- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım o herkeste oluyor rahim emdigini alıyor kalanını bırakıyor merak etme normal bişeyKizlar crinone jeli kulanan varmi? Ben kulaniyorum, iki gpnde bir genelde sabah top top pembe seklinde slipimde oluyor sizinde öyle tecübeleriniz varmi?
Doktorum bana emedur yazdı bugün günde üç kere aç karnına mide bulantım ve kısmam için, bebeğe bir zararı yok dedi ama içip içmeme arasında kaldım canım. Doktor birde baharatlı şeyler tüketme dedi bana.Arladaslar cok aşeriyormusunuz ben cok kotyum midem bulabiyor normal yedigim seyleri hicbirini canim cekmiyor canim cok aci ve eksi istiyor ama birsey olur diye aci eksi baharatli birsey yemiyorum
Canım senin teşhis ne peki? Niye zor olacak yazdın?Aynen öyle.Bende 17 aralıkta tedaviye başlıyorum inşallah ama çok endişeliyim şimdiden.Benim için hem hamile kalmak zor hemde hamile kaldıktan sonra sonuna kadar götürmek zor olucak.Rabbim nasip eder inşallah bende anne olabilirim
Doğuştan rahim anamolisi varmış bende.yarım rahimliyim.5 6 ay önce öğrendim hem hamile kalmak zormuş hemde rahimin taşıması zormuş.Tüp bebek yapıcak olan doktorum laparaskopiye gerek yok dedi.Ultrasonla baktı rahimin hsg(rahim filmine ) göre daha iyi falan dedi ama yine de korkuyorumCanım senin teşhis ne peki? Niye zor olacak yazdın?
Çok geçmiş olsun canım. Gerekirse 9 ay yatarsın, allahım sağ salim kucağına almayı nasip ersin bebeğini.Doğuştan rahim anamolisi varmış bende.yarım rahimliyim.5 6 ay önce öğrendim hem hamile kalmak zormuş hemde rahimin taşıması zormuş.Tüp bebek yapıcak olan doktorum laparaskopiye gerek yok dedi.Ultrasonla baktı rahimin hsg(rahim filmine ) göre daha iyi falan dedi ama yine de korkuyorum
Dualarımız seninle canım. Stres yapma transfere mutlu gir, ve bebeğim artık benimle de ben hamileyim de lütfen pozitif ol. İnan bunlar çok önemli.Transfer olduğum gün burdan yazıcam.Dualarınızı bekliyorum kızlar.Hamişlerin duası kabul olurmuş.Bana dua edersiniz dimi
Canim masallah sana neden 3. Gune gitmedi neye gore belirliyorlar.Geneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..
Teşekkürler canım tavsiyelerini dinliyce.Şu yazdıkların bile umutoldu bana Allah razı olsun.Rabbim ne muradın varsa versinDualarımız seninle canım. Stres yapma transfere mutlu gir, ve bebeğim artık benimle de ben hamileyim de lütfen pozitif ol. İnan bunlar çok önemli.
Sağol canım iyi deileğin için, Allahım hepimizin muradını versin inşallah :)Teşekkürler canım tavsiyelerini dinliyce.Şu yazdıkların bile umutoldu bana Allah razı olsun.Rabbim ne muradın varsa versin
Benim gibi rezervi düşük hastalarda az yumurta çıkıyor az dolleniyör. Bu durumda 3. Veya 5.güne bekletme riskine girilmiyor. En iyi laboratuar anne rahmi diyerekten transferi ediyorlar.Canim masallah sana neden 3. Gune gitmedi neye gore belirliyorlar.
Senin sıkıntın neydi canım? Orası hiç belli olmaz Allahın işi bu.. Herşey bahaneAynen öyle.Bende 17 aralıkta tedaviye başlıyorum inşallah ama çok endişeliyim şimdiden.Benim için hem hamile kalmak zor hemde hamile kaldıktan sonra sonuna kadar götürmek zor olucak.Rabbim nasip eder inşallah bende anne olabilirim
Bizede doktor 5. Gune gelsin donduralim dedi ama nasil olucak bilmiyorumBenim gibi rezervi düşük hastalarda az yumurta çıkıyor az dolleniyör. Bu durumda 3. Veya 5.güne bekletme riskine girilmiyor. En iyi laboratuar anne rahmi diyerekten transferi ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?