Transferimin 20. Günündeyim şuan 5+3 haftaliğim bitanem inşaallah dediğin gibi RABBIM gönlümüze göre versin...senin kaçıncı gününDeğerlerimiz çok yakınmış, inşallah Rabbim gönlüne göre ikiz verir :) kaçıncı günündesin canım
Tam 6+kaçta öğrendin canım ben 5+6 da gideceğim acaba duyar mıyım ki çok heyecan yapıyorum.Kızlar çok şükür 6 haftalık minigimin bugün kalp atışlarını dinledik minik bi kurtcuk gibi kendisini de gördük herşey yolundaymış. Hafif lekelenmem vardı o da kese büyüyüp kendine yer açarken kılcal damarlara denk gelirmiş ondan olurmuş ama yinede istirahat et dedi ilk 3 ay önemliymiş.
Keseyi iki gün önce gördüm canımAy ne güzel maşallah. Evet değerler çok yakın inşallah hayırlısıyla ikizdirkeseni ne zaman gördün canım transferden sonra
Ben kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 . İçilmemesi mi lazımmış bunu başka bir sayfada da okumuştum. O zaman niye veriyorlar ki doktorlar
Tam 6+kaçta öğrendin canım ben 5+6 da gideceğim acaba duyar mıyım ki çok heyecan yapıyorum.
Keseyi iki gün önce gördüm canım
Ne bileyim belki de belli zamana kadar tolere edebiliyordur vucut. Ay aman sağlıcakla olsunlar da.
Kalp atisini duyunca biraktiriyorlar canimBen kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 . İçilmemesi mi lazımmış bunu başka bir sayfada da okumuştum. O zaman niye veriyorlar ki doktorlar
Canım benim tam 6 haftalıktı bugün hesaplarıma göre ultrasonda 5h+6g çıktı yani aynı sayılır 6 haftalık vajinal ultrasonla göründü. Seninde görünür bence tabi muayene olacağın yerdeki ultrason cihazıda iyiyse ben salı günü gittim acil doktoru sadece kese var demişti yolk sac bile göremedi onun cihazdan kaynaklandı bence. Sende görürsün inşallah
Sen hala devam ediyor musun canim estrofeme? Bana kalp atisini duyat duymaz birak artik dedi dr um?Ben iki doktora gittim kızlar ikiside içmeye devam dedi. Sanmıyorum bir sorun olacağını.
Bir şey daha sorabilir miyim sat ve transfer tarihin neydi?Canım benim tam 6 haftalıktı bugün hesaplarıma göre ultrasonda 5h+6g çıktı yani aynı sayılır 6 haftalık vajinal ultrasonla göründü. Seninde görünür bence tabi muayene olacağın yerdeki ultrason cihazıda iyiyse ben salı günü gittim acil doktoru sadece kese var demişti yolk sac bile göremedi onun cihazdan kaynaklandı bence. Sende görürsün inşallah
Evet canım bana kesmedi tüp bebek doktorum. Yarın tekrar gidecem kontrole bir konuşayım bakalım ne diycek bana.Sen hala devam ediyor musun canim estrofeme? Bana kalp atisini duyat duymaz birak artik dedi dr um?
Canım sat 2 Kasım transferimde 21 kasımda yapılmıştı.Bir şey daha sorabilir miyim sat ve transfer tarihin neydi?
Canim dondurulmustada deger yuksek cikiyomus,dondurulmusmuydu seninki.birde kac haftadasin bazen ikinci kontrolde ikinci kese gorunebiliyormus12. Gun bhcg: 990
14. Gun bhcg: 1980
Gorunen kese sayisi:1
Kızlar degerlerim bu kadar yuksekken nasil 1 tane kese oluyor anlayamiyorum biri beni aydinlatabilir mi lutfen
Canım benimde 10. Gün 379 13.gün 1540 çıktı ama bana tek embriyo transfer edilmişti ona rağmen değeri görünce çiftmi diye sordu herkes. Dondurulmuş embriyolarda beta yüksek çıkıyormuş seninde dondurulmuşsa ondan yüksektir belki12. Gun bhcg: 990
Kızlar degerlerim bu kadar yuksekken nasil 1 tane kese oluyor anlayamiyorum biri beni aydinlatabilir mi lutfen
Hayırlısı olsun cnm. Benim 11. Gün 421 13. Gün 950 ydi ama 1 embriyo konulmuştu . Senin kadar yüksek olmasa da bende düşğnmüştüm acaba bölündümü embriyo diye .12. Gun bhcg: 990
Cok ilgilisin canim allah gönlüne gönlümüze göre versinn
Çook sevindim anlatamam. Allahım kat kat artırsın inşallah değerlerini canım, allahın izniyle pazartesi kalp atımınıda duyarsın inşallah.Kizlarrrrr degelerimm cikmis sükür 5101 den 24 saat arayla 7290
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?