Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Mide bulantilarim iyice artti cok kötüyüm yaaa bi bakima düzgün sorunsuz ilerliyor diye seviniyorum ama baya zorluyor artik benii... sizler ne durumdasiniz?

Canım kan verdim sonucu bekliyorum ama adet ağrım çok fena resmen kasıklarım ve bacaklarım kopuyo. 3te belli olacak tahlil sonucu. Bı ağrıyla pozitif çıkar mı
Çılar tabi canım. Hepimizin adet ağrıları oldu hemen hemen bu süreçte. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Mide bulantilarim iyice artti cok kötüyüm yaaa bi bakima düzgün sorunsuz ilerliyor diye seviniyorum ama baya zorluyor artik benii... sizler ne durumdasiniz?
Ben bir saat önce yetişemedim lavaboya ne yazık ki her yer battı çok afedersin eşimi aradım gelsin diye. Allahdan böle şeylerden rahatsız olmuyor, çok yardımcı.

Ben bir saat önce yetişemedim lavaboya ne yazık ki her yer battı çok afedersin eşimi aradım gelsin diye. Allahdan böle şeylerden rahatsız olmuyor, çok yardımcı.

Brnimde bulantilarum asiri de4cdevartmis ne yesem cikiyor
Ben biraz daha şanslıyım sanirim sadece bulantim var çıkarma isim yok şükür simdilik ama sizi geriden takip ediyorum sonra başlayabilir maalesef... isin ilginc tarafi ne biliyor musunuz benim yediğimde midem bulanmiyor... aciktigimda cok fena oluyorum sık sık atıştırmam gerekiyor

Canım kan verdim sonucu bekliyorum ama adet ağrım çok fena resmen kasıklarım ve bacaklarım kopuyo. 3te belli olacak tahlil sonucu. Bı ağrıyla pozitif çıkar mı
Cikar canim hic strese girme o agrilar hep oluyor sonraki süreçte de. . Guzel haberlerinibekliyoruz

Aynen canım hastaneye gideceğim şimdi proluton yapılacak az önce de crinone jel siyah geldi inş bişey yoktur korkmalı miyim acaba:-(
Gecmis olsun canim insallah kotu bisey yoktur

Ben uyanınca hafif bir bulantı oluyor, kahvaltı yapınca da sorun yok kahvaltıdan bir saat sonra artık duramıyorum bir anda geliyor bulantı ve o his. Sonra hiçbişeyim yok, öğleye kadar acımsı bir tat ağzımda öğleden sonra artık yatana kadar rahatım.

Benimde kahvaltidan 2 saat sonra basliyor canim yatana kadar o igrenc tat agzimda

Bu adet agrıları kac gün daha olur bugün daha hafif ama bacaklarımda da agrı var. Bitse de kurtulsam su agrılar İnsan korkuyor.

arkadaslar bu cirone jeli ve climara banti aile hekimleri yaziyomu
Jeli yazabiliyorsun ama climera ayda 1 defa yazabikiyor bizi cok sikintiya soktu bu climera her iki gunde bir almak zorunda kaldik transfrde once ve taki kalp atisina kadsr ve pahsli bir bant

Kızlar ben 5.haftanın içindeyim ama göğüslerde ilerleyen bir büyüme ve hassasiyet bulunmuyor. Sizde de öyle mi? Kimisi elimi vuramiyorum diyordà. Benim sabahları oluyor geciyor

Kızlar ben 5.haftanın içindeyim ama göğüslerde ilerleyen bir büyüme ve hassasiyet bulunmuyor. Sizde de öyle mi? Kimisi elimi vuramiyorum diyordà. Benim sabahları oluyor geciyor
Benim hiç olmadı canım. Progestandan oluyor zaten göğüs hassasiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…