Masallah sizeKızlar yeni geldik eve, doktorun iki tane acil doğumu çıktı 3 saat beklettiler bizi. Bebiş çok iyiymiş, herşey yolunda. İki hafta sonra tekrar kontrole gitcez. Ozman kan testi yapılacakmış genel tarama herhangibir sorun varmı diye.o testde cinsiyet de belli okuyomuş :) sağlıklı olsun da kızım da yok oğlumda :)
Canım veracity testinin bir benzeri. Down sendromu yada ona benzer hastalıklar varmı yokmu ona bakılıyo. Yani 5. Ayda amniyosentez yapılıyodu ya eskiden artık tıp ilerledi 10. Haftada kandan yapılıyo bu test. Bizim burada birde devlet zorunlu yaptırıyo bu testi bedava.tabi cinsiyetde belli oluyor.Masallah sizene testiymis bu yahu? Cinsiyet kanda mi belli oluyor? Yada o hafta ultrasonda mi belli olacak? Ayyyy pek heyecanlı... bende bu konuda cok sabirsizim... allah hepsini saglicakla versin bizlere gerisi cok da onemli degil
Gözünaydn canım maşallah herşeyin yolunda olması çok güzel. Allah hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKızlar yeni geldik eve, doktorun iki tane acil doğumu çıktı 3 saat beklettiler bizi. Bebiş çok iyiymiş, herşey yolunda. İki hafta sonra tekrar kontrole gitcez. Ozman kan testi yapılacakmış genel tarama herhangibir sorun varmı diye.o testde cinsiyet de belli okuyomuş :) sağlıklı olsun da kızım da yok oğlumda :)
Sağol canım, hepimize inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.Gözünaydn canım maşallah herşeyin yolunda olması çok güzel. Allah hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Tüp bebek merkezindeki doktorla devam edildiğini bilmiyordum eğer öyleyse ben de belki oradan devam ederim. Gaziantepte yim ben canım Umay tüp bebek merkezi diye bi kurumda yaptırdık. Sen neredesinBitanem ben aynı doktorla devam edicem RABBIM nasip kısmet ederse doktorumuda ekibini de çok seviyorum...özel değilse hangi şehirdesin hangi merkeze gidiyosun canım
İnşallah canım evet gerçekten en heyecanlısı o galibaINŞAALLAH o pit pitları hep beraber duyarız bitanem ya artık bana uyku yok 13 gün
Yurt dışındaydın degil mi canim sen? Hmmm biz yine epey beklicez bunlar icin desene... hayirlisi bakalimCanım veracity testinin bir benzeri. Down sendromu yada ona benzer hastalıklar varmı yokmu ona bakılıyo. Yani 5. Ayda amniyosentez yapılıyodu ya eskiden artık tıp ilerledi 10. Haftada kandan yapılıyo bu test. Bizim burada birde devlet zorunlu yaptırıyo bu testi bedava.tabi cinsiyetde belli oluyor.
Canım hadi bakalım darısı bana olsun ilk ultrason salı günü biraz acele mi ettik diyorumSağol canım, hepimize inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.
Oyyy hadi maşallahKızlar yeni geldik eve, doktorun iki tane acil doğumu çıktı 3 saat beklettiler bizi. Bebiş çok iyiymiş, herşey yolunda. İki hafta sonra tekrar kontrole gitcez. Ozman kan testi yapılacakmış genel tarama herhangibir sorun varmı diye.o testde cinsiyet de belli okuyomuş :) sağlıklı olsun da kızım da yok oğlumda :)
Evet canım kıbrıstayım. Sağlıklı sıhatli olsunlarda geç öğrenin hiç önemli değil canımYurt dışındaydın degil mi canim sen? Hmmm biz yine epey beklicez bunlar icin desene... hayirlisi bakalim
Amin canım.Oyyy hadi maşallahDarısı bizlere olsun. Sağlıcakla olsunlar da kız oğlan fark etmez hayırlı evlat olsunlar inşallah Gözün aydın canım
Benim 3. Kontrolümdü bugün. Belkide acele etmemişsindir. Git gör bebeciğini. Ultrasound çok iyiydi bugün fotoğraf gibi çıkardı resimleri, bildiğin fasulyecik :)Canım hadi bakalım darısı bana olsun ilk ultrason salı günü biraz acele mi ettik diyorum
Crinone jel kullanıyorum ayrıca bu ikisi için istedim. Her hafta gidip durmak istemiyorum sağlık ocağına. Reçete parası vermekte mantıksız. Celexana ile ayni anda bitmiyor nerdeyse 3 günde bir sAğlı ocağına gidiyorum. Uzakta baya..Estrofem ve crinone jeli diğer vitaminleri sağlık ocağında yazdırıyorum ama claxene rapor çikarttiriliyormuş bende çıkartmak için gidicem hastaneye başka ne kullaniyosunuz bilmiyorum ama
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi. Bende 6 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Kese etrafında 16 mm kanama alanı var dedi. Sizin kanama boyutunuz neydi. Ne tedavi verdiler ?Allaha sukur bende taburcu oldum bugun tekarar radyoli drunue gorunduk kanama kesilmis ikizler allaha sukur iyidorler biri 8hafta 5 gunluk biri 8 hafta 4 gunluk birinin rahimdeki yeri guzel degil rahim agzinda ondan wc haric hicbirsey yapmaam gerek
Bende ankaradayım memorialda yaptırdım devam ediliyo ya kadın doğum doktoru ya sadece tüp bebeğe bakmıyorlar yani devletteki gibi hamile kalınca gebe polk. göndermiyolarTüp bebek merkezindeki doktorla devam edildiğini bilmiyordum eğer öyleyse ben de belki oradan devam ederim. Gaziantepte yim ben canım Umay tüp bebek merkezi diye bi kurumda yaptırdık. Sen neredesin
INŞAALLAH bitanemİnşallah canım evet gerçekten en heyecanlısı o galibahepimiz duyalım inşallah
Cok swvindim allah kucaginizasa almayi nasip etsinKızlar yeni geldik eve, doktorun iki tane acil doğumu çıktı 3 saat beklettiler bizi. Bebiş çok iyiymiş, herşey yolunda. İki hafta sonra tekrar kontrole gitcez. Ozman kan testi yapılacakmış genel tarama herhangibir sorun varmı diye.o testde cinsiyet de belli okuyomuş :) sağlıklı olsun da kızım da yok oğlumda :)
Sen yinede doktoruna bir sor canım crinone jeli 12. haftaya kadar kullanıcaksin gerek yok dedi hemşire banaCrinone jel kullanıyorum ayrıca bu ikisi için istedim. Her hafta gidip durmak istemiyorum sağlık ocağına. Reçete parası vermekte mantıksız. Celexana ile ayni anda bitmiyor nerdeyse 3 günde bir sAğlı ocağına gidiyorum. Uzakta baya..
Kac mm oldugu bana soylemedi sadece rahimin bir yerinde sivi hamoltam olsugunu soylediÖncelikle çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi. Bende 6 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Kese etrafında 16 mm kanama alanı var dedi. Sizin kanama boyutunuz neydi. Ne tedavi verdiler ?
Sağol canım, hayırlısı olsun taburcu olmuşsun. Dikkat et kendine yorma kendini.Cok swvindim allah kucaginizasa almayi nasip etsin
Hımm anladım peki iğne tedavisi falan başlandı mı?Kac mm oldugu bana soylemedi sadece rahimin bir yerinde sivi hamoltam olsugunu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?