Canım yeni geldim eve. Evet gittik gördük minnağı, herşey yolunda 7+5 olmuşuz
Gozun aydin canim :) bende ayni seyi düşünüyorum burdada ayri bir doktora gidesim var bakalim hayirlisi...Canım yeni geldim eve. Evet gittik gördük minnağı, herşey yolunda 7+5 olmuşuzİki hafta sonraya yine aldık randevumuzu. Tabi bir hafta sonra da tüp bebek merkezine gideceğiz. 3 ayı doldurana kadar bu şekilde devam edecem.
Canım ben kan testini yapalı nerdeyse bir ay olacak. İkinci kıntrolüm vardı bugün, bebeği görmeye gittim.purple mrb sizin akn testi kac cikti
Tüp bebek merkezi iki saatlik yol canım, bir tane de hakında olması acil durumlar için iyidir. İmkanın varsa sende öyle yap. Zor süreçlerden geçiyoruz, bebeği merak ediyoruz haftada bir görsek en azından 3 ay dolana kadar iyi olur. :)Gozun aydin canim :) bende ayni seyi düşünüyorum burdada ayri bir doktora gidesim var bakalim hayirlisi...
Testinden 2 gün sonra testi tekrarlaycaksın, iki ktı artması gerekir değerinin. Daha sonrada iki hafta geçecek ozaman kesede bebekde hatta şanslıysan kalp atımınıda görürsün canım :) teste kadar normal hayatıma döndüm ben. Yatmadım ama dikkat ettim ağır kaldırma, yükseğe uzanma. Testten sonra zaten dikkat etmen gereken şeyleri doktorun söyleyecek sana.ve nelere dikkat etiniz.bana onerin nedir kanda hamilelik cikarsa kesyi kac gun sonra gormeye gidiyosun
Ben yurt dışında yaşıyorum canım.doktorunuz kimdi nerde yaptirdiniz
Tam olarak neyi sordun anlayamadım ama tüp bebeği soruyorsan evet türkiyede yaptırmadım. Sen türkiyenin neresindensin?m.o yurt disindami yaptirdiniz
Kesinlikle cok iyi olur haftaya kadar bende burada bir dr belirleyip gitmeyi düşünüyorum insallah diger haftada ana dr umun randevusu varrr hayirli haberler duyalim insallahhhhTüp bebek merkezi iki saatlik yol canım, bir tane de hakında olması acil durumlar için iyidir. İmkanın varsa sende öyle yap. Zor süreçlerden geçiyoruz, bebeği merak ediyoruz haftada bir görsek en azından 3 ay dolana kadar iyi olur. :)
İnşallah canım, bana 24 temmuz verdi doğum tarihimi ama sezeryan olacaksa 10_14 arası bir gün olurmuş.Kesinlikle cok iyi olur haftaya kadar bende burada bir dr belirleyip gitmeyi düşünüyorum insallah diger haftada ana dr umun randevusu varrr hayirli haberler duyalim insallahhhh
Benimde 28 temmuz canim bana da (kizim da sezeryandi) tahmini sezeryan tarihini 14 olarak verdiİnşallah canım, bana 24 temmuz verdi doğum tarihimi ama sezeryan olacaksa 10_14 arası bir gün olurmuş.
Hayırlısı ile alalım hepimizde bebeklerimizi kucağımıza inşallah :)Benimde 28 temmuz canim bana da (kizim da sezeryandi) tahmini sezeryan tarihini 14 olarak verdi
Cok swvindim canim hayrli olsun takvimide eklemisin bwnden bir gun sonra ins hepimiz pes pese temmuz agostos aylarinda dogumlatoizi yaparizCanım yeni geldim eve. Evet gittik gördük minnağı, herşey yolunda 7+5 olmuşuzİki hafta sonraya yine aldık randevumuzu. Tabi bir hafta sonra da tüp bebek merkezine gideceğiz. 3 ayı doldurana kadar bu şekilde devam edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?