Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Cok swvindim canim hayrli olsun takvimide eklemisin bwnden bir gun sonra ins hepimiz pes pese temmuz agostos aylarinda dogumlatoizi yapariz
Evet canım ekledim . İkinci bir kontrolden sonra eklemek istedim canım. Tedirgin oluyoruz malum ilk haftalar. Bir an önce bu ay geçse de şu 3 ayı bitirsek hayırlısıyla diyorum ama galiba bitince bu defa da başka kaykılar çıkacak önümüze

Benim yaşım 36 canım. Embriyomda döllenirkenden donduruldu, bir günlük kendisi Ama dediklerin çok doğru, çevresel faktörler çok fazla herşey hormonlu etrafımız radyasyon dolu, iyiye gideceğimize köyüye gidiyoruz maalesef

Geneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..

Geneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..
Aynen öyle.Bende 17 aralıkta tedaviye başlıyorum inşallah ama çok endişeliyim şimdiden.Benim için hem hamile kalmak zor hemde hamile kaldıktan sonra sonuna kadar götürmek zor olucak.Rabbim nasip eder inşallah bende anne olabilirim

Kizlar crinone jeli kulanan varmi? Ben kulaniyorum, iki gpnde bir genelde sabah top top pembe seklinde slipimde oluyor sizinde öyle tecübeleriniz varmi?

Amin canim insallah hepimiz oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…