Her söylenene inanmayın Allaha sığının bebişinizi ona emanet edin o en güzel şekilde korur inşallah.Tevekkul etmek gerekiyo bu konularda.Rabbim istemedikten sonra hiç bişeycik olmazBenim biraz canım sıkkın. Sırf bu yüzden kk yı silmeyi düşünüyorum. Biri tüp bebek topiği altına bi başlık açmış tüp bebekte down sendromu riski artıyor diye. Yani adı duyulmamış bi haber sitesinin haberini paylaşmış. Zaten bin tane kaygımız var bu insanlar ne kadar densiz ya. Bi aıkıntı olacaksa şimdi de olur doğumdan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin tabiki. Bu insanları anlamak çok zor. Biz zaten ne süreçlerden geçiyoruz bilmiyorlar bir de böyle garip gurup dayanağı olmayan bilgi paylaşıyorlar. Kafama takıldı iki gündür etkisinden kurtulamadım.
Canım boşa telaş yapıyosun, takma böyle şeyleri kafana rutin kontroller bunlar tüp de olsa normal de olsa yapılıyo zaten gerekli tetkikler. Tadını çıkar bu günlerin :)Benim biraz canım sıkkın. Sırf bu yüzden kk yı silmeyi düşünüyorum. Biri tüp bebek topiği altına bi başlık açmış tüp bebekte down sendromu riski artıyor diye. Yani adı duyulmamış bi haber sitesinin haberini paylaşmış. Zaten bin tane kaygımız var bu insanlar ne kadar densiz ya. Bi aıkıntı olacaksa şimdi de olur doğumdan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin tabiki. Bu insanları anlamak çok zor. Biz zaten ne süreçlerden geçiyoruz bilmiyorlar bir de böyle garip gurup dayanağı olmayan bilgi paylaşıyorlar. Kafama takıldı iki gündür etkisinden kurtulamadım.
Star tv yi izliyorum. Fazilet hanım ve kızlarını. Geçen hafta izlememiştim olaylar karışmış :)Ne izliyosun bugün cumartesi guzel bi diziyse bende izliyim
İnanmıyorum zaten ama ister istemez kafamızda bin tane soru var sinirleniyorum böyle gereksiz insanlara. Baştan beri Allaha sığındım her daim hayırlısını sağlıklısını istedim. Ki şu anda bize birşey olmayacağının da garantisi yok aldığımız nefese şükürHer söylenene inanmayın Allaha sığının bebişinizi ona emanet edin o en güzel şekilde korur inşallah.Tevekkul etmek gerekiyo bu konularda.Rabbim istemedikten sonra hiç bişeycik olmaz
Canım boşa telaş yapıyosun, takma böyle şeyleri kafana rutin kontroller bunlar tüp de olsa normal de olsa yapılıyo zaten gerekli tetkikler. Tadını çıkar bu günlerin :)
Ben de aynı şekilde leblebi ile yaşıyorum inşallah 12. Haftaya kadar geçenlerden oluruz kimininki devam ediyormuşIyı akşamlar kızlar bende progestan iğnenin ızdırabını çekiyorumbuna şükür yine. Bir de migde bulantısı hat safhada iştahım kapandı resmen çubuk krakerle yaşıyorum
Insallah geçer canım ya böyle çok zor oluyor hele sabahları daha kötü hissediyorum. Ama bir yandan da seviniyorum şükrediyorumBen de aynı şekilde leblebi ile yaşıyorum inşallah 12. Haftaya kadar geçenlerden oluruz kimininki devam ediyormuş
Merhaba hayırlı uğurlu olaun bebişiniz sağlıkla alın kucağınıza sizinde amh düşüklüğü vardı demi ? Kaç yumurtanız toplandı kaç tane embriyo oldu ve kaliteleri nasılsı? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiİnanmıyorum zaten ama ister istemez kafamızda bin tane soru var sinirleniyorum böyle gereksiz insanlara. Baştan beri Allaha sığındım her daim hayırlısını sağlıklısını istedim. Ki şu anda bize birşey olmayacağının da garantisi yok aldığımız nefese şükür
Sağol canım pozitif enerjine inşallah Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak inanıyorum.
Çok teşekkürler Rabbim sizlere de nasip etsin. Benim 5 yumurta toplandı 3 iyi kalite embriyo oldu 3. Gün 3 ü de transfer edildi şansı artırmak için ben zaten ikiz istediğimi söylemiştim. Şimdilik iki kese göründü bakalım Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağımıza aldırsın.Merhaba hayırlı uğurlu olaun bebişiniz sağlıkla alın kucağınıza sizinde amh düşüklüğü vardı demi ? Kaç yumurtanız toplandı kaç tane embriyo oldu ve kaliteleri nasılsı? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın benim bu ay hiç olmayan birşey oldu 6. Tedavim bu arada. Hep 5 yumurta olurken bu defa 9 yumurta toplandı 8 tanesi olgun dendi ama 4 tanesi döllendi 4 üde grade 2a kalitede olmuş bugun transferim yapıldı 3. Gün embriyosu olarak şansım ne kadar bilmiyorum ama nasip seninkiler 1. Kalite imiş maşallah aslında bir an bende 3 tane transfer edin diyecektim ama bir anda dilimden gitti hayırlısı AllahtanÇok teşekkürler Rabbim sizlere de nasip etsin. Benim 5 yumurta toplandı 3 iyi kalite embriyo oldu 3. Gün 3 ü de transfer edildi şansı artırmak için ben zaten ikiz istediğimi söylemiştim. Şimdilik iki kese göründü bakalım Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağımıza aldırsın.
Aynı basliga bende sinir oldum al bendende o kadarBenim biraz canım sıkkın. Sırf bu yüzden kk yı silmeyi düşünüyorum. Biri tüp bebek topiği altına bi başlık açmış tüp bebekte down sendromu riski artıyor diye. Yani adı duyulmamış bi haber sitesinin haberini paylaşmış. Zaten bin tane kaygımız var bu insanlar ne kadar densiz ya. Bi aıkıntı olacaksa şimdi de olur doğumdan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin tabiki. Bu insanları anlamak çok zor. Biz zaten ne süreçlerden geçiyoruz bilmiyorlar bir de böyle garip gurup dayanağı olmayan bilgi paylaşıyorlar. Kafama takıldı iki gündür etkisinden kurtulamadım.
Benim hiç belirtim yoktu sadece transferin 8.günü pembe leke gelmişti ve acayip ağrıyla birlikte kesin adet oluyorum dedim ama çok şükür bebeğim tutunmuş banaKızlar hamilelik belirtileriniz nelerdi.Birden merak ettim
Transferin 5. Gununden itibaren basladi canim bel agrisi ve halsizlik... birde test gunumde cok sevdigim 1-2 yiyecegi agzima bile süremiyordum... asıl belirtim bel agrisiydi amaKızlar hamilelik belirtileriniz nelerdi.Birden merak ettim
Hiç öyle düşünme ben 5 yumurta toplandı diyince yıkılmıştım hani milletten 20 30 tane toplanıyo diye ama baştan beri dr uma güvendim dua ettim ve içimde hep bi rahatlık vardı dedim ki bu iş öyle ya da böyle olacak ama bu sefer olacak sanki gibi geliyordu. Hatta ne zaman doğururum falan diye bakmaya başlamıştım. Ama tabi nasip kısmet. Hep konuştum iyi düşündüm dua ettim. Hatta bana drum kızdı üzülme biz bu işi beraber başaracağız dedi. Bin şükür ki 6 haftalık olduk inşallah ptsi kalp atışlarını duyarım inşallah seninki de olacak iyi düşün kendini sıkarsan olacağı varsa da olmaz. Sakin ol artık bebişin seninle öyle düşün.Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın benim bu ay hiç olmayan birşey oldu 6. Tedavim bu arada. Hep 5 yumurta olurken bu defa 9 yumurta toplandı 8 tanesi olgun dendi ama 4 tanesi döllendi 4 üde grade 2a kalitede olmuş bugun transferim yapıldı 3. Gün embriyosu olarak şansım ne kadar bilmiyorum ama nasip seninkiler 1. Kalite imiş maşallah aslında bir an bende 3 tane transfer edin diyecektim ama bir anda dilimden gitti hayırlısı Allahtan
Amiiin amin canım tez vakitte seni de bize yetiştirsinSaolun kızlar cevaplar içinRabbim rahatlıkla 9 ayı tamamlayıp bebeşlerinize saglıcakla kavuştursun sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?