Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Ya canım bişe sorabilir miyim peki? Kanama neden oluyo dr bişey söylüyo mu bu konuda

Günaydın arkadaşlar acaba transfer sonrası öksürük tutunmasına engelmidir bebisin geceleri baya çok öksürük??

Gunaydin nasil gidiyor bende asiri dercede bulanti kusma var
Bende de var canım doktorun yazdığı hap işe yaramıyor, bir gün daha içecem fatda etmezse bırakacam. Günde kaç defa kusuyorsun? Ben bir defa sabahları. Öğleden sonraya kadarda bılantı ve tatsız bir tar oluyor ağzımda sonra geçiyor geceye kadar rahat oluyorum. Ay kaç haftaya kadar devam edecek bu kusmalar acaba?

Günaydın kızlar

Gunaydin nasil gidiyor bende asiri dercede bulanti kusma var
Gunaydin kizlarrrr :) ben baya sansliyim size göre bir bulantim var gun boyu ama şükür kusma isim yok sanirim rahat gececek gebeligim. Hatta kalp atisini duymasam supheye dusecegim aceba yok ku diye? Kizimda cok zor gecmisti serulmarla falan ilk 3 ay bunda rahatim şükür... Bulantiya raziyim yanii..

Ah canım benim, Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Belki de erkekdir bu defaki onçin tersi olmuşdur sende :)

Ah canım benim, Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Belki de erkekdir bu defaki onçin tersi olmuşdur sende :)
Cinsiyet etkiliyor diyorlar evet ama kişinin gebelikleri bile farkli olabiliyormuş... gösterge degil diye okudum nette... kizim kiz kardesi olmasini cok istiyor erkek olursa baya problem yasariz sanirim kizimla... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim kizi erkegi farketmez saglicakla alalimda kucagimizaa insalllahhh

Merhaba kızlar takip ediyorum konuşmalarınızı bende heyecanla cuma gününü bekliyorum ilk kontrolümu olucam inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorum. Arada bulantım oluyor ama çok ağır değil :) genelde uykuyla geçiyor günlerim bir de göğüs hassasiyeti var bu belirtilerden biliyorum hamile olduğumu 5+4 olduk

Evet canım benim içinde hiç önemli değil, neler çekiyoruz bir tane olsun hayırlı sağlıklı sihatli bir bebeğimiz olsun diye ister kız ister erkek hiç önemli değil. Yeterki olsun :)

Hayırlısı canım ne kaldı cuma gününe :) bende tüp bebek doktorumda ikinci kontrole gidecem cuma günü inşallah.

Hayırlısı canım ne kaldı cuma gününe :) bende tüp bebek doktorumda ikinci kontrole gidecem cuma günü inşallah.
Benim doktorum biraz garantici sanırım 6. Haftada çağırdı onun için aslında beta hcg değerlerim yüksekti geçen hafta gitsem de görünürdü kese :) Neyse hayırlısı çoğu gitti azı kaldı.

Benim doktorum biraz garantici sanırım 6. Haftada çağırdı onun için aslında beta hcg değerlerim yüksekti geçen hafta gitsem de görünürdü kese :) Neyse hayırlısı çoğu gitti azı kaldı.
RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah değerlerin kaç çıktı senin benimde cuma günü ilk ultrasonum inşaallah bi sıkıntı olmadan ALLAH'IN izniyle görürüz bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…