Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Değerlerimiz çok yakınmış, inşallah Rabbim gönlüne göre ikiz verir :) kaçıncı günündesin canım
Transferimin 20. Günündeyim şuan 5+3 haftaliğim bitanem inşaallah dediğin gibi RABBIM gönlümüze göre versin...senin kaçıncı günün

Tam 6+kaçta öğrendin canım ben 5+6 da gideceğim acaba duyar mıyım ki çok heyecan yapıyorum.

Ay ne güzel maşallah. Evet değerler çok yakın inşallah hayırlısıyla ikizdir keseni ne zaman gördün canım transferden sonra
Keseyi iki gün önce gördüm canım

Ben kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 . İçilmemesi mi lazımmış bunu başka bir sayfada da okumuştum. O zaman niye veriyorlar ki doktorlar

Ne bileyim belki de belli zamana kadar tolere edebiliyordur vucut. Ay aman sağlıcakla olsunlar da.

Canım benim tam 6 haftalıktı bugün hesaplarıma göre ultrasonda 5h+6g çıktı yani aynı sayılır 6 haftalık vajinal ultrasonla göründü. Seninde görünür bence tabi muayene olacağın yerdeki ultrason cihazıda iyiyse ben salı günü gittim acil doktoru sadece kese var demişti yolk sac bile göremedi onun cihazdan kaynaklandı bence. Sende görürsün inşallah

Ben iki doktora gittim kızlar ikiside içmeye devam dedi. Sanmıyorum bir sorun olacağını.

Yaaa hadi inşallah

Bu arada bizde estrofemi kalp atışlarını duyunca bıraktık bugün. Progestan folik asit coraspirine devam

Bir şey daha sorabilir miyim sat ve transfer tarihin neydi?

12. Gun bhcg: 990
14. Gun bhcg: 1980

Gorunen kese sayisi:1

Kızlar degerlerim bu kadar yuksekken nasil 1 tane kese oluyor anlayamiyorum biri beni aydinlatabilir mi lutfen

Kızlar degerlerim bu kadar yuksekken nasil 1 tane kese oluyor anlayamiyorum biri beni aydinlatabilir mi lutfen
Canim dondurulmustada deger yuksek cikiyomus,dondurulmusmuydu seninki.birde kac haftadasin bazen ikinci kontrolde ikinci kese gorunebiliyormus

Canım benimde 10. Gün 379 13.gün 1540 çıktı ama bana tek embriyo transfer edilmişti ona rağmen değeri görünce çiftmi diye sordu herkes. Dondurulmuş embriyolarda beta yüksek çıkıyormuş seninde dondurulmuşsa ondan yüksektir belki

Hayırlısı olsun cnm. Benim 11. Gün 421 13. Gün 950 ydi ama 1 embriyo konulmuştu . Senin kadar yüksek olmasa da bende düşğnmüştüm acaba bölündümü embriyo diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…