Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Çok sevindim canım, herşey güzel olacak. Aman yat tabi için daha rahat olur hastanede olduğunda. Göbekten yaptığın hangisiydi canım progestanmı yoksa kan sulandırıcımı? Bende iyiyim evde dinlenmeye devam. Midem sabahları hala aynı yarın doktor randevum var öğlen 12 de sabırsızlıkla bekliyorum bebişi tekrar görücez diye.

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi,mide bulantilarim icin seeband diye bi bileklik önerdi doktorum.kendisi hamileliginde kullanmis ve cok faydasini gormus,fayda etmezse ozaman ilac yazarim dedi.kullanan varmii???

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi,mide bulantilarim icin seeband diye bi bileklik önerdi doktorum.kendisi hamileliginde kullanmis ve cok faydasini gormus,fayda etmezse ozaman ilac yazarim dedi.kullanan varmii???
Bebişi nasılmış canım? Ben ilk defa duydum bu bantı ancak ben de hap içtim 3 gün ama faydasını görmedim yine çıkarıyorum o yüzde bıraktım içmeyi.sanırım 10. Haftada azalıyo bulantılar artık idare edicez.

Kızlar herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum . Transferin 11. Günü hcg değerim 366 idi. 14. Gün yani bugün ise 1712 olduğunu öğrendim. Bana çok fazla artmış gibi geldi, sizce ikiz olma ihtimali var mıdır çok merak içine girdim

Hayırlısı olsun canım. Bence olma ihtimali var , topicde ikiz bebek bekleyen arkadaşlarımız var onlar yorum yapsa daha iyi olur.

Kızlar estrofem kullanan var mı? B
Benim 11. Gün 442 13. Gün 1000 di iki kese göründü. Seninki de bana yakın gibi inşallah gönlüne göre olur

Benim 11. Gün 442 13. Gün 1000 di iki kese göründü. Seninki de bana yakın gibi inşallah gönlüne göre olur
Bende yarın dr gidicem çok heyecanlıyım RABBIM sağlıklı sıhhatli versin inşaallah ikizede tekede raziyim ama merak ediyorum benim 12.Gün 911 14. Gün 1843 benimde ikiz olma ihtimalim var mı ki acaba dondurulmuş embiryo ama

Şükür iyi haberlere canim cok gecmis olsun yavrularini kucagina aldiginida duyalim insallah zamani geldiginde

Canin kalp atisini duyana kadar ben kullandim estrofem duydugumuz gun biraktirdi dr

Olabilir valla çifter çifter doğuracağız inşallah

Canin kalp atisini duyana kadar ben kullandim estrofem duydugumuz gun biraktirdi dr
Anladım canım sağlık ocağındaki dr kullanmaman lazım aslında falan dedi dün de nette okudum gebelikte kesinlikle içilmemesi gereken ilaçlardanmış da korktum

Kızlar çok şükür 6 haftalık minigimin bugün kalp atışlarını dinledik minik bi kurtcuk gibi kendisini de gördük herşey yolundaymış. Hafif lekelenmem vardı o da kese büyüyüp kendine yer açarken kılcal damarlara denk gelirmiş ondan olurmuş ama yinede istirahat et dedi ilk 3 ay önemliymiş.

Ay ne güzel maşallah. Evet değerler çok yakın inşallah hayırlısıyla ikizdir keseni ne zaman gördün canım transferden sonra

Değerlerimiz çok yakınmış, inşallah Rabbim gönlüne göre ikiz verir :) kaçıncı günündesin canım

Ben kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 . İçilmemesi mi lazımmış bunu başka bir sayfada da okumuştum. O zaman niye veriyorlar ki doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…