Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Hayirli olsun canim insallah yolunda gider hersey

Benim doktorum biraz garantici sanırım 6. Haftada çağırdı onun için aslında beta hcg değerlerim yüksekti geçen hafta gitsem de görünürdü kese :) Neyse hayırlısı çoğu gitti azı kaldı.
Bende ilk kontrole 6+5 de gittim cnm. Böyledi daha iyi daha erken gitsen keseyi görecen bebeği merek edecen birde kalp atımını takacan kafaya halbuki 6. Haftada hepsini aynı anda görüp duyuyorsun :)

Amin canım cümlemize inşallah. Benim 10. Gün 379, 13. Gün 1540 çıkmıştı en son bi daha baktirkadim 15 aralıkta gel dedi.

Bende ilk kontrole 6+5 de gittim cnm. Böyledi daha iyi daha erken gitsen keseyi görecen bebeği merek edecen birde kalp atımını takacan kafaya halbuki 6. Haftada hepsini aynı anda görüp duyuyorsun :)
Doğru söylüyorsun toptan hepsini halleder gelirim inşallah :) bizler tedaviyle zorluklarla hamile kaldığımız için daha meraklı ve heyecanlı oluyoruz haliyle bazen diyorum keşke birşey bilmeseydim de anı yaşasaydım :) olsun napalım buna şükür Allah isteyen herkese nasip etsin

2embriyo muydu? Degerin gayet yüksek çıkmış maaşallah... ikiz sanırım
Ya herkes Böyle söyledi ama benim 5. Gün tek embriyo :)) ilki kimyasal oldu değerler az az arttı bu seferde maşallah fırladı bi tutturamadım ortasını 5. Gün embriyosunda ikiz olma herhalde

Ya herkes Böyle söyledi ama benim 5. Gün tek embriyo :)) ilki kimyasal oldu değerler az az arttı bu seferde maşallah fırladı bi tutturamadım ortasını 5. Gün embriyosunda ikiz olma herhalde
Vallahi o konuda bilgim yok ama baya firlamis senin değer.. :)) maasallah hadi bakalim keseyi gör; kalp atisinida duy haber ver bizee

Vallahi o konuda bilgim yok ama baya firlamis senin değer.. :)) maasallah hadi bakalim keseyi gör; kalp atisinida duy haber ver bizee
Hayırlısı artık hayırlı sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum yazıcam mutlaka cuma günü

Kızlar günaydın. Bir şey soracağım ilk muayeneyi alttan mı yaptı doktorunuz karından mı. Bana bi arkadaşım alttan baktırma çok riskli dedi ama dr lar bişey olmaz diyor.

Kızlar günaydın. Bir şey soracağım ilk muayeneyi alttan mı yaptı doktorunuz karından mı. Bana bi arkadaşım alttan baktırma çok riskli dedi ama dr lar bişey olmaz diyor.
Günaydın canım
Bende bu konuda tedirginim vajinal muayene olmaktan çekiniyorum bişey olur mu diye düşünerek ama doktorlar ilk zamanlar genelde daha sağlıklı ölçüm ve görüntü daha net olduğu için vajinal muayene ediyormuş. Ama doktoruna güveniyorsan ol şahsen ben öyle yapıcam zaten tüp bebek doktorum muayene edecek dikkatli davranacağını düşünüyorum ama başka bir yere gidecek olsam kabul etmezdim :/

Benim de aynı şekilde tüp bebek doktorum nakacak. Bir de şöyle düşünüyorum. Doktorumuz o kadar uğraşıyor bizi riske sokacak bir hareket yapmaz.

Kızlar ilk haftalar alttan bakıyo doktor, üstten bakacak olsa göremez zaten tam olarak. Tedirgin olmayın hiçbir sorun olmaz, zaten çok fazla da girmiyo içine, fitil koduğumuzda nasılsa aynı şey bu da.

Bebek kucuk oldugu icin ve tam olcum yapilamayacagi icin ilk kontrollerde alttan muayene ediliyor kizlar ama dr zaten riske atacak bisey yapmaz emin olun

Gamzem3535in sesi çıkmadı merak ettim girdim baktım başka bir topiğe yazmış 13. Gün 335 çıkmış.

Arkadaşlar doktorunuz transferin kaçıncı günü kese için çağırdı sizi? 17. Gün çok mu erken?

Kızlar merhaba benimde transferim yapıldı 19 aralık test günüm 5.gun 2 adet dondrulmus trasnfer edildi...sanirim kendimi dinlemeye başladım arkadaşlar...belirti yaşayanlar yada hic belirtisi olmadığı halde pozitif olanlar bana yardımcı olur musunuz geçiremiyorum da günleri lütfen destek olun banada

Hayırlısı olsun canım. Tedirgin olma lütfen, bende de çok bir belirti olmamıştı, hatta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı teste yakın. 7. Gğnde de kahverengi çok az bir lekem olmuştu ondan anlamıştım ben tuttuğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…