Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Iyı akşamlar kızlar bende progestan iğnenin ızdırabını çekiyorum buna şükür yine. Bir de migde bulantısı hat safhada iştahım kapandı resmen çubuk krakerle yaşıyorum

Ben progestan ignesini olmuyorum artik simdi doktor proluton depot diye bir igne verdi. Sana şu kadarini soyliyim progestanin acisi bunun yaninda solda sifir kalir. Bu Igneyi oldugum gunler hayattan soguyorum o derece.

Ben progestan ignesini olmuyorum artik simdi doktor proluton depot diye bir igne verdi. Sana şu kadarini soyliyim progestanin acisi bunun yaninda solda sifir kalir. Bu Igneyi oldugum gunler hayattan soguyorum o derece.
sende kanama varmi ydiki dr sana prolutun verdi bwnde kanama oldugu icin verdi

İyiyim çok şükür canım sağolasın daha iyiyim şükür yarın pıtırcıklarımı duyarsam daha iyi olacağım inşallah Sen nasılsın miniş nasıl güzel anne
Dünyanın en güzel sesi bu olsa gerek bende iyiyim canım. Bebiş büyüyor kasıklarım artık iyice sızlıyor, rahim genişlediği için baskı yapıyor tabi.

Günaydın canlar bişey merak ediyorum gece nasıl yatıyosunuz yani yatiş pozisyonunun bir sakıncası var mi acaba...

Günaydın canlar bişey merak ediyorum gece nasıl yatıyosunuz yani yatiş pozisyonunun bir sakıncası var mi acaba...
Günaydın canım. Ben sağıma ve soluma doğru yatıyorum. Aslında karnıma çok baskı yapmıyorum ama benimde kafamı kurcalıyor bu konu. Günde 3 defa fitilim var onçin birer saat sırt üstü yatıyorum ozmanlar. Kasığımda ağrı olursa bacaklarımı karnıma doğru hafif kırıyorum ki gerilmesin. Ama nette baktım ben bu konuya ilk aylarda çok önemli değil nasıl yattığımız yazıyor. Ay çok uzun oldu

Ya kızlar ben adetle tüp bebeğe başlıycaktım ama bende tık yok.Yarın hamilelik testiyle test yapıcam.Gögüslerime arada keskin bi acı saplanıyo.Bugün sabahta gögüslerimde sızlama vardı sizce hamiş olabilirmiyim

Ya bide agzımda dünden beri garip bi tat var.İnşallah hevesim kursağımda kalmaz çok heycanlıyım hayırlısı

Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…