Hayırlısı olsun canım :)Evet canım pozitif
Canım 12. Haftada ikisinin de kalbi durdu malesefCanim ikizlerini neden ve kacinci haftada kaybetmistin sen? Bende 7ay once kalp atisi olusmadigi icin kurtaj olmustum simdide daha yeni ikiz bebeklere hamileyim ama icimde hep bir korku var
Ozamana kadar yolunda gitmeyen biseyler varmiydi,yoksa hersey normalken birden mi oldu.canim acini tazeliyorsam hakkini helal et,iyice paranoyak olduk herseyi arastiriyoruz artikCanım 12. Haftada ikisinin de kalbi durdu malesef
Sen rahat ol canım yok bi sıkıntımız yoktuOzamana kadar yolunda gitmeyen biseyler varmiydi,yoksa hersey normalken birden mi oldu.canim acini tazeliyorsam hakkini helal et,iyice paranoyak olduk herseyi arastiriyoruz artik
Hayırlı olsun şimdiden. Kaçıncı gün embriyosuarkadaslar.transferimin 8. gunu.idrar testinde 2.imci.cizgi.silikti.
Benimde oyle cıkmıstı o aksam kan verdim kanda da cıktı :)arkadaslar.transferimin 8. gunu.idrar testinde 2.imci.cizgi.silikti.
İkinci çizgi var demek güzel inş. Tarihinde kan tahlili verirsin. Sabırlı ol5.gun embriyosu dun idrarda silik cikti ikinci cizgi
Hiç belirtin var mı?İkinci çizgi var demek güzel inş. Tarihinde kan tahlili verirsin. Sabırlı ol
Ben de salı günü transfer yaptım ama hic hussiyat yok. O yüzden unutuyorum.belirtim goguslerim sisti adetim gelcek gibi kasik.agrisi ve cok yemek yimeye basladim
Bn Tr de değilim.sizin erken dsha doktorunuz kim
Hayırlısı olsun :)arkadaslar.transferimin 8. gunu.idrar testinde 2.imci.cizgi.silikti.
Gunaydin canim bugun kontrole gidiyorsun degil mi? Guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar. Güzel haberler alalım bugün inşallah :)
Evet canım gidiyorum ama öğleden sonra saat 4 de randevum.Gunaydin canim bugun kontrole gidiyorsun degil mi? Guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?