İçim rahatladı canım çok teşekkür ederim :) Henüz 9 günüm var keseyi görmeye her şeyden bir endişe duyuyoruz ne yazık ki :) İnşallah hayırlısı ile görürüm sonra da kalp atısları var tabii :)Hayirli ugurlu olsun canim... ayni agrilari bende yasadim ve hala ara ara devam ediyor... korkma belirtiler bunlar ve cok normallll.. ben hep adet oluyorum diye zehir ettim kendime o gunlerimi ama sukur olmadim :)
Insallah canimallah emeklerimizi bosa çıkarmasınİçim rahatladı canım çok teşekkür ederim :) Henüz 9 günüm var keseyi görmeye her şeyden bir endişe duyuyoruz ne yazık ki :) İnşallah hayırlısı ile görürüm sonra da kalp atısları var tabii :)
Amin canım inşallahInsallah canimallah emeklerimizi bosa çıkarmasın
Çok geçmiş olsun bu durumda ne denir bilemiyorum. Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ama. Allah evlandınıza uzun ömürler versin inşallah.Arkadaşlar kesinleştiriyim cmtesiyi beklemiyim diye bugün 2. Kez Betahcg yaptırdım.
103'e inmiş. Kimyasal gebelik.
Nasip. Bekle bekle umut büyüyo çünkü.
Allah bana bir evlat nasip etti sizler de tadın isterim.
Allah sizlerinkini kucaginiza almayı nasip etsin saglikla, mutlulukla çifter çifter...
Hep duamda olucaksınız. Sevgilerle
Cok gecmis olsun canimm ne denir bilemiyorumArkadaşlar kesinleştiriyim cmtesiyi beklemiyim diye bugün 2. Kez Betahcg yaptırdım.
Allah sizlerinkini kucaginiza almayı nasip etsin saglikla, mutlulukla çifter çifter...
Cnm Allah var olan evladina uzun omurler versin ins kisa zmnda saglijli bir gebeligin olur kardeside olur evladinin. Bnmde durumum yarin beli olacak bakalim ne yasayacagzArkadaşlar kesinleştiriyim cmtesiyi beklemiyim diye bugün 2. Kez Betahcg yaptırdım.
Allah çocuğuna sağlık uzun ömürler versin canım. Kısmetin ne zamansa o zaman alacan bebeğini kucağına inşallah.Arkadaşlar kesinleştiriyim cmtesiyi beklemiyim diye bugün 2. Kez Betahcg yaptırdım.
Gecmis olsunn cnmArkadaşlar kesinleştiriyim cmtesiyi beklemiyim diye bugün 2. Kez Betahcg yaptırdım.
hayırlısı olsun canım. Değerler gayet güzel bence.Mrb kizlar..
Bende 20 kasimda transferim oldu.
Beta hcg degerlerim
10 gün 111
12 gün 238
14 gün 551
Bu arada 5 gün embrio, degerler nasil sizce?
Hayirlisi olsun hakkimizda hepimizin keseyi ve kalbi insallah 18 kasimda görcez ve duycazhayırlısı olsun canım. Değerler gayet güzel bence.
18aralik olcakdiHayirlisi olsun hakkimizda hepimizin keseyi ve kalbi insallah 18 kasimda görcez ve duycaz
Hayirli olsun canim değerlerin super artışı da cok iyi allah tamamina erdirsinMrb kizlar..
Bende 20 kasimda transferim oldu.
Beta hcg degerlerim
10 gün 111
12 gün 238
14 gün 551
Bu arada 5 gün embrio, degerler nasil sizce?
Amin hepimizin insallah...Hayirli olsun canim değerlerin super artışı da cok iyi allah tamamina erdirsin
Sağol canım dün çok kötü oldum kendime gelemedim bi türlü bayağı bildiğin kanama oldu adet kanaması gibi.... şimdi iyiyiz kanamam durdu iğne yaptırdık falan çok sağolun hepiniz.....hayırlısı olsun canım. Değerler gayet güzel bence.
Test yapacakdın canım, yaptırdınmı? Yat dinlen devamlı, mümkünse hiç kalkma.Sağol canım dün çok kötü oldum kendime gelemedim bi türlü bayağı bildiğin kanama oldu adet kanaması gibi.... şimdi iyiyiz kanamam durdu iğne yaptırdık falan çok sağolun hepiniz.....
Evet canım pozitifTest yapacakdın canım, yaptırdınmı? Uay dinlen devamlı, mümkünse hiç kalkma.
Canim ikizlerini neden ve kacinci haftada kaybetmistin sen? Bende 7ay once kalp atisi olusmadigi icin kurtaj olmustum simdide daha yeni ikiz bebeklere hamileyim ama icimde hep bir korku varSağol canım dün çok kötü oldum kendime gelemedim bi türlü bayağı bildiğin kanama oldu adet kanaması gibi.... şimdi iyiyiz kanamam durdu iğne yaptırdık falan çok sağolun hepiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?