Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Bende kiloloyum canım senin kaç kilon?
Suan 78 boyum da 163 ( canin bugun diyetisyene gittim bir liste verdi uygulanabilir ve bebegi biseyden eksik birakmayacak sekilde... dr uma da mesaj olarak attim bir sorun yok uygulayabilirsin dedi... bu gebeligimde minimum kilo almak istiyorum zaten top gibiyim suan

Canim bu agrilar cok normal

Sen kacla hamile kaldin canim?
Sen iyiymişsin cnm :) boyum 1.74 kilom 110 benim son 3 senede 40 kg aldım ben bu tüp bebek sürecinde. Tiroit sorunumda çıktı aynı dönemde ama yüksek değil. Bende gitmeyi planlıyorum diyetisyene. doktor bana dedi 6-9 kilo arası alabilirsin diye. Dikkat ediyorum ama nere kasar başarırım bilemiyorum. Bu dönemde zaten canım bişey çekmiyor mide bulantılarından ona fırsat yok :) listende neler var paylaşırmısın sakıncası yoksa canım.

Canim bende kilolu hamileyim maalesef 6+4 te gittim ben ilk dr a hem kalp atisini hemde keseyi o zamn gördük
Pkodan kaynaklı hepimizin kilosu ama hemşirem görünür inşaallah dedi benim boyum 1.69 kilom 99 falan senin kaç canım çok korkuyorum umut oldunuz bana gerçekten ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağınıza almayı nasip etsin RABBIM ümmet-i muhammedle

Aynen benimde limit 6-9 canim dikkat etmek lazim maalesef sanssiziz bu konuda
Kahvalti--1barfak süt
1yumurta
1kib.kut.peynir
2dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik yesillik
3 kuru kayisi

Ara-3hurma 2ceviz

Öğle-1kase yogurt (veya 2bardak ayran)
6yemek kasigi susuz sebze yemegi
Salata
2dilim ekmek

Ara--2meyve ve 6 cig badem

Aksam--1kase yogurt
2kofte kadar et/tavuk/balik
6yemek kasigi susuz sebze yemegi
Salata
2dilim ekmek

Ara-- 2 meyve

Canim bana 2 dilim yazdi ama benim ekmekle aram yok o yuzden 1er dilim yicem...
Birde her hafta listem degisecek diyetisyen takip edecek kilomu

Bende pko yok canim ama kilo var maalesef simdilik 78 kiloyum boyum da 163

Canım güzel bir listeymiş, hemen hemen bu listedekileri tüketiyorum ben zaten . Ekmek yemiyosan ara öğünlerde 2 grisini tüketebilirsin meyvenin yanında canım.

Bende pko yok canım. Aldığım hormon ilaçları ve tiroit e bir de bu süreçdeki mutsuzluğuma bağlıyorum ben aldığım kiloları

Gerçi bi çok topikte okudum araştırdım çok kilolu olanlar çok kilo almıyorlarmış dikkat ediyolar çünkü bize aşermekte yok ben elimi yemek için bişey atsam eşim hemen uyariyo

Bende pko yok canım. Aldığım hormon ilaçları ve tiroit e bir de bu süreçdeki mutsuzluğuma bağlıyorum ben aldığım kiloları
Bende pko var bitanem insülin direncim yüksek çıkıyor şeker ilacı kullanıyorum bide troit ilacına başladık son kanda biraz yüksek çıktı tabi dediğin gibi bu süreçteki hormon ilaçlarininda etkisi var

Gerçi bi çok topikte okudum araştırdım çok kilolu olanlar çok kilo almıyorlarmış dikkat ediyolar çünkü bize aşermekte yok ben elimi yemek için bişey atsam eşim hemen uyariyo
Canim bizde de tam tersi bebek vitaminsiz kalmasin diye herseyi yedirmeye calisiyor.. sirf bu yüzden gittim diyetisyene zaten en azindan elimde liste olursa cok zorlayamaz

Benimde 10 kg fazlam var kiloyu dert etmeyin 3. Aydan sonra normal gebeler gibiyiz ve birazda hayatı akışına bırakalım nasipse zaten ne yaparsa yapalım Allah verir değilse ne yaparsan yap olmaz

Canim bizde de tam tersi bebek vitaminsiz kalmasin diye herseyi yedirmeye calisiyor.. sirf bu yüzden gittim diyetisyene zaten en azindan elimde liste olursa cok zorlayamaz
Bende yiyorum ama fazla istese canım yedirmiyo bana o konuda çok dikkat ettiriyo benimde bi yardim almam lazım

Kızlar 1 saat kadar önce açık pembe leke geldi çok yoğun değil ama hemen doktorunu aradım progestan iğneye geçtik şimdi yaptiricam dua edin nolur devam etmesin. Olabiliyor böyle telaslanma falan dedi ama korkuyorum

Kızlar 1 saat kadar önce açık pembe leke geldi çok yoğun değil ama hemen doktorunu aradım progestan iğneye geçtik şimdi yaptiricam dua edin nolur devam etmesin. Olabiliyor böyle telaslanma falan dedi ama korkuyorum
Canım hiç tedirgin olma . İğne hemen keser zaten arkası gelmez kanın. Bende yaşadım aynı şeyi, allahıma şükürler ki kanamam durdu şimdilik herşey yolunda gidiyor. Mutlaka yatacan gerekmedikçe kalkma birkaç gün, lekelenmem olmazsa otur kalk yat ama sakın iş yapma rahat ol birde kendini sıcak tut, ayaklarını özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…