Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Bende ne lekelenme ne agri hic birsey yok canım ya bu da ister istemez negatife yitiyor beni günlerde geçmek bilmiyor...4.gunum bugün

Bende ne lekelenme ne agri hic birsey yok canım ya bu da ister istemez negatife yitiyor beni günlerde geçmek bilmiyor...4.gunum bugün
Daha cok cok erken canim belirtiler icin. Genelde test gpne yakin olur belirtiler bazilarinda hic belirti olmaz. Herkesde farkli. Cok takma bence belirtilere. Bol bol dua et calismiyorsanda bol yat dinlen.

Daha cok cok erken canim belirtiler icin. Genelde test gpne yakin olur belirtiler bazilarinda hic belirti olmaz. Herkesde farkli. Cok takma bence belirtilere. Bol bol dua et calismiyorsanda bol yat dinlen.
Evdeyim canim dua ediyorum zaten sürekli ama sizlerde dua edin ne olur hem duanıza hem desteğinize çok ihtiyacım var

Daha çok erken ama, bekle bir 7. 8. Gün falan olsun o zman biraz oluyor ara ara adet ağrısı. Bazı arkadaşlarda hiç ağrı olmamış mesela, kişiden kişiye değişir. Senin olmaması için neden yok ama. 5. Güne gitmiş iki embriyo konuldu yani. Kesin tutacakdır.

Inşallah tutar canm 3.deneme bu ilki 3.gun idi hic tutmadı ikinci 5.gun idi kimyasal oldu inşaallah bu tutar bayaga strese girmeye başlıyorum sanirim

Hayırlısı olsun canım. Problem nedir peki sizde? Kullandığın ilaçlar neler şimdi?
Bende canim problem hipo hipoluyum...simdi estrofem kullanıyorum 3 defa,ecopirin,crinone jel,clexan kan sulandırıcı iğne,4 günde bir vurulduğum prilotun igne,b12 ilaç,folbiol,birde hormon salgılayan bandım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…