CNm gecmis olsn bnde benzer durumdayim bnm dususe gecmedi simdilik ama cok az artti yrn belli olacak muayene ve tahlille. Bndede dis gebelikten supheleniyorlar sanrm
Canım çok geçmiş olsun. Umarım dış gebelik değildir. Sizin sorununuz neydi?
Ins dis gebelik degildr cnm bebeklerimizi kaybedeceksek de ins kanamayla kendilignden duserInsaallah bi'şey olmamistir.
Cok fazla dusmemis öyle mi oluyo acaba?
Insaallah ameliyata gerek kalmadan ďüşecekse düşsün. Dua edelim.
Ins dis gebelik degildr cnm bebeklerimizi kaybedeceksek de ins kanamayla kendilignden duser
Bnm 7. Gun 67Amin insaallah.
2 iyinin birisi.
Saglikli hayırlı evlatsa nasip etsin Allah.
Sizin degeriniz nedir?
Bnmde yrn dususe gececk gbi geliyor. Kanama yada lekelenmem yok ama. Allah sabir versn cnm bizlere.9.gün 54.4
12.gün 99.54
14.gün 148.8
16.gün 141.6
Canim adet tarihime gore hesap yaptı dr um.. ölçümde ayni cikti zaten suan 6+5 im..Canım şu an kaç hafta ve günlüksün? Ben doktora göre 7+3 oluyorum. Sen 6 gün sonra yaptığına göre transferi 6+3 müsün?
Hayirli ugurlu olsun canim... ayni agrilari bende yasadim ve hala ara ara devam ediyor... korkma belirtiler bunlar ve cok normallll.. ben hep adet oluyorum diye zehir ettim kendime o gunlerimi ama sukur olmadim :)Merhaba kızlar :) Normal şartlar dün adet günümdü ama hamile olduğum icin olmadım. Dünden beri adet agrısı gibi agrım var. Sizde hamileliğinizi ogrendikten sonra ilk adet gününüze denk gelen günlerde boyle agrı yasadınız mı? Şiddetli değil ağrı bu arada genel adet ağrıları.
Benim dondurulmuş embriyo, o gün gittiğimde 6+5 dedi bana kafm karıştı. Yarın diğer doktoruma gittiğimde kesinleşir artık kaç olduğu, zaten çok bişey oynamıyor sanırım iki gün daha fazla söyledi bana.Canim adet tarihime gore hesap yaptı dr um.. ölçümde ayni cikti zaten suan 6+5 im..
Canım gayet normal adet ağrılarının olması. Bı süreçte hemen hemen herkesin oluyor zaten. Bazısı adet oluyor bazısı ilaçlardan dolayı adet olmuyor. Sanırım kişiye göre değişir bu süreç.Kızlar bugün 10. Günüm tranaferim 4 günlükken yapılmıştı. Ayaklarımda üşüme yaklaşık 5 6 gündür vae bugün arttı. Sanki adet olacakmışım gibi bi karın ağrısı geliypr gidiyor. Tüp bebeği tutmayanlar transferden kaç gün sonra adet oluyor
Hayırlısı ile olur inşallah canım hepimizin. 8. Gümde idrar negatif çıkmıştı o yüzden çok umutsuzum.Canım gayet normal adet ağrılarının olması. Bı süreçte hemen hemen herkesin oluyor zaten. Bazısı adet oluyor bazısı ilaçlardan dolayı adet olmuyor. Sanırım kişiye göre değişir bu süreç.
Canim 8.gun idrar icin cok erken,kanda bile bazen cikmayabiliyorHayırlısı ile olur inşallah canım hepimizin. 8. Gümde idrar negatif çıkmıştı o yüzden çok umutsuzum.
Haklısın canım. Çıkanlar var ama çıkmayanlarda var yarın belli olacak kan tahlili günüm yarınCanim 8.gun idrar icin cok erken,kanda bile bazen cikmayabiliyor
Vallahi hesabi hic bilmiyorum canim ama son adet tarihine göre hesaplayacaksin dedi sonra ultrason ölçümüne bakti zaten burda da ayni dediBenim dondurulmuş embriyo, o gün gittiğimde 6+5 dedi bana kafm karıştı. Yarın diğer doktoruma gittiğimde kesinleşir artık kaç olduğu, zaten çok bişey oynamıyor sanırım iki gün daha fazla söyledi bana.
Cok gecmis olsun canim şükür ki bir evladin var rabbimn aratmadan hayirlisiyla versin bir tane daha insallahhDr'umla gorustum kimyasal gebelik buyuk ihtimal. 2 gun sonra bi daha yaptır dedi.
Nasip degilmis demek ki.
Allah sizlerinkini saglıkla kucaginıza aldirmayi nasip etsin arkadaşlar.
Allah hepinizden razı olsun; burda duygularımızı paylaştık, sevincimizi, telaşımızı, üzüntümüzü...
3 yaşında bir oglum var, Allah ona sagliklı hayırlı bir ömür nasip etsin insaallah.
Dondurulmusta gec transfer oldugu icin hesap biraz karisiyor.Benim transfere göre 5+4,son adete gore 6+3 cok fark var hangisi dogru acabaVallahi hesabi hic bilmiyorum canim ama son adet tarihine göre hesaplayacaksin dedi sonra ultrason ölçümüne bakti zaten burda da ayni dedi
Doktorun ne dedi canim tam? Benim dondurulmus degim son adet tarihine göre 6+5 suanda ultrason ölçümüm de ayni cikti o yuzden bebim hesap sade :)Dondurulmusta gec transfer oldugu icin hesap biraz karisiyor.Benim transfere göre 5+4,son adete gore 6+3 cok fark var hangisi dogru acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?