Bende de aynisi oldu gittim, kese etrafında kanama alanlari göründü. Çalışıyordum rapor verdi ilaç dozunu artırdı. Doktorunun haberi olsun benceKızlar crinone jel kahve ve siyah gelio akinti ile beraber normal mi sizinde oluyo mu
Çıkar canım. Erken gebelik testideğilmi? Ben öğleden sonra yapmıştım transferin 9. Gününde.Kızlar test aldım sabah yapınca daha belirgin çıkıyomuş eyer hamişsem şimdi yapsamda çıkar mı acaba
Yap yap varsa çıkar zaten. Erken yapmıyorsun zaten 1 hafta önce olsa tamam derdim. İnşallah hamilesindir canım..Kızlar test aldım sabah yapınca daha belirgin çıkıyomuş eyer hamişsem şimdi yapsamda çıkar mı acaba
Evet erken gebelik testi aldım.Tamam yapıyım o zaman fotosunu becerebilirsem buraya atıyım bi bakınÇıkar canım. Erken gebelik testideğilmi? Ben öğleden sonra yapmıştım transferin 9. Gününde.
İnşallah kızlar saolunYap yap varsa çıkar zaten. Erken yapmıyorsun zaten 1 hafta önce olsa tamam derdim. İnşallah hamilesindir canım..
ALLAH'IN izniyle büyüsün annelerinin minnoşlari inşaallahAmin insallah canim ya saglicakla tamamlayalim hep birlikte insallahhh... ayni agrilar bendede oliyor canim ya sanirim rahmimiz genisliyor o baski yapiyor...
Yaptın mı canım sonuç ne çiktiİnşallah kızlar saolun
Hadi ya başka test aldıysan onuda dene istersenKızlar kırmızı boya dağıldı test
Almadım ki ne biliyim böyle olucagınıHadi ya başka test aldıysan onuda dene istersen
Nasıl dağıldı cnm? Olması gereken tek çizgi de belirmedimi?Neyse artık yarın kan testi veririm.Bundada vardır bi hayır
2.çizginin çıkması gereken kısma dikkatlice baksanaNeyse artık yarın kan testi veririm.Bundada vardır bi hayır
Tek çizgi var ikinci cizginin görünmesi gereken yerdeki boya dağıldıNasıl dağıldı cnm? Olması gereken tek çizgi de belirmedimi?
Boyadan gözükmüyo ki2.çizginin çıkması gereken kısma dikkatlice baksana
Canim geçti mi peki şimdiBende de aynisi oldu gittim, kese etrafında kanama alanlari göründü. Çalışıyordum rapor verdi ilaç dozunu artırdı. Doktorunun haberi olsun bence
Bir kere daha jel kalintisiyla geldi başka gelmedi.Ama bu kahverengi lekeler ufak kanamaların habercisi olabilir önlemini almak lazım diye düşünüyorum.Canim geçti mi peki şimdi
Canim zaten yeterince progestan alıyorum ilaçlarımı yeterince alıyorum gerisi güzel Allahima kalmis zaten tüp bebek olduğu için yeterince önlem alınıo biliosun ins kötü bişe değildir dr a gidecemBir kere daha jel kalintisiyla geldi başka gelmedi.Ama bu kahverengi lekeler ufak kanamaların habercisi olabilir önlemini almak lazım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?