- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
Bende ne lekelenme ne agri hic birsey yok canım ya bu da ister istemez negatife yitiyor beni günlerde geçmek bilmiyor...4.gunum bugünHayırlısı olsun canım. Tedirgin olma lütfen, bende de çok bir belirti olmamıştı, hatta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı teste yakın. 7. Gğnde de kahverengi çok az bir lekem olmuştu ondan anlamıştım ben tuttuğunu.
Daha cok cok erken canim belirtiler icin. Genelde test gpne yakin olur belirtiler bazilarinda hic belirti olmaz. Herkesde farkli. Cok takma bence belirtilere. Bol bol dua etBende ne lekelenme ne agri hic birsey yok canım ya bu da ister istemez negatife yitiyor beni günlerde geçmek bilmiyor...4.gunum bugün
Evdeyim canim dua ediyorum zaten sürekli ama sizlerde dua edin ne olur hem duanıza hem desteğinize çok ihtiyacım varDaha cok cok erken canim belirtiler icin. Genelde test gpne yakin olur belirtiler bazilarinda hic belirti olmaz. Herkesde farkli. Cok takma bence belirtilere. Bol bol dua etcalismiyorsanda bol yat dinlen.
Daha çok erken ama, bekle bir 7. 8. Gün falan olsun o zman biraz oluyor ara ara adet ağrısı. Bazı arkadaşlarda hiç ağrı olmamış mesela, kişiden kişiye değişir. Senin olmaması için neden yok ama. 5. Güne gitmiş iki embriyo konuldu yani. Kesin tutacakdır.Bende ne lekelenme ne agri hic birsey yok canım ya bu da ister istemez negatife yitiyor beni günlerde geçmek bilmiyor...4.gunum bugün
Inşallah tutar canm 3.deneme bu ilki 3.gun idi hic tutmadı ikinci 5.gun idi kimyasal oldu inşaallah bu tutar bayaga strese girmeye başlıyorum sanirimDaha çok erken ama, bekle bir 7. 8. Gün falan olsun o zman biraz oluyor ara ara adet ağrısı. Bazı arkadaşlarda hiç ağrı olmamış mesela, kişiden kişiye değişir. Senin olmaması için neden yok ama. 5. Güne gitmiş iki embriyo konuldu yani. Kesin tutacakdır.
bana alttan baktı dr geçen hafta bişi olmadı çok şükür drlar en iyisini biliyorKızlar günaydın. Bir şey soracağım ilk muayeneyi alttan mı yaptı doktorunuz karından mı. Bana bi arkadaşım alttan baktırma çok riskli dedi ama dr lar bişey olmaz diyor.
Hayırlısı olsun canım. Problem nedir peki sizde? Kullandığın ilaçlar neler şimdi?Inşallah tutar canm 3.deneme bu ilki 3.gun idi hic tutmadı ikinci 5.gun idi kimyasal oldu inşaallah bu tutar bayaga strese girmeye başlıyorum sanirim
Bende canim problem hipo hipoluyum...simdi estrofem kullanıyorum 3 defa,ecopirin,crinone jel,clexan kan sulandırıcı iğne,4 günde bir vurulduğum prilotun igne,b12 ilaç,folbiol,birde hormon salgılayan bandım varHayırlısı olsun canım. Problem nedir peki sizde? Kullandığın ilaçlar neler şimdi?
Canim ya valla zaman gecmiyorkızlar topic çok sessizleşti :)
Hayirlisi olsun canim. Insallah güzel haberini bizle baylasirsin.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..Inşallah tutar canm 3.deneme bu ilki 3.gun idi hic tutmadı ikinci 5.gun idi kimyasal oldu inşaallah bu tutar bayaga strese girmeye başlıyorum sanirim
Pozitif çıktı canım gamzemin sonucu ama bize yazmamış başka bir topicde gördüm bende :)Canim ya valla zaman gecmiyorBende sürekli bakiyorum kim ne yazdi diye.. ben gamzemi merak etdim bugün kan sonucu vardi hic yazmadi..
Vayy ikiz mi acaba hayırlı olsun...papatya 385 cikti pozitif yani ins rabbim gerisinide getiri tum isteyenlere rabbim versin
Allahhiiimm ne kadar guzel yaa rabbim devamını getirirsin inşallah.. .bana o kadar uzak geliyor ki bu değerler.. .bakalim haftaya salıda benim belli olacaksaol arkadaslar 13.gun 385 ama ikiz gibi sanki deger yuksek
Evet canım inşallah hep böle devam ederiz :)Masalah bizim topige gelen hemen hemen hepsi pozitif cikiyor ins devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?