Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Masallah size ne testiymis bu yahu? Cinsiyet kanda mi belli oluyor? Yada o hafta ultrasonda mi belli olacak? Ayyyy pek heyecanlı... bende bu konuda cok sabirsizim... allah hepsini saglicakla versin bizlere gerisi cok da onemli degil

Masallah size ne testiymis bu yahu? Cinsiyet kanda mi belli oluyor? Yada o hafta ultrasonda mi belli olacak? Ayyyy pek heyecanlı... bende bu konuda cok sabirsizim... allah hepsini saglicakla versin bizlere gerisi cok da onemli degil
Canım veracity testinin bir benzeri. Down sendromu yada ona benzer hastalıklar varmı yokmu ona bakılıyo. Yani 5. Ayda amniyosentez yapılıyodu ya eskiden artık tıp ilerledi 10. Haftada kandan yapılıyo bu test. Bizim burada birde devlet zorunlu yaptırıyo bu testi bedava.tabi cinsiyetde belli oluyor.

Gözünaydn canım maşallah herşeyin yolunda olması çok güzel. Allah hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bitanem ben aynı doktorla devam edicem RABBIM nasip kısmet ederse doktorumuda ekibini de çok seviyorum...özel değilse hangi şehirdesin hangi merkeze gidiyosun canım
Tüp bebek merkezindeki doktorla devam edildiğini bilmiyordum eğer öyleyse ben de belki oradan devam ederim. Gaziantepte yim ben canım Umay tüp bebek merkezi diye bi kurumda yaptırdık. Sen neredesin

Yurt dışındaydın degil mi canim sen? Hmmm biz yine epey beklicez bunlar icin desene... hayirlisi bakalim

Oyyy hadi maşallahDarısı bizlere olsun. Sağlıcakla olsunlar da kız oğlan fark etmez hayırlı evlat olsunlar inşallahGözün aydın canım

Yurt dışındaydın degil mi canim sen? Hmmm biz yine epey beklicez bunlar icin desene... hayirlisi bakalim
Evet canım kıbrıstayım. Sağlıklı sıhatli olsunlarda geç öğrenin hiç önemli değil canım
Oyyy hadi maşallahDarısı bizlere olsun. Sağlıcakla olsunlar da kız oğlan fark etmez hayırlı evlat olsunlar inşallahGözün aydın canım
Amin canım.
Canım hadi bakalım darısı bana olsun ilk ultrason salı günü biraz acele mi ettik diyorum
Benim 3. Kontrolümdü bugün. Belkide acele etmemişsindir. Git gör bebeciğini. Ultrasound çok iyiydi bugün fotoğraf gibi çıkardı resimleri, bildiğin fasulyecik :)

Estrofem ve crinone jeli diğer vitaminleri sağlık ocağında yazdırıyorum ama claxene rapor çikarttiriliyormuş bende çıkartmak için gidicem hastaneye başka ne kullaniyosunuz bilmiyorum ama
Crinone jel kullanıyorum ayrıca bu ikisi için istedim. Her hafta gidip durmak istemiyorum sağlık ocağına. Reçete parası vermekte mantıksız. Celexana ile ayni anda bitmiyor nerdeyse 3 günde bir sAğlı ocağına gidiyorum. Uzakta baya..

Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi. Bende 6 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Kese etrafında 16 mm kanama alanı var dedi. Sizin kanama boyutunuz neydi. Ne tedavi verdiler ?

Tüp bebek merkezindeki doktorla devam edildiğini bilmiyordum eğer öyleyse ben de belki oradan devam ederim. Gaziantepte yim ben canım Umay tüp bebek merkezi diye bi kurumda yaptırdık. Sen neredesin
Bende ankaradayım memorialda yaptırdım devam ediliyo ya kadın doğum doktoru ya sadece tüp bebeğe bakmıyorlar yani devletteki gibi hamile kalınca gebe polk. göndermiyolar

Cok swvindim allah kucaginizasa almayi nasip etsin

Sen yinede doktoruna bir sor canım crinone jeli 12. haftaya kadar kullanıcaksin gerek yok dedi hemşire bana

Kac mm oldugu bana soylemedi sadece rahimin bir yerinde sivi hamoltam olsugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…