Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

12. Gun bhcg: 990
14. Gun bhcg: 1980

Gorunen kese sayisi:1

Kızlar degerlerim bu kadar yuksekken nasil 1 tane kese oluyor anlayamiyorum biri beni aydinlatabilir mi lutfen

erkek bebeklerde de hcg yüksek çıkar.
benim arkadaşımın adet günü 5000 di.
oğluşu 1 yaşına geldi şimdi :))

Canim dondurulmustada deger yuksek cikiyomus,dondurulmusmuydu seninki.birde kac haftadasin bazen ikinci kontrolde ikinci kese gorunebiliyormus
Canim benim taze transferdi. 5. Gun iki tane embriyo konulmustu. 6+0 ken gittim keseyi gormeye. Iki tane beklerken tek oldugunu gorunce şok olduk.

Dondurulmus degil canim taze transfer oldu benim.

Hayırlısı olsun cnm. Benim 11. Gün 421 13. Gün 950 ydi ama 1 embriyo konulmuştu . Senin kadar yüksek olmasa da bende düşğnmüştüm acaba bölündümü embriyo diye .
Evet senin de baya yuksekmis. Bizde tek oldugunu gorunce cok sasirdik. Ikili bebek arabasi bile bakmaya baslamistik. hayirlisi boyleymis neyse artik buna da cok sukur binlerce kez sukur

Hey masallah bende erkek diye ruya gordum hadi bakalim hayirlisi, saglikli olsun da hic farketmez

tabi sağlıklı olsun da erkek kız hiç farketmez.
Rabbim ikisinden de tattırsın.
hcg yüksek diye evham yapmayasın yani ondan söyledim.

Transferimin 20. Günündeyim şuan 5+3 haftaliğim bitanem inşaallah dediğin gibi RABBIM gönlümüze göre versin...senin kaçıncı günün
Ben de bugün 14. Gündeyim. Ama kese için beni 26. Günde çağırdılar , sen yarın mı gidiyorsun

tabi sağlıklı olsun da erkek kız hiç farketmez.
Rabbim ikisinden de tattırsın.
hcg yüksek diye evham yapmayasın yani ondan söyledim.
Doktora da sordum bi cevap alamadim hcg yuksek olmasi iyi mi kotu mu? Evham degil de merak ediyorum diyelim. Ayrica 3 ay oncesinde doktorlar tup bebek icin bile %5 sans veriyordu bu yasadigim mucize resmen. Allah hepimize yavrusunun kokusunu icine cekmeyi nasip etsin.

aminn inşallah.
eğer olacaksa Rabbim %5 ihtimal tanır mı?
çok şükür diyelim.
hcg anormal şekilde katlanmıyorsa yüksek çıkması sorun olduğunu göstermez.
hcg kişiye göre değişir çünkü embriyo günleri aynı olsa da tutunma günleri herkeste değişebilir.

Ben de bugün 14. Gündeyim. Ama kese için beni 26. Günde çağırdılar , sen yarın mı gidiyorsun
Evet canım yarına çağırdılar beni inşaallah hepimiz görürüz keseyi bebeği RABBIM'IN izniyle bide kalp atışlarını duyalım sağlıklı sıhhatli kalp atışı için bi daha çağıracaklar beni öyle dediler... sanırım senin ikisine birden bakicaklar INŞAALLAH hepimiz güzel haberler aliriz...

Yok canım sadece kese için. Kalp atışında daha sonraymış. İniallah hepsi aradan çıkar gittiğimde :) amin inşallah Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı

Yok canım sadece kese için. Kalp atışında daha sonraymış. İniallah hepsi aradan çıkar gittiğimde :) amin inşallah Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı
Aminnnn inşaallah bitanem...ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağınıza alalım burayada bu sefer bu gece uyumadım gazi vardı diş çıkartı napıcaz falan diye yazalım inşaallah

Sizin adınıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı benim başıma yaş kaçtı sizin sorun neydi bide kaçıncı deneme bu merak ettim özel deilse tabi

Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek

Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Geçmiş olsun canım. Bebisler büyüyene kadar yorma kendini dinlen hepimiz aynı moddayız zaten ye iç yat :) Herşey güzel olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…