Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

CNm gecmis olsn bnde benzer durumdayim bnm dususe gecmedi simdilik ama cok az artti yrn belli olacak muayene ve tahlille. Bndede dis gebelikten supheleniyorlar sanrm

Insaallah bi'şey olmamistir.
Cok fazla dusmemis öyle mi oluyo acaba?
Insaallah ameliyata gerek kalmadan ďüşecekse düşsün. Dua edelim.

Amin insaallah.
2 iyinin birisi.
Saglikli hayırlı evlatsa nasip etsin Allah.
Sizin degeriniz nedir?
Bnm 7. Gun 67
9. Gun 103
11. Gun 131 cikti. Yarin 13.
Gunum bir daha bakilacak ama sagliksiz ve riskli gozukuyr dediler artis cok az biz umudumuzu yitirdik bile. Senin bastan beri nasildi cmm

Dr'umla gorustum kimyasal gebelik buyuk ihtimal. 2 gun sonra bi daha yaptır dedi.
Nasip degilmis demek ki.
Allah sizlerinkini saglıkla kucaginıza aldirmayi nasip etsin arkadaşlar.
Allah hepinizden razı olsun; burda duygularımızı paylaştık, sevincimizi, telaşımızı, üzüntümüzü...
3 yaşında bir oglum var, Allah ona sagliklı hayırlı bir ömür nasip etsin insaallah.

Canım şu an kaç hafta ve günlüksün? Ben doktora göre 7+3 oluyorum. Sen 6 gün sonra yaptığına göre transferi 6+3 müsün?
Canim adet tarihime gore hesap yaptı dr um.. ölçümde ayni cikti zaten suan 6+5 im..

Hayirli ugurlu olsun canim... ayni agrilari bende yasadim ve hala ara ara devam ediyor... korkma belirtiler bunlar ve cok normallll.. ben hep adet oluyorum diye zehir ettim kendime o gunlerimi ama sukur olmadim :)

Kızlar bugün 10. Günüm tranaferim 4 günlükken yapılmıştı. Ayaklarımda üşüme yaklaşık 5 6 gündür vae bugün arttı. Sanki adet olacakmışım gibi bi karın ağrısı geliypr gidiyor. Tüp bebeği tutmayanlar transferden kaç gün sonra adet oluyor

Canim adet tarihime gore hesap yaptı dr um.. ölçümde ayni cikti zaten suan 6+5 im..
Benim dondurulmuş embriyo, o gün gittiğimde 6+5 dedi bana kafm karıştı. Yarın diğer doktoruma gittiğimde kesinleşir artık kaç olduğu, zaten çok bişey oynamıyor sanırım iki gün daha fazla söyledi bana.

Canım gayet normal adet ağrılarının olması. Bı süreçte hemen hemen herkesin oluyor zaten. Bazısı adet oluyor bazısı ilaçlardan dolayı adet olmuyor. Sanırım kişiye göre değişir bu süreç.

Hayırlısı ile olur inşallah canım hepimizin. 8. Gümde idrar negatif çıkmıştı o yüzden çok umutsuzum.

Vallahi hesabi hic bilmiyorum canim ama son adet tarihine göre hesaplayacaksin dedi sonra ultrason ölçümüne bakti zaten burda da ayni dedi

Cok gecmis olsun canim şükür ki bir evladin var rabbimn aratmadan hayirlisiyla versin bir tane daha insallahh

Vallahi hesabi hic bilmiyorum canim ama son adet tarihine göre hesaplayacaksin dedi sonra ultrason ölçümüne bakti zaten burda da ayni dedi
Dondurulmusta gec transfer oldugu icin hesap biraz karisiyor.Benim transfere göre 5+4,son adete gore 6+3 cok fark var hangisi dogru acaba

Dondurulmusta gec transfer oldugu icin hesap biraz karisiyor.Benim transfere göre 5+4,son adete gore 6+3 cok fark var hangisi dogru acaba
Doktorun ne dedi canim tam? Benim dondurulmus degim son adet tarihine göre 6+5 suanda ultrason ölçümüm de ayni cikti o yuzden bebim hesap sade :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…