Canimm doktorunla mutlaka iletişime gec bu ara kanamalr düşugun habercisi olabilir kulak ardi etmeİyi akşamlar kızlar, 3 kasımda transfer oldum, 14 kasım da testim pozitif çıktı, 2 aralıkda kese ve bebeği görmeye gidicez inşallah. Bu arada 3 gece önce kanamam oldu bir anda boşaldı ve durdu arkası kahve lekelenme şeklinde oldu. Şu an allaha şükür o da yok günde bir iki belli belirsiz oluyor. Bu durumda olan oldumu hiç aranızda?
Doktorla irtibat halindeyim cnm, allaha şükür kanamam yok yinede evde yatak istirahati verdi bana doktorum. Kontrol gününe kadar evde dinlenmede olacam. Bu kadar emek veriyoruz riske atamayız.Canimm doktorunla mutlaka iletişime gec bu ara kanamalr düşugun habercisi olabilir kulak ardi etme
Şu an bana herşey yasak cnm, kanama olmuştu ya ondan dolayo.Peki arkadsslar evde ne yapiyorsunuz ev islerini falan
Evde yemik tmzlik fln kim yapiyorŞu an bana herşey yasak cnm, kanama olmuştu ya ondan dolayo.
Zannetmiyum ikiz oldugunu cunku ikzlerde 12. Gu 800/900 cikiyor
Kizlar forumda okumustum degeri düşük olipta ikiz olan bile var aslinda ... kaldiki sizin ikinizin degeride yuksek bence bir surpriz olabilir :)Benim 11. Gün 421 12. Gün 950 çıktı ama tek embriyo transferidir.
Evde bisey yapmiyorum elimden geldigince canim. Sadece yemek... arada bir ortalığı topluyorum ama kendimi incitmeden... esim yapiyor genelde haftada birde bir kadin gelip temizligimi yapiyo..Peki arkadsslar evde ne yapiyorsunuz ev islerini falan
Rica ederim.Tmm cnm teşekkür edrrim
Diger cocuk kac yasinda? Benimde 5yasinda bir kizim var... yavrucugumun biseyden haberi yok oyle olunca eskisi gibi oynayalim hoplayalim ziplayalim istiyor... bu konuda cok zorlaniyorum... ilaclarin karsilanmamasi gercekten cok sacma ... keske bu konuda birseyler yapilsa ayni konudan hepimiz muzdaripizBen ucuncu gunden sonra ev isi yapiyum yormadan yemek diger cocugumla okula hazurlanyum.Genelde twmizl8gie kocam yapar bir sikintmz yok tek sikihtimiz maddi tam bu arada ev aldik kredi ile esim tek calisyor esim maasi direk oraya gidiyor. Bu ilaclara devletcce odenmyene cok para gidiyor ozelijle climera fort gobek bandi
Haklisin bende 2 yil once tüp bebek yaptim pozitif cikti bu ara kanamalar yerlesme falan diye gecistirdim malesf düşük oldu bi dahada anne olamadımDoktorla irtibat halindeyim cnm, allaha şükür kanamam yok yinede evde yatak istirahati verdi bana doktorum. Kontrol gününe kadar evde dinlenmede olacam. Bu kadar emek veriyoruz riske atamayız.
7.5 yasinda bir kizm var okula gidiyorDiger cocuk kac yasinda? Benimde 5yasinda bir kizim var... yavrucugumun biseyden haberi yok oyle olunca eskisi gibi oynayalim hoplayalim ziplayalim istiyor... bu konuda cok zorlaniyorum... ilaclarin karsilanmamasi gercekten cok sacma ... keske bu konuda birseyler yapilsa ayni konudan hepimiz muzdaripiz
Allah bağışlasın canım kızını, o damı tüp bebekdi?7.5 yasinda bir kizm var okula gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?