir atlatayım bende eklerim. :)
Vallahi elim yüreğimde ama allah korur insallah bebislerimizi ve bizi :))

Aaa duydunmu canim. Ilk gidisinde mi duydun
Evet canim duydum şükür 6+4 te duyduk ama cok derinden... daha cok küçük...

Merhaba kızlar :) Normal şartlar dün adet günümdü ama hamile olduğum icin olmadım. Dünden beri adet agrısı gibi agrım var. Sizde hamileliğinizi ogrendikten sonra ilk adet gününüze denk gelen günlerde boyle agrı yasadınız mı? Şiddetli değil ağrı bu arada genel adet ağrıları.

Herkese merhaba benim 25 kasımda iki tane üçüncü gün embriyosu transferim oldu dondurulmuş. Sekreter yanlışlıkla onuncu güne test günü vermiş salı kan değerim 20,58 çıktı onuncu günde. Drum 13. Gün tekrarla hayırlı olsun dedi inşallah yükselir

Arkadaslar belli oldu.
14.gunum 148.8
16.gunüm 141.6 ya düşmüş.

Hemsire dış gebelik olabilir belki sonra artar dedi.
Sonradan artar mı? Sonucta azalma olmus. Ben bosuna sevinmiyim di mi? Zaten dunden beri kahverengi kanama gibi geliyo.

CNm gecmis olsn bnde benzer durumdayim bnm dususe gecmedi simdilik ama cok az artti yrn belli olacak muayene ve tahlille. Bndede dis gebelikten supheleniyorlar sanrm

Canım çok geçmiş olsun. Umarım dış gebelik değildir. Sizin sorununuz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…