Sağol canım iğneyi yaptırdım muayene oldum ama vajinal istemedim leke geldi diye karından baktı doktor kese göründü zaten erken olduğu için karından şuan sadece kese görünür dedi vajinal muayene daha sağlıklı dediCanım hiç tedirgin olma . İğne hemen keser zaten arkası gelmez kanın. Bende yaşadım aynı şeyi, allahıma şükürler ki kanamam durdu şimdilik herşey yolunda gidiyor. Mutlaka yatacan gerekmedikçe kalkma birkaç gün, lekelenmem olmazsa otur kalk yat ama sakın iş yapma rahat ol birde kendini sıcak tut, ayaklarını özellikle.
Benimde ilk kontrolde koyu kahve lekelenmelerim vardı Allaha şükür bişey olmadı. Benim 3 haftaya yakın kahve lekelerim devam etti canım. Doktor 3 ay doldurana kadar evde yatak istirahati dedi bana. Sen çalışıyomusun?Sağol canım iğneyi yaptırdım muayene oldum ama vajinal istemedim leke geldi diye karından baktı doktor kese göründü zaten erken olduğu için karından şuan sadece kese görünür dedi vajinal muayene daha sağlıklı dedi
Yok canım çalışmıyorum evdeyim ve hiçbirşey yapmıyorum annem geliyor yemeğimi temizliğimi yapıyor akşamları eşim yardımcı oluyor ben genelde yatıyorum oturuyorum evde.Benimde ilk kontrolde koyu kahve lekelenmelerim vardı Allaha şükür bişey olmadı. Benim 3 haftaya yakın kahve lekelerim devam etti canım. Doktor 3 ay doldurana kadar evde yatak istirahati dedi bana. Sen çalışıyomusun?
Kızlar 1 saat kadar önce açık pembe leke geldi çok yoğun değil ama hemen doktorunu aradım progestan iğneye geçtik şimdi yaptiricam dua edin nolur devam etmesin. Olabiliyor böyle telaslanma falan dedi ama korkuyorum
Doktorunla konuştunmu canım?Nasıl bi lekelenme canım benim de geliyo arada ama çok çok açık arkası gelmiyor bugün yine hafif geldi ama arkası gelmedi. Öyle olunca kaygı düzeyi tavan yapıyor. Napacağız biz
Şimdi yazdım Allahım yardım etDoktorunla konuştunmu canım?
Canım benim ilk leke transferin 8. Günü gelmişti çok açık pembe renginde su gibi kıvamda bir iki damlaydi bir gün oldu geçmişti progestan iğne vermişti doktor. Sonra çok şükür pozitifi gördük. O günden beri olmamıştı bir daha ta ki bu akşama kadar bugün ara ara kasıklarımda ağrı olmuştu ama çok şiddetli değildi akşam yine çok açık pembe su gibi leke geldi yine iğne yaptırdım şuan daha iyiyim kesildi gibi inşallah cogalmaz.Nasıl bi lekelenme canım benim de geliyo arada ama çok çok açık arkası gelmiyor bugün yine hafif geldi ama arkası gelmedi. Öyle olunca kaygı düzeyi tavan yapıyor. Napacağız biz
Senin ne şekilde oluyor leke yada kanama canım çok iyi anlıyorum telaşınıŞimdi yazdım Allahım yardım et
Canım normalde progestan iğne yapıyormuydun sen ?Şimdi yazdım Allahım yardım et
Gecmis olsun canim dr ne dedi?Şimdi yazdım Allahım yardım et
Canım benim ilk leke transferin 8. Günü gelmişti çok açık pembe renginde su gibi kıvamda bir iki damlaydi bir gün oldu geçmişti progestan iğne vermişti doktor. Sonra çok şükür pozitifi gördük. O günden beri olmamıştı bir daha ta ki bu akşama kadar bugün ara ara kasıklarımda ağrı olmuştu ama çok şiddetli değildi akşam yine çok açık pembe su gibi leke geldi yine iğne yaptırdım şuan daha iyiyim kesildi gibi inşallah cogalmaz.
Senin ne şekilde oluyor leke yada kanama canım çok iyi anlıyorum telaşınıinşallah ciddi bişey yoktur inşallah normaldir bende korkuyorum
Canım normalde progestan iğne yapıyormuydun sen ?
Gecmis olsun canim dr ne dedi?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Ben jel kullanıyordum. Dr hastanedeymiş hemen gel bi bakalım dedi gidiyorum kızlar dua edin Allah herşeyin en hayırlısını versin. İnşallah
Geçmiş olsun bitanem dua ediyorum güzel haberlerini alırız ALLAH'IN izniyleBen jel kullanıyordum. Dr hastanedeymiş hemen gel bi bakalım dedi gidiyorum kızlar dua edin Allah herşeyin en hayırlısını versin. İnşallah
Güzel haberlerle gel inşallah canım dualarımız seninleBen jel kullanıyordum. Dr hastanedeymiş hemen gel bi bakalım dedi gidiyorum kızlar dua edin Allah herşeyin en hayırlısını versin. İnşallah
Ben jel kullanıyordum. Dr hastanedeymiş hemen gel bi bakalım dedi gidiyorum kızlar dua edin Allah herşeyin en hayırlısını versin. İnşallah
Hayırlı olsun canım INŞAALLAH en kısa zamanda sendende pozitifi duyarız...İyi geceler arkadaşlar.. Bende geçen hafta çarşamba transfer oldum önümüzdeki salı sonucu alcaz inşaAllah.
2. Gün embriyosu 2 transfer... Banada dua edin lütfen
Hayırlı olsun canım INŞAALLAH en kısa zamanda sendende pozitifi duyarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?