Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Gozun aydin canim :) bende ayni seyi düşünüyorum burdada ayri bir doktora gidesim var bakalim hayirlisi...

Gozun aydin canim :) bende ayni seyi düşünüyorum burdada ayri bir doktora gidesim var bakalim hayirlisi...
Tüp bebek merkezi iki saatlik yol canım, bir tane de hakında olması acil durumlar için iyidir. İmkanın varsa sende öyle yap. Zor süreçlerden geçiyoruz, bebeği merak ediyoruz haftada bir görsek en azından 3 ay dolana kadar iyi olur. :)

allah kucagina almayi nasip.etsin benimde bugun 9.gunum pazartesi kan testi yaptircam bana iki embriyo kondu 3 gun once idra testi yaptim ikinci cizgi.silikti

ve nelere dikkat etiniz.bana onerin nedir kanda hamilelik cikarsa kesyi kac gun sonra gormeye gidiyosun

ve nelere dikkat etiniz.bana onerin nedir kanda hamilelik cikarsa kesyi kac gun sonra gormeye gidiyosun
Testinden 2 gün sonra testi tekrarlaycaksın, iki ktı artması gerekir değerinin. Daha sonrada iki hafta geçecek ozaman kesede bebekde hatta şanslıysan kalp atımınıda görürsün canım :) teste kadar normal hayatıma döndüm ben. Yatmadım ama dikkat ettim ağır kaldırma, yükseğe uzanma. Testten sonra zaten dikkat etmen gereken şeyleri doktorun söyleyecek sana.

Kesinlikle cok iyi olur haftaya kadar bende burada bir dr belirleyip gitmeyi düşünüyorum insallah diger haftada ana dr umun randevusu varrr hayirli haberler duyalim insallahhhh

Kesinlikle cok iyi olur haftaya kadar bende burada bir dr belirleyip gitmeyi düşünüyorum insallah diger haftada ana dr umun randevusu varrr hayirli haberler duyalim insallahhhh
İnşallah canım, bana 24 temmuz verdi doğum tarihimi ama sezeryan olacaksa 10_14 arası bir gün olurmuş.

Cok swvindim canim hayrli olsun takvimide eklemisin bwnden bir gun sonra ins hepimiz pes pese temmuz agostos aylarinda dogumlatoizi yapariz

Genelde pozitifi görenler 5.gün embriyosu gördüğüm kadarıyla.Bide yaşlar çok küçük tüp bebek bunden 5 10 sene önce 30 yaş kadınların tercihiydi.Bu gidişe doğal yolla hamile kalanlara çok nadir rastlıycaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…