Evet canım ekledim . İkinci bir kontrolden sonra eklemek istedim canım. Tedirgin oluyoruz malum ilk haftalar. Bir an önce bu ay geçse de şu 3 ayı bitirsek hayırlısıyla diyorum ama galiba bitince bu defa da başka kaykılar çıkacak önümüzeCok swvindim canim hayrli olsun takvimide eklemisin bwnden bir gun sonra ins hepimiz pes pese temmuz agostos aylarinda dogumlatoizi yapariz
Benim yaşım 36 canım. Embriyomda döllenirkenden donduruldu, bir günlük kendisi Ama dediklerin çok doğru, çevresel faktörler çok fazla herşey hormonlu etrafımız radyasyon dolu, iyiye gideceğimize köyüye gidiyoruz maalesefGenelde pozitifi görenler 5.gün embriyosu gördüğüm kadarıyla.Bide yaşlar çok küçük tüp bebek bunden 5 10 sene önce 30 yaş kadınların tercihiydi.Bu gidişe doğal yolla hamile kalanlara çok nadir rastlıycaz bence
Hayırlısı ile güzel sonucu alırsın inşallah canım. İstanbulda güzel merkezler varmış diye duydum bende.bende istanbulda yaptirdim 5.gun embriyosu iki embriyo
9. Günde erken gebelik testi yapmıştım bende. Kırmızı net bir şekilde çıkmıştı.bugun 9.gun transfer nasiose pazartesi kan tahlili yaptircam
Hayırlısı belkide ikiside tutmuşdur. 6. Gün nadir 2. Çizgi çıkar genelde diye duyuyorum.ben 3 gun once idrarda yaptim 2incisi silikti
Geneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..Genelde pozitifi görenler 5.gün embriyosu gördüğüm kadarıyla.Bide yaşlar çok küçük tüp bebek bunden 5 10 sene önce 30 yaş kadınların tercihiydi.Bu gidişe doğal yolla hamile kalanlara çok nadir rastlıycaz bence
Daha önce nasılsa o şekilde yiyip içiyorum , zaten bulantılarım var doktorum bulantılar geçene kadar nasıl istiyorsam o şekilde beslenmemi söyledi.purple yimeniz icmeniz nasil nelere dikkat ediyosun
Aynen öyle.Bende 17 aralıkta tedaviye başlıyorum inşallah ama çok endişeliyim şimdiden.Benim için hem hamile kalmak zor hemde hamile kaldıktan sonra sonuna kadar götürmek zor olucak.Rabbim nasip eder inşallah bende anne olabilirimGeneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..
Amin canim insallah hepimiz oluruzAynen öyle.Bende 17 aralıkta tedaviye başlıyorum inşallah ama çok endişeliyim şimdiden.Benim için hem hamile kalmak zor hemde hamile kaldıktan sonra sonuna kadar götürmek zor olucak.Rabbim nasip eder inşallah bende anne olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?