- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
Inşallah devam eder de hepimiz pozitifi görürüzMasalah bizim topige gelen hemen hemen hepsi pozitif cikiyor ins devam eder
Ins sende pizitif olarak aramiza gelirsn testin ne zamnInşallah devam eder de hepimiz pozitifi görürüz
Canim neye gore 3. Gun transfer ediliyor 5. Gun beklenmiyor bu durum nasil belirleniyorBenimki 3. Gun embriyosu ve yasimdan dolayi tek transfer edildi
Canım 19 aralık test günüm ama bende tik yok sanki tutunmadılar pek negatif olmaya başladım galiba...kendimi dinliyorum sürekli ama hiç transfer olmuş gibi değilim kafayı yiyecemIns sende pizitif olarak aramiza gelirsn testin ne zamn
Vallahi dr belirliyor canim ben döllenmiş yumurta sayisi fazla olanda 5.gunu bekliyorlar diye okudum ama benim yumurtam da fazlaydi? Hatta 10 tane dondurulmusum var şükür. Inan hic anlamadim ama sadece dr belirliyor...Canim neye gore 3. Gun transfer ediliyor 5. Gun beklenmiyor bu durum nasil belirleniyor
Canim kafani hic bulandirma ben pozitifi gördüğüm gun adet olacagim sanip ağlamıştım :) oncesinde de cok bir belirti yasamadik zaten suan belirti icin cok erken sana ... hakkinda hayirlisi olsun olumsuz düşünüp strese sokma kendini iyi düşünürsen iyi olur...Canım 19 aralık test günüm ama bende tik yok sanki tutunmadılar pek negatif olmaya başladım galiba...kendimi dinliyorum sürekli ama hiç transfer olmuş gibi değilim kafayı yiyecem(
3 litreyi buluyor canim...ama ben transferden önce de günde 2 3 litre su içiyordum zatenGünde ne kadar su içiyorsunuz kızlar?
Gunayyyydinnn canimGünaydınnnnnn
Günaydın canımm Valla 1.5-2 lt içmeye çalışıyorum ama bazen unutuyorumGünde ne kadar su içiyorsunuz kızlar?
Günaydın canmGünaydın kızlar
Canım şişeyi yanına koy direk şişeden iç bardak bardak uğraşma ben öyle yapıyorum: ))Valla 1.5-2 lt içmeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum
Canım öncekilerde çok pozitiftim olmadi şimdi transferden sonra ilk bi kac gun hiçbirşey hissetmiyordum ne oldu ne olmadi diyebiliyorum ama şimdi sadece negatif düşünüyorum sanirim.... hatta tekrar tedavi için başka doktorla gorustum bile kafam allak bullak neyse bakalim hakkımızda hayırlısı diyelimCanim kafani hic bulandirma ben pozitifi gördüğüm gun adet olacagim sanip ağlamıştım :) oncesinde de cok bir belirti yasamadik zaten suan belirti icin cok erken sana ... hakkinda hayirlisi olsun olumsuz düşünüp strese sokma kendini iyi düşünürsen iyi olur...
Az değilmi canım içtiğin su? Ben 3 litre içmeye çalışıyorum ama nerdeyse 1 litresini geri çıkardığım için öğlene kadar daha sonra sıfırdan tekrar üç litre içemiyorum. Acaba sorun olurmu bebek için bunu merak ediyorum.Günaydın canımm Valla 1.5-2 lt içmeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum
Valla şişe sürahi yanımda duruyor :)) ama yinede içmeyi unutuyorum bazenCanım şişeyi yanına koy direk şişeden iç bardak bardak uğraşma ben öyle yapıyorum: ))
Öncekilerle şimdiki aynı doktormu? Dondurulmuşmu koydular canım sana? Kalitesi neymiş konulan embriyonun o önemli, niye kendini harap ediyorsun daha bir haftan var test gününe, vucudunu olumsuza şartlıyorsun yapma bunu inan sonuca çok etkisi var.Canım öncekilerde çok pozitiftim olmadi şimdi transferden sonra ilk bi kac gun hiçbirşey hissetmiyordum ne oldu ne olmadi diyebiliyorum ama şimdi sadece negatif düşünüyorum sanirim.... hatta tekrar tedavi için başka doktorla gorustum bile kafam allak bullak neyse bakalim hakkımızda hayırlısı diyelim
3 litremiAz değilmi canım içtiğin su? Ben 3 litre içmeye çalışıyorum ama nerdeyse 1 litresini geri çıkardığım için öğlene kadar daha sonra sıfırdan tekrar üç litre içemiyorum. Acaba sorun olurmu bebek için bunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?