Canım kaçında transfer olmuştun ve değerlerin kaçtı senin? Doktora haber verdinmi peki son tahlili?Kizlarrr kac gündür uyuyamiyomgösümdeki o dolgunluk ve hasasiyet cok azaldi yok sayilir sekilde. Bende dün beta hcg bakdirdim 5101 cikdi transferin 23 gündeyim. Yarin tekrar bakdircam 24 saat arayla. Insallah düsüse girmemisdir, kizlar dua edin nolurrrrr
Canim degerlerin neydi hangi gun yaptirmistin? Insallah korkulacak bisey yokturKizlarrr kac gündür uyuyamiyomgösümdeki o dolgunluk ve hasasiyet cok azaldi yok sayilir sekilde. Bende dün beta hcg bakdirdim 5101 cikdi transferin 23 gündeyim. Yarin tekrar bakdircam 24 saat arayla. Insallah düsüse girmemisdir, kizlar dua edin nolurrrrr
Canım mseajlarına girip baktım arkadaşın 20 kasımda yapmış transferi. 10. Gün 111 24. Gün 5101 oluyor bu durumda. Sanırım düşüş varCanim degerlerin neydi hangi gun yaptirmistin? Insallah korkulacak bisey yoktur
Kizlarrr kac gündür uyuyamiyomgösümdeki o dolgunluk ve hasasiyet cok azaldi yok sayilir sekilde. Bende dün beta hcg bakdirdim 5101 cikdi transferin 23 gündeyim. Yarin tekrar bakdircam 24 saat arayla. Insallah düsüse girmemisdir, kizlar dua edin nolurrrrr
Aksam yapicam 7-8 gibi sonucu alirim..
Doktorunmu söyledi canım testi yapmanı? O ne diyor peki ?Aksam yapicam 7-8 gibi sonucu alirim..
Bu sene mayisdq 9 la 10 hafta arasinda kalpi durmusdu ordada ayni hisetmisdim ne bilim yaaa... 18 de kalbi ve keseyi görmeye gitcez insallah hersey yollundadir.Canım zaten 9 ay boyunca dolgunluk hissi ağrı falan olmayacak ki ilk tutunma zamanı belirtiler artıyor sonrasında da elbette azalıyor öyle kalmıyor. Ayrıca artık beta hcg baktırmana gerek yok çünkü o testle işin yok artık zaten kesen görünmüştür kalp atışları duyulacaktır ve beta hcg bakılmıyor artık bu aşamada. Kesin bir kıstas değil artık o yani bebek oluşmuş Allah korusun kalbi dursa bile bebek alınana kadar beta düşmez çünkü bebek karnında olacak. Tekrar tekrar baktırıp kendine psikolojik olarak eziyet etme. Kalp atışı için ne zaman çağırdı ya da duydun mu? en sağlıklısı dr gitmek ve baktırmak çok aklın takılıyorsa
Bende yaşadım aynı şeyi canım bu sene şubat ayında. Sizde sorun nedir? Kalbinin durmasına neden nedir? Bende lupus hastalığı var clexane kullanıyorum o yüzden bebeğin yaşaması için.Bu sene mayisdq 9 la 10 hafta arasinda kalpi durmusdu ordada ayni hisetmisdim ne bilim yaaa... 18 de kalbi ve keseyi görmeye gitcez insallah hersey yollundadir.
Kanama olmadi sürece sorun yok diyo..Doktorunmu söyledi canım testi yapmanı? O ne diyor peki ?
Allaha şükür kötü bişey söylememiş. İçin rahat edecekse kontrolünü yarına al bekleme pazartesiyi. Zaten iki gün farkı var yine görürsün bebeğini.Kanama olmadi sürece sorun yok diyo..
Hic bi sorun yok, malesef. Keske sirun olsa önlemini alabilsem. Esimde genetik sorun var embrio zaten genetikden gecti. Tipda bazen bazi seylerin cvp yok oda beni buldu buluyoda zaten herzaman.Bende yaşadım aynı şeyi canım bu sene şubat ayında. Sizde sorun nedir? Kalbinin durmasına neden nedir? Bende lupus hastalığı var clexane kullanıyorum o yüzden bebeğin yaşaması için.
Öyle yapicam. Hakkimizda hayirlisi olsunAllaha şükür kötü bişey söylememiş. İçin rahat edecekse kontrolünü yarına al bekleme pazartesiyi. Zaten iki gün farkı var yine görürsün bebeğini.
Canim bu dolguluk hissini niye takio sun bnm ilk hamileliğin de hiç öyle birşey olmadı yani başından beri sürekli olacak diye bişe yok stese sokma kendiniKizlarrr kac gündür uyuyamiyomgösümdeki o dolgunluk ve hasasiyet cok azaldi yok sayilir sekilde. Bende dün beta hcg bakdirdim 5101 cikdi transferin 23 gündeyim. Yarin tekrar bakdircam 24 saat arayla. Insallah düsüse girmemisdir, kizlar dua edin nolurrrrr
Guzel haberlerle dön insallah canim.. bizide habersiz birakmaÖyle yapicam. Hakkimizda hayirlisi olsun
Biraz daha iyi sukur kanama hafif lekler disinda kalmadi dogum kontrol dr disinda radyolgi dr girdik ordada ikizler gorduk ve dun tam 8 hafta olgunu soyledi . Dogum dr bugunde taburcu etmedi yarina kadar serumlara devam tup bebek dr aradim daha once kullandgm gobekten igneyi birakmami soyled .sen nasilsn
Çok geçmiş olsun canım. İyi bak maşallah iyiye gidiyosun.Biraz daha iyi sukur kanama hafif lekler disinda kalmadi dogum kontrol dr disinda radyolgi dr girdik ordada ikizler gorduk ve dun tam 8 hafta olgunu soyledi . Dogum dr bugunde taburcu etmedi yarina kadar serumlara devam tup bebek dr aradim daha once kullandgm gobekten igneyi birakmami soyled .sen nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?