Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Ağrı böyle sancı gibi mi? Bni çok yoruyor aniden bi kaç dk oluyor. Ama dudagm kuruyor elim soguyor
Bende daha çok adet ağrısı gibi giriyo sancı genelde akşam oluyo ayağım üşüyo hemen uzanıyorum geçene kadar ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum ama kişiye göre de ağrı değişir herhalde

Ayağımda hep patik var cidden azaltıyor ağrıyı. Bnm de hemen hemen öyle ağrı. Sıcak tutanca biraz geçiyor gibi

Oyyy inşallah güzel olacak canım güzel düşün ben dr çok korkuyorum ama Rabbime sığındım inşallah çoook çok güzel olacak umduğumuzdan da güzel. Benim de ağrım baya oluyodu başta devamlı dinleniyorum çok kalkmıyorum çok kalkınca ağrım oluyo vucuduma göre hareket ediyorum. Ben Ankara Hrs de yaptırdım. Drum Prof Batuhan Özmen. Sen nerede yaptırdın?

Ağrı böyle sancı gibi mi? Bni çok yoruyor aniden bi kaç dk oluyor. Ama dudagm kuruyor elim soguyor
Ağrı nasıl biliyo musun Şiddetli adet ağrısı gibi giriyo dinlenince geçiyo. Çok şükür ama iyi olacak Bak ezan başladı yazarken canı gönülden inanıyorum. Birbirimize dua edelim.

Ağrı nasıl biliyo musun Şiddetli adet ağrısı gibi giriyo dinlenince geçiyo. Çok şükür ama iyi olacak Bak ezan başladı yazarken canı gönülden inanıyorum. Birbirimize dua edelim.
Evet öyle .edelim.inşaallah Rabbim Yard. Etsin. Rabbi hebli minessalihin. 2. Denemem 8. Günüm 1. Göre dayanıklıym ama. Ağrı beni hemen lavaboya kosturuyor

Bende sürekli yatıyorum dr öyle dedi arada kalkıp dolaşıyorum bende ankara memorial da yaptirdim dr.mda aygül demirol ben çok memnunum merkezimden inşaallah bir sıkıntı çıkmazsa orada doğum yapmayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle iki denememizin ikiside tuttu RABBIM'IN izniyle... inşaallah bu sefer RABBIM ümmet-i muhammedle beraber kucağımıza almayı nasip etsin bitanem...

Evet öyle .edelim.inşaallah Rabbim Yard. Etsin. Rabbi hebli minessalihin. 2. Denemem 8. Günüm 1. Göre dayanıklıym ama. Ağrı beni hemen lavaboya kosturuyor
Bende aynı hemen tuvalete koşuyorum akıntıda oluyo korkuyorum RABBIM koltuğunuza uğratmasın inşaallah...evlatlarimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde bize bağışlasın INŞAALLAH ....

Amin canım amiin. Sağlıkla sıhhatle mis kokulularımıza vaktinde kavuşalım.

Ben esimle gittim canim ama zaten benim dr umda muayene odasi ayri ve esim giremedi iceri... hala soyleniyor beni almadi duyamadım kalp atisini diye

Benim diğer hamileliğinde içeri aldı dr zaten üzerimizde örtü oluyo
Valla ben de istiyorum gelsin ama çekiniyorum da olmazsa ikincisine yollayım.

Valla ben de istiyorum gelsin ama çekiniyorum da olmazsa ikincisine yollayım.
En guzeli canim gecen hafta benim alttan muayeneyle ancak duyduk kalp atimini ... biraz once yakinimdaki dr uma gittim karnimdan duyduk şükür sesi :)) arada sadece 6 gun var düşün:) seni strese sokacakca yalniz gir... ama bence yinede eşin yaninda olmasi bir güvence insana ... allah korusun olumsuz bisey olursa falan destekkk yada o muhtesem sesi duyunca boynuna atlaman gereken biri olmasi gerekiyor yaninda :)))

Canim hayirli olsun inşaallah RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada duydun vajinal ultrasonla ben 5+4 gidicem görürmüyüm acaba keseyi ALLAHIN izniyle hemşire kilolu olduğum için anca o zaman görebiliriz dedi sonucum yüksek çıktı ama 1843 14.gün

Yaaaa Çok sevindim o pıt pıtları yerim ben sağlıcakla gelin kuzular.

Canim bende kilolu hamileyim maalesef 6+4 te gittim ben ilk dr a hem kalp atisini hemde keseyi o zamn gördük

Kızlar bugün karnım daha doğrusu kasıklarım ağrıyor sanki adet sancısı gibi arada gelip gidiyor çok şükür lekelenme falan yok ama tedirgin oldum Cuma günü bi gelmedi ya ne olup bitiyor bi öğrensem

Normal canım kasık ağrısı. Bol bol dinlen yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…