- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım senin transferin ne zaman oldu sat ne zaman bi de dr son adet tarihini mi baz alıyorAmiiin amin canım tez vakitte seni de bize yetiştirsin
23 ünde oldu transferim druma ptsi gideceğiz daha bi fikrim yok canımCanım senin transferin ne zaman oldu sat ne zaman bi de dr son adet tarihini mi baz alıyor
Bende artik surekli uzanmyorum ve benfe fazileti izloyum su cakma beren saate [yasemin]cok sinirleniyimStar tv yi izliyorum. Fazilet hanım ve kızlarını. Geçen hafta izlememiştim olaylar karışmış :)
Bu gece mefta olması olası bu yaseminin, gökhan vuracak sanırım :)Bende artik surekli uzanmyorum ve benfe fazileti izloyum su cakma beren saate [yasemin]cok sinirleniyim
Zannetmiyim bence oyle bir karekteri filmde cikarmazlarBu gece mefta olması olası bu yaseminin, gökhan vuracak sanırım :)
Iyı akşamlar kızlar bende progestan iğnenin ızdırabını çekiyorumbuna şükür yine. Bir de migde bulantısı hat safhada iştahım kapandı resmen çubuk krakerle yaşıyorum
sende kanama varmi ydiki dr sana prolutun verdi bwnde kanama oldugu icin verdiBen progestan ignesini olmuyorum artik simdi doktor proluton depot diye bir igne verdi. Sana şu kadarini soyliyim progestanin acisi bunun yaninda solda sifir kalir. Bu Igneyi oldugum gunler hayattan soguyorum o derece.
Nasılsın canım? Bebiş nasıl? Keyfin yerine geldi umarımGünaydın kızlar
İyiyim çok şükür canım sağolasın daha iyiyim şükür yarın pıtırcıklarımı duyarsam daha iyi olacağım inşallahNasılsın canım? Bebiş nasıl? Keyfin yerine geldi umarım
Günaydın canım, nasılsın? Ufaklık napıyo bakalım?Günaydın bayanlarrrr
Dünyanın en güzel sesi bu olsa gerekİyiyim çok şükür canım sağolasın daha iyiyim şükür yarın pıtırcıklarımı duyarsam daha iyi olacağım inşallahSen nasılsın miniş nasıl güzel anne
Günaydın canım. Ben sağıma ve soluma doğru yatıyorum. Aslında karnıma çok baskı yapmıyorum ama benimde kafamı kurcalıyor bu konu. Günde 3 defa fitilim var onçin birer saat sırt üstü yatıyorum ozmanlar. Kasığımda ağrı olursa bacaklarımı karnıma doğru hafif kırıyorum ki gerilmesin. Ama nette baktım ben bu konuya ilk aylarda çok önemli değil nasıl yattığımız yazıyor. Ay çok uzun olduGünaydın canlarbişey merak ediyorum gece nasıl yatıyosunuz yani yatiş pozisyonunun bir sakıncası var mi acaba...
Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallahGünaydın canım. Ben sağıma ve soluma doğru yatıyorum. Aslında karnıma çok baskı yapmıyorum ama benimde kafamı kurcalıyor bu konu. Günde 3 defa fitilim var onçin birer saat sırt üstü yatıyorum ozmanlar. Kasığımda ağrı olursa bacaklarımı karnıma doğru hafif kırıyorum ki gerilmesin. Ama nette baktım ben bu konuya ilk aylarda çok önemli değil nasıl yattığımız yazıyor. Ay çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?