Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar crinone jel kahve ve siyah gelio akinti ile beraber normal mi sizinde oluyo mu

INŞAALLAH hamilesindir bitanem test yap bak bi istersen

Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallah
Hiç tedirgin olma, bendeki sabah öklemeleri o kadar fazla ki inanaman. Allahıma şükürler sorun olmuyor ama.

sende kanama varmi ydiki dr sana prolutun verdi bwnde kanama oldugu icin verdi
Yok canim bende en basindan beri hic bi zaman kanama olmadi. Sanirim oncesinde veriyor ki dusuk tehlikesi ortadan kalksin diye. Zaten 3 aya kadar biz hamilelik hormonlari salgilayamiyoruz o yuzden hep disardan progesteron veriyor. Ama proluton igne gerçekten mahvetti beni.

Bende haftada bir vurunuyorum... önlem amaçlı veriliyor bu iğne. Aynı şekilde diğer fitil jel de. Sen ne durumdasın canım kaç haftalık oldun? Kalp atışıni duydunuz mu? Ben yarin inşallah duyacağım heyecanlıyım cok

Saol bitanem ya ben çok tedirgin oluyorum bu konuda inşaallah bişey olmaz artık ben hapşırmaya öksürmeye falanda korkuyorum o derece RABBIM'E emanet minnoşlarimiz inşaallah
Öksürük beni mahvediyor... cok bir oksurugum yok aslinda ama kasiklarim inanilmaz batiyor oksurdugumde.... ilk aylarda nasil rahat ediyorsan oyle yat canim ileriki dönemlerde (yanlis hatirlamiyorsam) sola yatmamiz gerekecek... bebek obur türlü daha az beslenirmis çünkü...

Bizde iyiyiz allahıma şükür. Büyüyoruz hergün biraz biraz. Geçen gün doktor ölçtü 2 cm olmuş bile :)
Gecen gittigimizde bize 1cm demislerdi bu hafta bizimde insallah olmuştur o kadar :) masallah size buarada :)

Evet canım bende öyle duydum sürekli sola doğru yatmaya çalışıyorum kendimi gece sağa dönük bulursam hemen sola dönüyorum bi de hapşirincada benim öyle batmanlarım oluyo korkuyorum ne biliyim gerçi RABBIM neyi emrettiyse o olur inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH'IM

Amin insallah canim ya saglicakla tamamlayalim hep birlikte insallahhh... ayni agrilar bendede oliyor canim ya sanirim rahmimiz genisliyor o baski yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…