Cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine... evde cocuk olmasida zorluyor bazen insani allah yokluklarini göstermesin canlari sag olsunCnmbelli bir sebebi yok kendiluginden oldu ana dun biraz ev isi yaptim ondanmi bilmiyorum birde diger vocuk beni cok kizdirdi
Bende sürekli yatıyorum dünden beri artık oturmuyorum bile. Daha iyiyim düne göre hatta ara sıra ince sızı şeklinde batmalar oluyor ama leke yok. Sende dinlen ayaklarının altına yastık koy canım ilaçlarını da aksatma Allaha emanetler... Ben yarına çektim cuma günkü randevumu bakalım ne olacakKızlar nasılsınız? Bugün benim kasık ve bel ağrım var
aslında adetimin dönemleri bu ara ondanmıdır acaba? çilekli sütle taliha arkadaşımızın başına gelenlerden sonra tedirgin oldum bende çok. Progestan fitil saatim şimdi zaten onu koydum yatıyorum. Elimizden gelen dua etmek. Allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Ara ara olacakmış bu kasık ağrıları hep gönlünü ferah tut canım. Bak bizde de sıkıntı yok bin şükürKızlar nasılsınız? Bugün benim kasık ve bel ağrım var
aslında adetimin dönemleri bu ara ondanmıdır acaba? çilekli sütle taliha arkadaşımızın başına gelenlerden sonra tedirgin oldum bende çok. Progestan fitil saatim şimdi zaten onu koydum yatıyorum. Elimizden gelen dua etmek. Allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Allaha şükürler olmasın da canım. Çok sık olmuyor aslında haftada bir anca oluyor. Biraz azaldı gibi fitilden sonra. Transferden beri progestan iğneyide yapıyorum zaten doktorum onuda 12. Haftaya kadar yapacağız demişti bana. Dua edip istemekden başka çaremiz yok.Ara ara olacakmış bu kasık ağrıları hep gönlünü ferah tut canım. Bak bizde de sıkıntı yok bin şükür
Üç ayımızı bir doldursak rahatlayacağız biraz olsun canım.Bende sürekli yatıyorum dünden beri artık oturmuyorum bile. Daha iyiyim düne göre hatta ara sıra ince sızı şeklinde batmalar oluyor ama leke yok. Sende dinlen ayaklarının altına yastık koy canım ilaçlarını da aksatma Allaha emanetler... Ben yarına çektim cuma günkü randevumu bakalım ne olacak
Bu dönemde iş yapma canım. Bir kaç haftaya kadar geçer bel ağrıların. Sonrada ağrım sızım yok diye üzülecen :)Kızlar bnde az biraz is yapayım yada 2 3 saat yzanmasam belim ağrıyor .çok otursam oturduğumda bile belim agriyo illa uzanmam gerekio sizde böyle misiniz
Canım Allah yardımcınız olsun gerçekten Rabbim çok büyük ol dedikten sonra olduramayacagi yok. Allah beterinden korusun inşallah bu yaşadığın son korku olsun.Kizlar ne yapiyinuz ben hastanedyim bu aksamda surekli serum .vercek sadakamiz var gercekten gece cikan kan ve parcalardan sonra minislerin alkaha sukur tutnmasi yuce rabim8zin tam bir mucizesi
Allah bebişlerini korusun canım, bu son olsun inşallah.Kizlar ne yapiyinuz ben hastanedyim bu aksamda surekli serum .vercek sadakamiz var gercekten gece cikan kan ve parcalardan sonra minislerin alkaha sukur tutnmasi yuce rabim8zin tam bir mucizesi
Çok geçmiş olsun canım. Öyle ya da böyle atlatacağız bu süreci inşallah sağlıcakla.Kizlar ne yapiyinuz ben hastanedyim bu aksamda surekli serum .vercek sadakamiz var gercekten gece cikan kan ve parcalardan sonra minislerin alkaha sukur tutnmasi yuce rabim8zin tam bir mucizesi
Gecmis olsun canim allah bir daha göstermesin insallahKizlar ne yapiyinuz ben hastanedyim bu aksamda surekli serum .vercek sadakamiz var gercekten gece cikan kan ve parcalardan sonra minislerin alkaha sukur tutnmasi yuce rabim8zin tam bir mucizesi
Endişelenme canım göğüs sızlaması öle hergün her saat olmuyor. Benimde ağrı sızı yok bazen bür sızı girip çıkıyo ama o da çok nadir.Kızlar benim göğüslerim her gün sızlardı bugün ağrı sizi yok endişelenmeli miyim....
Ben yaşıyorum canım. Doktorum emedur verdi ama 3 gün içtim faydasını görmedim bende bıraktım içmeyi. 10. Haftada artık yavaşlıyomuş bulantı ve kusma.Arkadaslar iyi geceler mide bulantisi we cikarma problemi yasayaniniz war mi ? 6. Haftam bittigi gun basladi beni benden aliyor . Dimamine die bi ilac werdi doktorum ona basladim bi sure rahatlatiyor. Siz de duruar nasil merak ettim
Sağol canım allah senden razı olsun herkese yazmaya çalışıyorsun çok teşekkür ederimEndişelenme canım göğüs sızlaması öle hergün her saat olmuyor. Benimde ağrı sızı yok bazen bür sızı girip çıkıyo ama o da çok nadir.
Ne demek canım, aynı kaderi paylaşıyoruz burda , bizi ancak biz anlarız. En ufacık bir bilginin bir sözün bile ne kadar önemi var bu durumumuzda. Sen içini rahat tut beneğin seninle emin ol. Hergün biraz daha büyümeye çalışıyo kuzu :)Sağol canım allah senden razı olsun herkese yazmaya çalışıyorsun çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?