Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Gercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canim
Valla canım bizzat yaşadım bnm için çok uzucuydu kolay olmadı ama geçti gitti allahım herkesin evladını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ins

5. Gün daha çok Yen'i ama belirti olmaz zaten. Biraz daha beklemen lazım. Ki dediğim gibi illa olacak diye bir şey de Yok. Sen olabildiğince yat dinlen. Kalkmamakta çalış lavabo haricinde . Ben öyle yaptım. 7. Günden itibaren az az dolanmaya başladım. Bi de elini karnına koy ya Halık çek canım, bol dua et. Yaşın kaç

Gercekten mi? Ben baska bir topicte olmaz diye okumuştum pek bilgim yok zaten yani uyardigin icin tesekkur ederim en azindan artik yanlis bilgi vermem.. cok gecmis olsun canim
Canım benimde ilk denemem boş gebelikdi, kese vardı ama embriyo yokdu yolk bile oluşmadıydı. Doktor kalitesiz embriyo olduğunda gelişemez ama vucut hamileliğe hasır olduğu için kese oluşur değerin pozitif olur demişti bana.

Test gününü bekleyen arkadaşlar bana doktorum 12 gün boyunca yatmayacaksın demişti. Kan dolaşımı sağlanması gerekiyomuş embriyonun tutunması için. Ben yatmadım. Evin içinde sürekli dolandım oturdum kalktım. Çorba tarzı basit şeyler pişirdim. Bulaşık makinemi doldurdum boşattım yani basit yorucu olmayan şeyler yaptım. Doktorunuz yatma zorunluluğu var demedikten sonra kendinizi yatağa hapsetmeyin, psikolojik olarakda sıkıntılı olur bu süreç. Kitap okuyun film izleyin. Bazı arkadaşlar napmalıyım diye sormuş onçin yazdım.

Canım sana embriyo transferi ediliyor. Nasıl boş olabilir? Şayet gebelik devam etmiyorsa o, devam etmeyen gelişmeyen embriyodur. İstersen internette 'tup bebekte boş gebelik' diye bir arama yaptır ama bir doktor görüşü olan Video arattır. Ben tüp bebek ile alakali bir çok doktor konuşması dinledim ama tüp bebekte boş gebelik başlık altında bulamadım.

Merhaba RABBIM sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin sizde mi 24 kasımda transferi oldunuz tahmini doğum tarihi aynida

Kizlar ben tüp bebegi zeynep kamil devlet hastanesinde yaptirdim,taniyan bilir ikiz gebeyim ve dusuk tehlikesiyle yatiyorum. Zeynep kamilin tup bebek bolumunde kalp atisi duyulduktan sonra artik orada ilgilenmiyolar normal gebe izleme bolumunde devam etmenizi soyluyolar.Ama ben kontrollerimi devlette devam etmek istemiyorum,beni taniyan surekli takibimi yapan bi doktorum olsun istiyorum,riskli oldugu icinde biran once doktorumu bulmam gerekiyor.Okuyanlar lutfen cevap yazabilirmi sizler kontrollerinize tup bebek merkezinizdemi devam ediyosunuz yoksa normal gebe izlemeye gectinizmi,istanbulda acilem doktor tavsiyesine ihtiyacim var

:) ben boyle bisey yasamadim şükür bilgim de yok zaten canim ama burda 2 arkadas yasamis maalesef...

Canim bn boş gebelik geçirdim bana inanmiosun galiba

Kızlar gebelik hesaplama da son adet tarihi ile mi hesapliyorsunuz .transfer gününe göre mi

Var var arada şiddetleniyo arada azalıyo ben de ptsi gideceğim inşallah sağlıcakla görürüz
INŞAALLAH bitanem ya bende korkuyorum ağrım olunca ilk denememde düşük yaşadım şuan korkum var RABBIM'E sığındım bol bol dua ediyorum korkudan takvimi bile ekleyemedim cuma güzel sonuçlar alırsam eklicem inşaallah... RABBIM evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde bize bağışlasın sen hangi şehirde hangi merkezde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…