Canim olumsuz düşünme inan cok etkiliyor .. hakkinda hayirlisi olsun insallah ... iyi dusun iyi olsun...Canım öncekilerde çok pozitiftim olmadi şimdi transferden sonra ilk bi kac gun hiçbirşey hissetmiyordum ne oldu ne olmadi diyebiliyorum ama şimdi sadece negatif düşünüyorum sanirim.... hatta tekrar tedavi için başka doktorla gorustum bile kafam allak bullak neyse bakalim hakkımızda hayırlısı diyelim
Ben normalde en az 3lt su icerim ama mide bulantimi arttiriyor diye icemiyorum en fazla 1.5 -2 lt oluyor.. cok onemli aslindaAz değilmi canım içtiğin su? Ben 3 litre içmeye çalışıyorum ama nerdeyse 1 litresini geri çıkardığım için öğlene kadar daha sonra sıfırdan tekrar üç litre içemiyorum. Acaba sorun olurmu bebek için bunu merak ediyorum.
Günaydın canım bebeği görmemesi normal cnm daha çok erken. Bir hafta sonra tekrar baktırdığında görecekdir merak etme sen . Değerin güzel madem keseyi de gördünüz hiçbir sıkıntı olmaz. Ben 6+5 de gittim ilk kontrolüme.Günaydın arkadaşlar dün 5+4 günlükken yapılan kontrolümde betahcg 8600 civarı çıltı. Doktor keseyi gördü ancak içinde bebek görünmüyor dedi. Sizlerin bebek hangi haftada göründü benzer durumu yaşayan var mı?
hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz yaniBen normalde en az 3lt su icerim ama mide bulantimi arttiriyor diye icemiyorum en fazla 1.5 -2 lt oluyor.. cok onemli aslindadur bende arttirmaya calisayim canim
Peki sizede vajinal ultrason mu yapılmışdı. Bana da bir hafta sonra ultrason dedi. Boş gebelik dediğimiz durumda olabilir kan değerinde yavaş yükseliyor dedi çok moralim bozuldu.Günaydın canım bebeği görmemesi normal cnm daha çok erken. Bir hafta sonra tekrar baktırdığında görecekdir merak etme sen . Değerin güzel madem keseyi de gördünüz hiçbir sıkıntı olmaz. Ben 6+5 de gittim ilk kontrolüme.
Vallahi cok icersem geri gider diye korkuyorum gun boyu bulantim var cunku ama elimden geldigi kadar icmeye çalışıyorum canim. Su bebek icin cok onemli bununda farkindayim ama iste elimden gelmiyorhepimiz aynı sorunu yaşıyoruz yanibelki ilk haftalardır diye birazcık az içsek sıkıntı olmaz. Öğleye kadar bir litreyi içmek durumundayız ama içiyorum çıkıyor akşama kadar tekrar 3 lt imkansız gibi
Vajinal ultrason yapildi canim sen cok erken gitmissin ondan gorememistir. Sikma canini.. degerin nasil ilerliyor? Tup bebek degil mi seninki? Tup bebekte bos gebelik riski yok diye okumuştum?Peki sizede vajinal ultrason mu yapılmışdı. Bana da bir hafta sonra ultrason dedi. Boş gebelik dediğimiz durumda olabilir kan değerinde yavaş yükseliyor dedi çok moralim bozuldu.
Evet tüp bebek yapıldı. 1 aralıkta 619du.9 aralık 6600 lerde 11 aralıkta 8600 falandı. Söylenilen zamanda gittim aslında. Bakalım aklıma hep olumsuz şeyler geliyor.Vajinal ultrason yapildi canim sen cok erken gitmissin ondan gorememistir. Sikma canini.. degerin nasil ilerliyor? Tup bebek degil mi seninki? Tup bebekte bos gebelik riski yok diye okumuştum?
Evet maalesef istenilen gibi degil artışı ama baya yükselmiş insallah bebisin seninledirEvet tüp bebek yapıldı. 1 aralıkta 619du.9 aralık 6600 lerde 11 aralıkta 8600 falandı. Söylenilen zamanda gittim aslında. Bakalım aklıma hep olumsuz şeyler geliyor.
Ayyy hayirli olsun canim ne kadar guzel haber rabbim devamını getirirsin inşallah.. .sende belirti olmusmuydu canimMerhaba arkadaşlar , benim de dün transferden sonraki 11. Günümdü . Pozitif haberini aldık çok şükür. 360 çıkmış değer. Perşembe günü yükselip yükselmediğine bakılacak tekrar. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz daha çok? Yeme içme nelerden kaçınmak neleri çok yemek lazım acaba. Fikir alışverişi yapalım :)
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla artar. Ben bol su içmeye haftada 1 2 balık yemeye düzenli ceviz fındık meyve yemeye ani hareket etmemeye çay kahve içmemeye günlük 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz vaktinde kucağımıza aldırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar , benim de dün transferden sonraki 11. Günümdü . Pozitif haberini aldık çok şükür. 360 çıkmış değer. Perşembe günü yükselip yükselmediğine bakılacak tekrar. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz daha çok? Yeme içme nelerden kaçınmak neleri çok yemek lazım acaba. Fikir alışverişi yapalım :)
Benim arkadaşımda hiç belirti yoktu ve hamile şu an hiç korköa herkeste farklı oluyo hamilelikAyyy hayirli olsun canim ne kadar guzel haber rabbim devamını getirirsin inşallah.. .sende belirti olmusmuydu canim)
Canım oldu ama o kadar çok ilaç kullandık ki onların mı yan etkisiydi yoksa hamilelik belirtisi miydi ayırt edemedim :) ben geçen sene düşğkle sonuçlanan bir hamilelik geçirdim , oradaki belirtilerden yola çıkarak biraz ayrım yaptım. Belimde son zamanlara doğru( 7,8. Gün sen itibaren) aşırı bi bel ağrısı başladı. Şuan hala da devam ediyor. Ayakta zor duruyorum. Bi de çok şişkinlik yaşadım aşırı derecede ama sanırım o ilaçlardan kaynaklı. Özellikle farkettim akşamları enox diye bir iğne yapıyorum iğneden sonra karnım patlayacak kadar gerginleşiyor. Vücudunda çok belirti arama canım belirtiyle olacak iş değil bu. Kimi hiç anlamıyor hamile kalıyor kimi çok şey yaşıyor bişey çıkmıyor. Sen transferden sonraki süreçte misin canım? İnşallah güzel haberler alırsınAyyy hayirli olsun canim ne kadar guzel haber rabbim devamını getirirsin inşallah.. .sende belirti olmusmuydu canim)
Dediklerinin hepsini yapmaya çalışıyorum su hariçHayırlı olsun inşallah sağlıcakla artar. Ben bol su içmeye haftada 1 2 balık yemeye düzenli ceviz fındık meyve yemeye ani hareket etmemeye çay kahve içmemeye günlük 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz vaktinde kucağımıza aldırsın inşallah.
Transfer sonrası 19. Gün normal 35. Günündeyim haftaya göreceğiz inşallah heyecanla bekliyorum.Dediklerinin hepsini yapmaya çalışıyorum su hariçmalesef yanımda tutmama rağmen çok az içiyorum . Balık da hiç sevmem ama transferden beridir baya yemeye çalışıyorum. Sütü de ihmal etmiyorum her sabah. Meyve yemeye de çalışıyorum. Sanırım başka bir şey Yok senin kaçıncı gün canım
Mrb canım bnm ilk tup bebek denemem boş gebelik olmuştu üstelik 5.gün embriyosu yani tüp bebekte de bos gebelik olabilir kese oluştu bebek oluşmadı yolk bile yokdu yani ama arkadaşın daha günü erken bebegin görünmemek normal dahaVajinal ultrason yapildi canim sen cok erken gitmissin ondan gorememistir. Sikma canini.. degerin nasil ilerliyor? Tup bebek degil mi seninki? Tup bebekte bos gebelik riski yok diye okumuştum?
Evet canım bugün 5.gunum ama tik yok bende buda negatife yitiyor asli nda doktorumda söyledi şuan belirti diye birse y yoktur dedi ama bi kafama sokamıyorum yada sürekli kaldığım yerden devam ediyorum belirti belirti arayıp duruyorum...19 aralık test günüm rabbim hayırlısını versin insallahCanım oldu ama o kadar çok ilaç kullandık ki onların mı yan etkisiydi yoksa hamilelik belirtisi miydi ayırt edemedim :) ben geçen sene düşğkle sonuçlanan bir hamilelik geçirdim , oradaki belirtilerden yola çıkarak biraz ayrım yaptım. Belimde son zamanlara doğru( 7,8. Gün sen itibaren) aşırı bi bel ağrısı başladı. Şuan hala da devam ediyor. Ayakta zor duruyorum. Bi de çok şişkinlik yaşadım aşırı derecede ama sanırım o ilaçlardan kaynaklı. Özellikle farkettim akşamları enox diye bir iğne yapıyorum iğneden sonra karnım patlayacak kadar gerginleşiyor. Vücudunda çok belirti arama canım belirtiyle olacak iş değil bu. Kimi hiç anlamıyor hamile kalıyor kimi çok şey yaşıyor bişey çıkmıyor. Sen transferden sonraki süreçte misin canım? İnşallah güzel haberler alırsın
Gercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canimMrb canım bnm ilk tup bebek denemem boş gebelik olmuştu üstelik 5.gün embriyosu yani tüp bebekte de bos gebelik olabilir kese oluştu bebek oluşmadı yolk bile yokdu yani ama arkadaşın daha günü erken bebegin görünmemek normal daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?