Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Arladaslar cok aşeriyormusunuz ben cok kotyum midem bulabiyor normal yedigim seyleri hicbirini canim cekmiyor canim cok aci ve eksi istiyor ama birsey olur diye aci eksi baharatli birsey yemiyorum

Arladaslar cok aşeriyormusunuz ben cok kotyum midem bulabiyor normal yedigim seyleri hicbirini canim cekmiyor canim cok aci ve eksi istiyor ama birsey olur diye aci eksi baharatli birsey yemiyorum
Doktorum bana emedur yazdı bugün günde üç kere aç karnına mide bulantım ve kısmam için, bebeğe bir zararı yok dedi ama içip içmeme arasında kaldım canım. Doktor birde baharatlı şeyler tüketme dedi bana.

Canım senin teşhis ne peki? Niye zor olacak yazdın?

Canım senin teşhis ne peki? Niye zor olacak yazdın?
Doğuştan rahim anamolisi varmış bende.yarım rahimliyim.5 6 ay önce öğrendim hem hamile kalmak zormuş hemde rahimin taşıması zormuş.Tüp bebek yapıcak olan doktorum laparaskopiye gerek yok dedi.Ultrasonla baktı rahimin hsg(rahim filmine ) göre daha iyi falan dedi ama yine de korkuyorum

Transfer olduğum gün burdan yazıcam.Dualarınızı bekliyorum kızlar.Hamişlerin duası kabul olurmuş.Bana dua edersiniz dimi

Çok geçmiş olsun canım. Gerekirse 9 ay yatarsın, allahım sağ salim kucağına almayı nasip ersin bebeğini.

Transfer olduğum gün burdan yazıcam.Dualarınızı bekliyorum kızlar.Hamişlerin duası kabul olurmuş.Bana dua edersiniz dimi
Dualarımız seninle canım. Stres yapma transfere mutlu gir, ve bebeğim artık benimle de ben hamileyim de lütfen pozitif ol. İnan bunlar çok önemli.

Geneli öyle olsada bende 38 yaşina düşük yumurta rezervi ile 2.gün embriyosu ile hamile kaldım. İnşallah Allahım sağlıkla ilerlemesiné izin verir. Bu iş aslında nasip kısmet işi..
Canim masallah sana neden 3. Gune gitmedi neye gore belirliyorlar.

Dualarımız seninle canım. Stres yapma transfere mutlu gir, ve bebeğim artık benimle de ben hamileyim de lütfen pozitif ol. İnan bunlar çok önemli.
Teşekkürler canım tavsiyelerini dinliyce.Şu yazdıkların bile umutoldu bana Allah razı olsun.Rabbim ne muradın varsa versin

Canim masallah sana neden 3. Gune gitmedi neye gore belirliyorlar.
Benim gibi rezervi düşük hastalarda az yumurta çıkıyor az dolleniyör. Bu durumda 3. Veya 5.güne bekletme riskine girilmiyor. En iyi laboratuar anne rahmi diyerekten transferi ediyorlar.

Senin sıkıntın neydi canım? Orası hiç belli olmaz Allahın işi bu.. Herşey bahane

Benim gibi rezervi düşük hastalarda az yumurta çıkıyor az dolleniyör. Bu durumda 3. Veya 5.güne bekletme riskine girilmiyor. En iyi laboratuar anne rahmi diyerekten transferi ediyorlar.
Bizede doktor 5. Gune gelsin donduralim dedi ama nasil olucak bilmiyorum

mrb bizimde 5.gun embriyosudu 2 tane koydular ins 1 kalitedi piril piril dedi doktor bugun 9.gun transferimin pqzartesi kan vercem

5.gun embriysonun sansi yuksek diyolar doktorlar yine hersey rabbimizde o ol dedimi en kotusu olir tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…