- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Test nerde canımkizlar acil hele bi bakin bu test pozitif mi
Test yok canimkizlar acil hele bi bakin bu test pozitif mi
Clexana ne kadar kullanilcakmiskiSen yinede doktoruna bir sor canım crinone jeli 12. haftaya kadar kullanıcaksin gerek yok dedi hemşire bana
Porotan ne oyle bir igne iki gunde bir vuruluyor.Hımm anladım peki iğne tedavisi falan başlandı mı?
Canım testi koymamışsın. Mesajlarına baktım da 3 tanede ufaklık varmış allah bağışlasın.kizlar acil hele bi bakin bu test pozitif mi
Hamileliğin sonuna kadar diye biliyorum bitanem doğumdan üç veya beş gün kala biraktirirlar herhaldeClexana ne kadar kullanilcakmiski
Hmm bilmiyordum iyi oldu söylediğin canımBende ankaradayım memorialda yaptırdım devam ediliyo ya kadın doğum doktoru ya sadece tüp bebeğe bakmıyorlar yani devletteki gibi hamile kalınca gebe polk. göndermiyolar
CiddimisinHamileliğin sonuna kadar diye biliyorum bitanem doğumdan üç veya beş gün kala biraktirirlar herhalde
Canım değerin ilk yavaş katlamış ama sonra 3 kata yakın kaylamış. Bence testini yapmaya devam etmelisin. Aynı durumu bende yaşamıştım ve değerlerim yükselmişti bebeğim gayet sağlıklıydı ama kısmet olmadı yaşasın. Gebeliğimin devam etmemesi değerlerle alakalı değildi bu arada bunu belirteyimde içine kurt düşmesin :)
Günaydın canım .Gunaydinnnnnn
Gece bende de oluyor arada bir ya... gunduzden daha kotu bir durumGünaydın güzeller. İnanır mısınız gece mide bulantısına uyandım. Peynir ekmek yedim de geçti öyle yattım.
Gece bende de oluyor arada bir ya... gunduzden daha kotu bir durum
Vallahi canim kişiden kişiye değişiyor... benim bu hamileleigim baya rahat şükür... kizimda 6ay sürmüştü mide bulantim ve kusmalarim(afedersin) bunda sadece bulantim var insallah uzun sürmez.... dedigin gibi bebisler iyi olsun yeter raziyim bulantilara...Yaa şu şekerler sağlıklı olsunlar da artık katlanacağız mecbur. Ne kadar sürer bu
Allah yardımcımız olsun. Neyse 3. Ayda geçmesini umuyorumVallahi canim kişiden kişiye değişiyor... benim bu hamileleigim baya rahat şükür... kizimda 6ay sürmüştü mide bulantim ve kusmalarim(afedersin) bunda sadece bulantim var insallah uzun sürmez.... dedigin gibi bebisler iyi olsun yeter raziyim bulantilara...
Benim biraz canım sıkkın. Sırf bu yüzden kk yı silmeyi düşünüyorum. Biri tüp bebek topiği altına bi başlık açmış tüp bebekte down sendromu riski artıyor diye. Yani adı duyulmamış bi haber sitesinin haberini paylaşmış. Zaten bin tane kaygımız var bu insanlar ne kadar densiz ya. Bi aıkıntı olacaksa şimdi de olur doğumdan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin tabiki. Bu insanları anlamak çok zor. Biz zaten ne süreçlerden geçiyoruz bilmiyorlar bir de böyle garip gurup dayanağı olmayan bilgi paylaşıyorlar. Kafama takıldı iki gündür etkisinden kurtulamadım.Allah yardımcımız olsun. Neyse 3. Ayda geçmesini umuyorum
Yok canım daha erken ne uyuması. Dizi izliyorum ben :)Hamiş olanlar uyumuşlardır çoktan sen uyumadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?