- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Günaydın cnm, benim ilk denemem de kimyasal olmuştu. Minicik bir kese oluşmuştu fakat içi boştu bebek yoktu. Maalesef olabiliyor ama arkadaşınki kesinlikle dolu, bu değerlere göre bebek var ve gayet sağlıklı olmalı. Maalesef hastnelerde baştan savma iş yapıyorlar.
InsallahhhhGünaydın cnm, benim ilk denemem de kimyasal olmuştu. Minicik bir kese oluşmuştu fakat içi boştu bebek yoktu. Maalesef olabiliyor ama arkadaşınki kesinlikle dolu, bu değerlere göre bebek var ve gayet sağlıklı olmalı. Maalesef hastnelerde baştan savma iş yapıyorlar.
Allah cewap weren hepinizden razi olsun gercekten yarin ilk isim buraya yazmak olacak . Rabbim hepinizin guzel kalbine ne istiyorsa onu wersin insallah arkadaslarHayır yanlış bilgi veriyorsunuz kimyasal gebelikte kese oluşmaya başlayabilir ama daha içine bebek düşmeden beta hcg düşmeye başlar yani gebelik ilerlemez bir yerde bir sorun çıkar ve beta hcg sıfırlanır regl olursunuz atarsınız ama burada hem 5+1 olmuş yani ilerlemiş gebelik hem de beta hcg düzeyi çok iyi durumda yani gebelik devam ediyor. Kimyasal da devam etmez bende yaşadım çünkü o boş gebelik demek değil gebelik ilerlerken gelişiminin durması çünkü zaten transfer edilen bir embriyo var. ama kese gelişmezse bebek de yerleşemez o sorun olabilir bunu da en iyi kendi doktoru bilir değerlendirir.
Günaydın kizlaaar
insanin kocasins guvenmesi gerek eger kocsnin icinde oyle birsey varsa senin gebe olman da gerek yok aldatir.ve butun erkekler ayni degil bendags ooncede gebelik yasadim riskli oldugu icinancak dogumdan 3 ay sonra iliskiye girdikCok pardon anlamadigim icin soruyorum esinizin size iyi birsey mi soyledigini saniyorsunuz?
Cinsellik evliligin bel kemigidir. Cinsellik olmazsa malesef erkekler bu tatmini disarida yasarlar. Bunun istisnasi yoktur. Kadinliginizi unutmayin sakın, esiniz icin anne profilinden cok onun hala eşi gibi gorunmeniz onemlidir. Esim bana seni anne gibi goruyorum dese bunalima girerim. Bakis acisi farki sanirim. Sevgiler.
Kalp atisini bekliyordum canim duydum cok şükür ve ekledimmmHayirli olsun sende takvimi eklemisin benden bes gun sonra
Başka bir doktora da git bence.Arkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz
Benim elim gitmedi bir türlü ekleyim cnm. Yarın da yakındaki doktoruma gidiyorum kontrole. Yarınıda bir atlatayım bende eklerim. :)Kalp atisini bekliyordum canim duydum cok şükür ve ekledimmm
Benim doktorum o kadar emin soyledi ki hatta. Nasil bos olabilir dedi biz sana yukledik zaten dedi. Ama burdaki arkadaslar tup bebekte bos gebelik oldugunu soylediler. Sonra ben internette arastirma yaptim; tup bebekte bos gebelik basligi altinda uzman bir doktor gorusu aradim videolar vs. Ama herhangi bir dpktorun tup bebekte bos gebelik ile alakali herhangi bir roportaji yok.Tup bebekte ici bos kese olmaz. Zaten embriyo koyuyorlar nasil bos olsun? Icin rahat olsun.
Canım senin durumun nedir?Benim doktorum o kadar emin soyledi ki hatta. Nasil bos olabilir dedi biz sana yukledik zaten dedi. Ama burdaki arkadaslar tup bebekte bos gebelik oldugunu soylediler. Sonra ben internette arastirma yaptim; tup bebekte bos gebelik basligi altinda uzman bir doktor gorusu aradim videolar vs. Ama herhangi bir dpktorun tup bebekte bos gebelik ile alakali herhangi bir roportaji yok.
Ben kalp atisinu bekliyorum canim.pazarteis kesemizi gorduk 2 hafta sonraya randevu aldik. Allahin izniyle duyacagizCanım senin durumun nedir?
Aaa duydunmu canim. Ilk gidisinde mi duydunKalp atisini bekliyordum canim duydum cok şükür ve ekledimmm
Vallahi elim yüreğimde ama allah korur insallah bebislerimizi ve bizi :))Benim elim gitmedi bir türlü ekleyim cnm. Yarın da yakındaki doktoruma gidiyorum kontrole. Yarınıda bir atlatayım bende eklerim. :)
Evet canim duydum şükür 6+4 te duyduk ama cok derinden... daha cok küçük...Aaa duydunmu canim. Ilk gidisinde mi duydun
Masllah canim size :)Vallahi elim yüreğimde ama allah korur insallah bebislerimizi ve bizi :))
Evet canim duydum şükür 6+4 te duyduk ama cok derinden... daha cok küçük...
Canım şu an kaç hafta ve günlüksün? Ben doktora göre 7+3 oluyorum. Sen 6 gün sonra yaptığına göre transferi 6+3 müsün?Kalp atisini bekliyordum canim duydum cok şükür ve ekledimmm
CNm gecmis olsn bnde benzer durumdayim bnm dususe gecmedi simdilik ama cok az artti yrn belli olacak muayene ve tahlille. Bndede dis gebelikten supheleniyorlar sanrmArkadaslar belli oldu.
14.gunum 148.8
16.gunüm 141.6 ya düşmüş.
Hemsire dış gebelik olabilir belki sonra artar dedi.
Sonradan artar mı? Sonucta azalma olmus. Ben bosuna sevinmiyim di mi? Zaten dunden beri kahverengi kanama gibi geliyo.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım dış gebelik değildir. Sizin sorununuz neydi?Arkadaslar belli oldu.
14.gunum 148.8
16.gunüm 141.6 ya düşmüş.
Hemsire dış gebelik olabilir belki sonra artar dedi.
Sonradan artar mı? Sonucta azalma olmus. Ben bosuna sevinmiyim di mi? Zaten dunden beri kahverengi kanama gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?