Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Ayy ben de tam diyecektim 79 ee normal gitmiyor o zamanz tesekkuler cevabin icin 9

Günaydın güzeller. İnanır mısınız gece mide bulantısına uyandım. Peynir ekmek yedim de geçti öyle yattım.

Yaa şu şekerler sağlıklı olsunlar da artık katlanacağız mecbur. Ne kadar sürer bu
Vallahi canim kişiden kişiye değişiyor... benim bu hamileleigim baya rahat şükür... kizimda 6ay sürmüştü mide bulantim ve kusmalarim(afedersin) bunda sadece bulantim var insallah uzun sürmez.... dedigin gibi bebisler iyi olsun yeter raziyim bulantilara...

Allah yardımcımız olsun. Neyse 3. Ayda geçmesini umuyorum

Hamiş olanlar uyumuşlardır çoktan sen uyumadın mı

Allah yardımcımız olsun. Neyse 3. Ayda geçmesini umuyorum
Benim biraz canım sıkkın. Sırf bu yüzden kk yı silmeyi düşünüyorum. Biri tüp bebek topiği altına bi başlık açmış tüp bebekte down sendromu riski artıyor diye. Yani adı duyulmamış bi haber sitesinin haberini paylaşmış. Zaten bin tane kaygımız var bu insanlar ne kadar densiz ya. Bi aıkıntı olacaksa şimdi de olur doğumdan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin tabiki. Bu insanları anlamak çok zor. Biz zaten ne süreçlerden geçiyoruz bilmiyorlar bir de böyle garip gurup dayanağı olmayan bilgi paylaşıyorlar. Kafama takıldı iki gündür etkisinden kurtulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…