- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Geçmiş olsun canım çok şükür atlattın. Şunun şurasında kaldı 7 ay 2 ayı gitti sabret yat zaten bi daha yatamayacağız.Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
5. gun embrıyosu 10. gunde 633 12. gunde a654 cıkmıstıkac embrıyo konmustu ıhtımal var gıbıKızlar herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum . Transferin 11. Günü hcg değerim 366 idi. 14. Gün yani bugün ise 1712 olduğunu öğrendim. Bana çok fazla artmış gibi geldi, sizce ikiz olma ihtimali var mıdır çok merak içine girdim
Benimde 5.Gün embriyosu 12.Gün 911 14.Gün 1843 tü bugün RABBIM'IN izniyle tek kese gördük çok şükür sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah ümmet-i muhammedle...1654 olcaktı
5. Gün embriyosu 2 tane konuldu canım. Seninkiler maşallah çok yüksek. İki olması belliymiş :) ben şimdi çok da umutlanmadım ikizden. Hayırlısı olsun da zaten TEK'i bile zor bulduk :)5. gun embrıyosu 10. gunde 633 12. gunde a654 cıkmıstıkac embrıyo konmustu ıhtımal var gıbı
Canım gözün aydın. O zaman benimki de tektir gibi. Değerlerimiz çok yakınBenimde 5.Gün embriyosu 12.Gün 911 14.Gün 1843 tü bugün RABBIM'IN izniyle tek kese gördük çok şükür sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah ümmet-i muhammedle...
Bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah ümmet-i muhammedle ikiz tek farketmez ama dondurulmuş embiryo olunca yüksek çikiyo ama güzel bi duygu RABBIM herkese nasip etsin kesede dolu ALLAH'IN izniyle inşaallah sendende güzel haberler alırız...Canım gözün aydın. O zaman benimki de tektir gibi. Değerlerimiz çok yakın
Ama RABBIM bilir senin ikizde olabilir değerler kişiye göre değişiyor inşaallah ALLAH'IM gönlüne göre versinCanım gözün aydın. O zaman benimki de tektir gibi. Değerlerimiz çok yakın
Maşallah maşallah devamında gelir inşallah canım :) kalp atılı içim ne zaman gideceksin pekiBitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah ümmet-i muhammedle ikiz tek farketmez ama dondurulmuş embiryo olunca yüksek çikiyo ama güzel bi duygu RABBIM herkese nasip etsin kesede dolu ALLAH'IN izniyle inşaallah sendende güzel haberler alırız...
Ayın 28.ne randevu verdi doktor inşaallah o mucizevi sesi RABBIM bizede duymayı nasip etsin inşaallahMaşallah maşallah devamında gelir inşallah canım :) kalp atılı içim ne zaman gideceksin peki
Ay inşallah duyarsın pıt pıtları, en güzel an da o galibaAyın 28.ne randevu verdi doktor inşaallah o mucizevi sesi RABBIM bizede duymayı nasip etsin inşaallah
Bitanem ben aynı doktorla devam edicem RABBIM nasip kısmet ederse doktorumuda ekibini de çok seviyorum...özel değilse hangi şehirdesin hangi merkeze gidiyosun canımAy inşallah duyarsın pıt pıtları, en güzel an da o galibacanım sen tüp bebek merkezindeki doktorunla mı devam edeceksin Doğuma kadar, daha doğrusu onlar bakıyor mu acaba yoksa başka normal doktordan mı devam ediyoruz bilgin var mı
INŞAALLAH o pit pitları hep beraber duyarız bitanem ya artık bana uyku yok 13 günAy inşallah duyarsın pıt pıtları, en güzel an da o galibacanım sen tüp bebek merkezindeki doktorunla mı devam edeceksin Doğuma kadar, daha doğrusu onlar bakıyor mu acaba yoksa başka normal doktordan mı devam ediyoruz bilgin var mı
Estrofem ve crinone jeli diğer vitaminleri sağlık ocağında yazdırıyorum ama claxene rapor çikarttiriliyormuş bende çıkartmak için gidicem hastaneye başka ne kullaniyosunuz bilmiyorum amaArkadaşlar siz ilaclarinizi devlet hastanesinden rapor mu çıkartıp aliyorsunuz yoksa bittikce sağlık ocagindanmı alıyorsunuz?
Cok sukur canim allah kavuştursun ikizlerinle :) sen yat dinlen hiçbirşey sizden onemli degilAllaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Canım değerin ilk yavaş katlamış ama sonra 3 kata yakın kaylamış. Bence testini yapmaya devam etmelisin. Aynı durumu bende yaşamıştım ve değerlerim yükselmişti bebeğim gayet sağlıklıydı ama kısmet olmadı yaşasın. Gebeliğimin devam etmemesi değerlerle alakalı değildi bu arada bunu belirteyimde içine kurt düşmesin :)Arkadaşlar merhaba. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum Ben de size birşey danışacağım. Benim de transferim 27 kasım oldu. 5. Gün embriyosu . 9 aralıkta 20 cıktı sunucum. 11 aralikta 31.8 yükseliş az dedi. Bugün 15 aralik yine yaptım 88.1 cıktı. Nasil ilerliyor sizce anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?