Canım 35 derken en sonki adetinden itibaren mi sayıyorsun? Opu ile transfer arasında 16 gün mü var yoksaTransfer sonrası 19. Gün normal 35. Günündeyim haftaya göreceğiz inşallah heyecanla bekliyorum.
Valla canım bizzat yaşadım bnm için çok uzucuydu kolay olmadı ama geçti gitti allahım herkesin evladını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin insGercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canim
5. Gün daha çok Yen'i ama belirti olmaz zaten. Biraz daha beklemen lazım. Ki dediğim gibi illa olacak diye bir şey de Yok. Sen olabildiğince yat dinlen. Kalkmamakta çalış lavabo haricinde . Ben öyle yaptım. 7. Günden itibaren az az dolanmaya başladım. Bi de elini karnına koy ya Halık çek canım, bol dua et. Yaşın kaçEvet canım bugün 5.gunum ama tik yok bende buda negatife yitiyor asli nda doktorumda söyledi şuan belirti diye birse y yoktur dedi ama bi kafama sokamıyorum yada sürekli kaldığım yerden devam ediyorum belirti belirti arayıp duruyorum...19 aralık test günüm rabbim hayırlısını versin insallah
Canım benimde ilk denemem boş gebelikdi, kese vardı ama embriyo yokdu yolk bile oluşmadıydı. Doktor kalitesiz embriyo olduğunda gelişemez ama vucut hamileliğe hasır olduğu için kese oluşur değerin pozitif olur demişti bana.Gercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canim
Canim bnde 8.gün adet agrilaRına benzer bel ve kasık agrisi başladı başka da belirti yok 8 gün başladıAyyy hayirli olsun canim ne kadar guzel haber rabbim devamını getirirsin inşallah.. .sende belirti olmusmuydu canim)
Canım sana embriyo transferi ediliyor. Nasıl boş olabilir? Şayet gebelik devam etmiyorsa o, devam etmeyen gelişmeyen embriyodur. İstersen internette 'tup bebekte boş gebelik' diye bir arama yaptır ama bir doktor görüşü olan Video arattır. Ben tüp bebek ile alakali bir çok doktor konuşması dinledim ama tüp bebekte boş gebelik başlık altında bulamadım.Gercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canim
Son adet tarihiCanım 35 derken en sonki adetinden itibaren mi sayıyorsun? Opu ile transfer arasında 16 gün mü var yoksa
Merhaba RABBIM sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin sizde mi 24 kasımda transferi oldunuz tahmini doğum tarihi aynidaHayırlı olsun inşallah sağlıcakla artar. Ben bol su içmeye haftada 1 2 balık yemeye düzenli ceviz fındık meyve yemeye ani hareket etmemeye çay kahve içmemeye günlük 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz vaktinde kucağımıza aldırsın inşallah.
:) ben boyle bisey yasamadim şükür bilgim de yok zaten canim ama burda 2 arkadas yasamis maalesef...Canım sana embriyo transferi ediliyor. Nasıl boş olabilir? Şayet gebelik devam etmiyorsa o, devam etmeyen gelişmeyen embriyodur. İstersen internette 'tup bebekte boş gebelik' diye bir arama yaptır ama bir doktor görüşü olan Video arattır. Ben tüp bebek ile alakali bir çok doktor konuşması dinledim ama tüp bebekte boş gebelik başlık altında bulamadım.
Canim bn boş gebelik geçirdim bana inanmiosun galibaCanım sana embriyo transferi ediliyor. Nasıl boş olabilir? Şayet gebelik devam etmiyorsa o, devam etmeyen gelişmeyen embriyodur. İstersen internette 'tup bebekte boş gebelik' diye bir arama yaptır ama bir doktor görüşü olan Video arattır. Ben tüp bebek ile alakali bir çok doktor konuşması dinledim ama tüp bebekte boş gebelik başlık altında bulamadım.
Evet cümlemizin 23 ündeMerhaba RABBIM sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin sizde mi 24 kasımda transferi oldunuz tahmini doğum tarihi aynida
Son adet tarihiKızlar gebelik hesaplama da son adet tarihi ile mi hesapliyorsunuz .transfer gününe göre mi
Keseyi gördünüz mü siz ben çok heycanliyim cuma günü inşaallah görücez sizinde ağrılarınız var mi kasıkta falanEvet cümlemizin 23 ünde
Tamm cnm sagolSon adet tarihi
Var var arada şiddetleniyo arada azalıyo ben de ptsi gideceğim inşallah sağlıcakla görürüzKeseyi gördünüz mü siz ben çok heycanliyim cuma günü inşaallah görücez sizinde ağrılarınız var mi kasıkta falan
INŞAALLAH bitanem ya bende korkuyorum ağrım olunca ilk denememde düşük yaşadım şuan korkum var RABBIM'E sığındım bol bol dua ediyorum korkudan takvimi bile ekleyemedim cuma güzel sonuçlar alırsam eklicem inşaallah... RABBIM evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde bize bağışlasın sen hangi şehirde hangi merkezde yaptırdınVar var arada şiddetleniyo arada azalıyo ben de ptsi gideceğim inşallah sağlıcakla görürüz
Ağrı böyle sancı gibi mi? Bni çok yoruyor aniden bi kaç dk oluyor. Ama dudagm kuruyor elim soguyorVar var arada şiddetleniyo arada azalıyo ben de ptsi gideceğim inşallah sağlıcakla görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?