Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Çoooook teşekkürler canlar destekleriniz için teşekkür ederim. İki kese gördük kan alındı bakalım sabaha tekrar gideceğiz bakacaklar değer nasıl diye. Aktif kanama olmadığı için herhangi bişey yapmadılar. İnşallah ikisi de sağlıcakla dolar mis kokulularım olurlar benim.

Maşallah Gözünaydin canım çok sevindim. İnşallah sağlıcakla devam eder gebeliklerimiz benim doktorumda aktif kanama olmadıkça korkmayın lekelenmeler normal istirahat edin dedi. Akşam progestan iğneyi yaptırdıktan sonra leke gelmedi.

Gözün aydın bitanem ALLAH sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bir daha böyle bi sıkıntı yaşama inşaallah vajinal ultrasonla mi baktı dr

Gözün aydın bitanem ALLAH sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bir daha böyle bi sıkıntı yaşama inşaallah vajinal ultrasonla mi baktı dr

Çok teşekkürler kızlar yok üstten baktı inşallah sağlıcakla devam eder.

Gozun aydın canim saglicakla kavus bebislerine insallahhhh

Günaydın güzel anne adayları dün bhcg 28000 çıkmış bu arada nasıl sizce
Günaydın canım. Bayağı güzelmiş . Doktorun ne dedi önemli olan o canım. İkiz hamilesin artık hareketlerine daha da dikkat etmelisin. İlk 3 ay yat dinlen mutlaka, kendine iyi bak. Yanında devamlı kalan birileri varmı en azından gündüzleri.

Dr dinlen dedi şimdilik bi sıkıntı yok dedi canım. Annrm geliyo sağolsun bişey yaptırmıyor bana.

Günaydın kızlar
Maşallah canım çok güzel çıkmış beta hcg. Herşey güzel olacak inşallah dinlen bol bol

İnşallah canım hepimiz için çok güzel olsun herşey. Yeter ki dinlenme olsun yatarım valla.

Aman aman kizlar dikkat ne burseye uzylun kendinize dert yapmsyin ne sinirlenin nede fazla is yapin.dun gece aniden kanamam oldu gece hastaneye geldik gece burda idim bu gecde burdayim cook korktum dedim kesin dustu hata icimden kati parcalarda dustu serum verildi polurun igne verildi cok sukur simdilik kan kesildi bu gecede burdayim bol bol dua

RABBIM yâr ve yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bu acıyı yaşatmasin

Geçmiş olsun canım ya ne oluyor bize ard arda Allaha emanet ettik bebeklerimizi Rabbim korusun kollasin bizlere bağışlasın

Allah yardimcin olsun canim... dualarimdasiniz... ozel degilse bisey mi sebep oldu? Iyi gidiyordun şükür? Insallah saglicakla kucaklarsin bebisini... gecmis olsun

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim... dualarimdasiniz... ozel degilse bisey mi sebep oldu? Iyi gidiyordun şükür? Insallah saglicakla kucaklarsin bebisini... gecmis olsun
Cnmbelli bir sebebi yok kendiluginden oldu ana dun biraz ev isi yaptim ondanmi bilmiyorum birde diger vocuk beni cok kizdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…