Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canim ben prolutonu 3 günde 1 vuruluyorum. Bugun 6+6 olduk ara ara kasık agrilarim oluyor. Surekli cok yorgunum ve yiyeceklerin cogundan tiksiniyorum. Yumurta ve yogurttan tiksinmem cok kotu oldu ozellikle. O kadar cok yemisim ki gorunce öğürüyorum. Bebegi besleyemiyorum diye cok uzuluyorum. Doktor kalbin attiginu gordu ama sesini simdi duyamayiz dedi 8. Haftaya randevu verdi o zaman duyucaz insallah. Bizde durumlar boyle. Sen nasilsin canım nasil gidiyor? Bebisinin kalbi umarim gümbür gumbur atar da rahat bir nefes alirsin insallah.

Canim zaten yeterince progestan alıyorum ilaçlarımı yeterince alıyorum gerisi güzel Allahima kalmis zaten tüp bebek olduğu için yeterince önlem alınıo biliosun ins kötü bişe değildir dr a gidecem
Ben progestan olarak sadece jel kullanıyordum.Senin doktor isi sağlama almış.İnşallah canım.Şakır şakır kanaması olup bebeği olanlar oluyor.Hakkımızda hayırlısı

Canım nasılsın? Aynı durum bende de var yoğurt ve yumurta yiyemiyorum ama çaresini buldum. Ayran yapıyorum yoğurdu yumurtayı da peynirli omlet yapıyorum. Özellikle sabah değil akşam yemeğinde yemeye çalış yanında hafif bir çorba ile doyurucu olur.

Benimde istahım kapandı yemek istemiyorum. Ama öyle bulantilarimda yok hiç. Ara ara başım dönüyor ayağa kalktikca. Bende yarın tam 7 haftalık olacağım Allah izin verirse. Kalp atışı için yatın Randevumuz. Çok heyecanliyiz. Evhamlarim hiç bitmiyor. Evet bazı zamanlar dinletmiyorlar sesi bebeğe zarar vermesin diye. Çok şükürki atıyormuş kalbi bebeğinin. İnşallah sağlıkla ilerler buyur.. inşallah hersey çok güzel olacak.. her ikimiz için herkes icin..

Yarin ben de 7 haftalik olacagim insallah. Ayniymis ya bizim gunlerimiz ama bana 8. Haftaya verdi randevu neden acaba

Kızlar clexana kullanan var mı? Kan sulandırıcı değil mi gerçekten faydası var mı sizce?
Ben kullanıyorum canim. Gerçi bana herhangi bir test yapmadan verdi doktorum yine tedbir amacli sanirim. Hergun 1 tane vuruyorum. Ama bi yerde pihti sorununun yani sira kan dolasimini duzenledigi icin bebegin beslenmesini kolaylastirdigini okumustum. Yarari var mi bilmiyorum.

selam kızlar sizlere bi sorum olacak
benim TF+8 Çarşamba günü Hcg 43.43 çıktı
yarın tahlilim var yine sizce 5 günde kaç olması lazım mutlu olabilmem için:))

Temmuz agustos anneleri ne yapiyunuz ben artik wc disinda hic jakmiyorum surekli yat dedi dr cok sikintuliyiz kocam uc gun izinli ve iki gunde haft sonu bana hic bir is yaptirtmadi ama yarin izni bitiyor nasil yapacam bolmiyorum okula giden kizimda var annem baska sehirde ve yasli ve hasta gelemez yanima iki ara bir derede kaldim

Canım kayınvaliden gelemezmi? Kızın okulu kaçta bitiyor? Okul çıkışı etüde gitse olmazmı? Orda okul ödevleri yapılır karnı doyurulur en azından. Akşamda eşin geldiğinde ilgilenir kızınla. Ev yemekleri yapan bir yer bulun en azından yemek işini de bu şekilde çözersiniz.

Bende kullaniyorum canım. Vardır heralde :)

Yarin ben de 7 haftalik olacagim insallah. Ayniymis ya bizim gunlerimiz ama bana 8. Haftaya verdi randevu neden acaba
Sende kalp atışını görmüş ondandir.. ben kan testinden sonra birkaç gün sonra çağırdı keseye görmek için. Sonra da 2 hafta sonrasına kalp için çağırdı. 3 hafta daha beklemek istemedi sanırsam.5 haftalikken baktı keseye benim

selam kızlar sizlere bi sorum olacak
benim TF+8 Çarşamba günü Hcg 43.43 çıktı
yarın tahlilim var yine sizce 5 günde kaç olması lazım mutlu olabilmem için:))
Hakkinda hayirlisi olsun canim ... sanirim bugun 170 civari olmali saliya 340 gibi (yuvarlak hesap)... yarinda 250 civari olmasi gerek ... ama tabi en doğrusunu dr bilir benimkisi duz mantik hesabi :) guzel haberlerini bekliyoruz

Hakkinda hayirlisi olsun canim ... sanirim bugun 170 civari olmali saliya 340 gibi (yuvarlak hesap)... yarinda 250 civari olmasi gerek ... ama tabi en doğrusunu dr bilir benimkisi duz mantik hesabi :) guzel haberlerini bekliyoruz

inş canım pozitifi görünce rahatlarım dedim şimdi kanda göreyim rahatlarım diyorum sonra kese sonra kalp bize rahatlama yok galiba :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…