- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
INŞAALLAH hamilesindir bitanem test yap bak bi istersenYa kızlar ben adetle tüp bebeğe başlıycaktım ama bende tık yok.Yarın hamilelik testiyle test yapıcam.Gögüslerime arada keskin bi acı saplanıyo.Bugün sabahta gögüslerimde sızlama vardı sizce hamiş olabilirmiyim
inşallah ya erken gebelik testinde çikar mı acaba normalde bugün adet olmam gerekiyoINŞAALLAH hamilesindir bitanem test yap bak bi istersen
Canım çık git al şimdiden , erken gebelik testinde kesin çıkar zaten yarını bekleme.inşallah ya erken gebelik testinde çikar mı acaba normalde bugün adet olmam gerekiyo
Canım ben fitil kullanıyorum ama daha önceki denemelerimde banada oluyodu tedirgin olunacak bişey değil rahat ol.Kızlar crinone jel kahve ve siyah gelio akinti ile beraber normal mi sizinde oluyo mu
Hiç tedirgin olma, bendeki sabah öklemeleri o kadar fazla ki inanaman. Allahıma şükürler sorun olmuyor ama.Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallah
Tamam şimdi gidip alıyorum dua edin kızlar inşallah boşuna heves yapmamışımdırCanım çık git al şimdiden , erken gebelik testinde kesin çıkar zaten yarını bekleme.
İnş canım kalp atışı için daha çarşamba gidecem ins duyarım pitpitlarimidaCanım ben fitil kullanıyorum ama daha önceki denemelerimde banada oluyodu tedirgin olunacak bişey değil rahat ol.
Yok canim bende en basindan beri hic bi zaman kanama olmadi. Sanirim oncesinde veriyor ki dusuk tehlikesi ortadan kalksin diye. Zaten 3 aya kadar biz hamilelik hormonlari salgilayamiyoruz o yuzden hep disardan progesteron veriyor. Ama proluton igne gerçekten mahvetti beni.sende kanama varmi ydiki dr sana prolutun verdi bwnde kanama oldugu icin verdi
Bende haftada bir vurunuyorum... önlem amaçlı veriliyor bu iğne. Aynı şekilde diğer fitil jel de. Sen ne durumdasın canım kaç haftalık oldun? Kalp atışıni duydunuz mu? Ben yarin inşallah duyacağım heyecanlıyım cokYok canim bende en basindan beri hic bi zaman kanama olmadi. Sanirim oncesinde veriyor ki dusuk tehlikesi ortadan kalksin diye. Zaten 3 aya kadar biz hamilelik hormonlari salgilayamiyoruz o yuzden hep disardan progesteron veriyor. Ama proluton igne gerçekten mahvetti beni.
Iyiyiz şükür canim gun sayiyoruz yine :) bu carsamba kontrolümüz var tuo bebek dr unda... soz napiyorsunuz bebisle?Günaydın canım, nasılsın? Ufaklık napıyo bakalım?
Bizde iyiyiz allahıma şükür. Büyüyoruz hergün biraz biraz. Geçen gün doktor ölçtü 2 cm olmuş bile :)Iyiyiz şükür canim gun sayiyoruz yine :) bu carsamba kontrolümüz var tuo bebek dr unda... soz napiyorsunuz bebisle?
Umarım pozitif sonuç alırsın canım. E hadi 42 dakka olmuş yazalı dönmedinmi daha :)Tamam şimdi gidip alıyorum dua edin kızlar inşallah boşuna heves yapmamışımdır
Öksürük beni mahvediyor... cok bir oksurugum yok aslinda ama kasiklarim inanilmaz batiyor oksurdugumde.... ilk aylarda nasil rahat ediyorsan oyle yat canim ileriki dönemlerde (yanlis hatirlamiyorsam) sola yatmamiz gerekecek... bebek obur türlü daha az beslenirmis çünkü...Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallah
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzTamam şimdi gidip alıyorum dua edin kızlar inşallah boşuna heves yapmamışımdır
Gecen gittigimizde bize 1cm demislerdi bu hafta bizimde insallah olmuştur o kadar :) masallah size buarada :)Bizde iyiyiz allahıma şükür. Büyüyoruz hergün biraz biraz. Geçen gün doktor ölçtü 2 cm olmuş bile :)
Canım sizin kontrollerde ücret oduyormusunuz? Benim kalp atışında ücret alacakmisIyiyiz şükür canim gun sayiyoruz yine :) bu carsamba kontrolümüz var tuo bebek dr unda... soz napiyorsunuz bebisle?
Bende ödedim canim normalde almıyordu tup bebek surecinde ama artik ödeyecekmişizCanım sizin kontrollerde ücret oduyormusunuz? Benim kalp atışında ücret alacakmis
Evet canım bende öyle duydum sürekli sola doğru yatmaya çalışıyorum kendimi gece sağa dönük bulursam hemen sola dönüyorum bi de hapşirincada benim öyle batmanlarım oluyo korkuyorum ne biliyim gerçi RABBIM neyi emrettiyse o olur inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH'IMÖksürük beni mahvediyor... cok bir oksurugum yok aslinda ama kasiklarim inanilmaz batiyor oksurdugumde.... ilk aylarda nasil rahat ediyorsan oyle yat canim ileriki dönemlerde (yanlis hatirlamiyorsam) sola yatmamiz gerekecek... bebek obur türlü daha az beslenirmis çünkü...
Amin insallah canim ya saglicakla tamamlayalim hep birlikte insallahhh... ayni agrilar bendede oliyor canim ya sanirim rahmimiz genisliyor o baski yapiyor...Evet canım bende öyle duydum sürekli sola doğru yatmaya çalışıyorum kendimi gece sağa dönük bulursam hemen sola dönüyorum bi de hapşirincada benim öyle batmanlarım oluyo korkuyorum ne biliyim gerçi RABBIM neyi emrettiyse o olur inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH'IM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?