Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Sağol canım iğneyi yaptırdım muayene oldum ama vajinal istemedim leke geldi diye karından baktı doktor kese göründü zaten erken olduğu için karından şuan sadece kese görünür dedi vajinal muayene daha sağlıklı dedi

Benimde ilk kontrolde koyu kahve lekelenmelerim vardı Allaha şükür bişey olmadı. Benim 3 haftaya yakın kahve lekelerim devam etti canım. Doktor 3 ay doldurana kadar evde yatak istirahati dedi bana. Sen çalışıyomusun?

Yok canım çalışmıyorum evdeyim ve hiçbirşey yapmıyorum annem geliyor yemeğimi temizliğimi yapıyor akşamları eşim yardımcı oluyor ben genelde yatıyorum oturuyorum evde.

Nasıl bi lekelenme canım benim de geliyo arada ama çok çok açık arkası gelmiyor bugün yine hafif geldi ama arkası gelmedi. Öyle olunca kaygı düzeyi tavan yapıyor. Napacağız biz
Kızlar 1 saat kadar önce açık pembe leke geldi çok yoğun değil ama hemen doktorunu aradım progestan iğneye geçtik şimdi yaptiricam dua edin nolur devam etmesin. Olabiliyor böyle telaslanma falan dedi ama korkuyorum

Nasıl bi lekelenme canım benim de geliyo arada ama çok çok açık arkası gelmiyor bugün yine hafif geldi ama arkası gelmedi. Öyle olunca kaygı düzeyi tavan yapıyor. Napacağız biz
Canım benim ilk leke transferin 8. Günü gelmişti çok açık pembe renginde su gibi kıvamda bir iki damlaydi bir gün oldu geçmişti progestan iğne vermişti doktor. Sonra çok şükür pozitifi gördük. O günden beri olmamıştı bir daha ta ki bu akşama kadar bugün ara ara kasıklarımda ağrı olmuştu ama çok şiddetli değildi akşam yine çok açık pembe su gibi leke geldi yine iğne yaptırdım şuan daha iyiyim kesildi gibi inşallah cogalmaz.

Senin ne şekilde oluyor leke yada kanama canım çok iyi anlıyorum telaşını inşallah ciddi bişey yoktur inşallah normaldir bende korkuyorum

Canım normalde progestan iğne yapıyormuydun sen ?

Gecmis olsun canim dr ne dedi?

Ben jel kullanıyordum. Dr hastanedeymiş hemen gel bi bakalım dedi gidiyorum kızlar dua edin Allah herşeyin en hayırlısını versin. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…