Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Geçmiş olsun canım çok şükür atlattın. Şunun şurasında kaldı 7 ay 2 ayı gitti sabret yat zaten bi daha yatamayacağız.

5. gun embrıyosu 10. gunde 633 12. gunde a654 cıkmıstıkac embrıyo konmustu ıhtımal var gıbı

5. gun embrıyosu 10. gunde 633 12. gunde a654 cıkmıstıkac embrıyo konmustu ıhtımal var gıbı
5. Gün embriyosu 2 tane konuldu canım. Seninkiler maşallah çok yüksek. İki olması belliymiş :) ben şimdi çok da umutlanmadım ikizden. Hayırlısı olsun da zaten TEK'i bile zor bulduk :)

Benimde 5.Gün embriyosu 12.Gün 911 14.Gün 1843 tü bugün RABBIM'IN izniyle tek kese gördük çok şükür sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah ümmet-i muhammedle...
Canım gözün aydın. O zaman benimki de tektir gibi. Değerlerimiz çok yakın

Canım gözün aydın. O zaman benimki de tektir gibi. Değerlerimiz çok yakın
Bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah ümmet-i muhammedle ikiz tek farketmez ama dondurulmuş embiryo olunca yüksek çikiyo ama güzel bi duygu RABBIM herkese nasip etsin kesede dolu ALLAH'IN izniyle inşaallah sendende güzel haberler alırız...

Maşallah maşallah devamında gelir inşallah canım :) kalp atılı içim ne zaman gideceksin peki

Arkadaşlar merhaba. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum Ben de size birşey danışacağım. Benim de transferim 27 kasım oldu. 5. Gün embriyosu . 9 aralıkta 20 cıktı sunucum. 11 aralikta 31.8 yükseliş az dedi. Bugün 15 aralik yine yaptım 88.1 cıktı. Nasil ilerliyor sizce anneler

Ayın 28.ne randevu verdi doktor inşaallah o mucizevi sesi RABBIM bizede duymayı nasip etsin inşaallah
Ay inşallah duyarsın pıt pıtları, en güzel an da o galiba canım sen tüp bebek merkezindeki doktorunla mı devam edeceksin Doğuma kadar, daha doğrusu onlar bakıyor mu acaba yoksa başka normal doktordan mı devam ediyoruz bilgin var mı

Bitanem ben aynı doktorla devam edicem RABBIM nasip kısmet ederse doktorumuda ekibini de çok seviyorum...özel değilse hangi şehirdesin hangi merkeze gidiyosun canım

INŞAALLAH o pit pitları hep beraber duyarız bitanem ya artık bana uyku yok 13 gün

Arkadaşlar siz ilaclarinizi devlet hastanesinden rapor mu çıkartıp aliyorsunuz yoksa bittikce sağlık ocagindanmı alıyorsunuz?

Arkadaşlar siz ilaclarinizi devlet hastanesinden rapor mu çıkartıp aliyorsunuz yoksa bittikce sağlık ocagindanmı alıyorsunuz?
Estrofem ve crinone jeli diğer vitaminleri sağlık ocağında yazdırıyorum ama claxene rapor çikarttiriliyormuş bende çıkartmak için gidicem hastaneye başka ne kullaniyosunuz bilmiyorum ama

Kızlar yeni geldik eve, doktorun iki tane acil doğumu çıktı 3 saat beklettiler bizi. Bebiş çok iyiymiş, herşey yolunda. İki hafta sonra tekrar kontrole gitcez. Ozman kan testi yapılacakmış genel tarama herhangibir sorun varmı diye.o testde cinsiyet de belli okuyomuş :) sağlıklı olsun da kızım da yok oğlumda :)

Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Cok sukur canim allah kavuştursun ikizlerinle :) sen yat dinlen hiçbirşey sizden onemli degil

Canım değerin ilk yavaş katlamış ama sonra 3 kata yakın kaylamış. Bence testini yapmaya devam etmelisin. Aynı durumu bende yaşamıştım ve değerlerim yükselmişti bebeğim gayet sağlıklıydı ama kısmet olmadı yaşasın. Gebeliğimin devam etmemesi değerlerle alakalı değildi bu arada bunu belirteyimde içine kurt düşmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…