- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli doğana kadar rahatlama yok bize herşeyden birşey çıkarmaya odakliyiz
Kayin validem yok vefat etmis mallesef yeni ev aldik kredide odyoruz ve bu tup icinde kredi cektik ay sonunda elimizde birsey kalmiyor ondan yapabilcegmiz baska birsey yok cnmCanım kayınvaliden gelemezmi? Kızın okulu kaçta bitiyor? Okul çıkışı etüde gitse olmazmı? Orda okul ödevleri yapılır karnı doyurulur en azından. Akşamda eşin geldiğinde ilgilenir kızınla. Ev yemekleri yapan bir yer bulun en azından yemek işini de bu şekilde çözersiniz.
Yok canım 11 gün sonra gidicez INŞAALLAH ama ALLAH'IN izniyle keseyi gördük dr içide dolu dedi bebek var yani dedi RABBIM'IN izniyle 7+3 te duyucaz INŞAALLAH o güzel huzur veren sesiaynen canım aynı zamana kadar odaklana odaklana beklicez
sen benden 10 gün öndesin:)))
kalbini duydun mu sen ????
Yok canım 11 gün sonra gidicez INŞAALLAH ama ALLAH'IN izniyle keseyi gördük dr içide dolu dedi bebek var yani dedi RABBIM'IN izniyle 7+3 te duyucaz INŞAALLAH o güzel huzur veren sesi
Keseyi ALLAH'IN izniyle 5+4 te gördük canım senin yarın 12.gününmü yoksa ikinci kanınmiay hadi inş canimmm
keseyi ne zaman gördün peki ???
Keseyi ALLAH'IN izniyle 5+4 te gördük canım senin yarın 12.gününmü yoksa ikinci kanınmi
5.gun embriyosuyla 14 aralik prs transfer oldum sizce en erken ne zaman belli olur kanda ya da idrarda
Canım hayırlı olsun şimdiden RABBIM kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde benimde 5.Gün embiryosuydu 8.günde idrarda çıktı INŞAALLAH sendende güzel haberi duyariz5.gun embriyosuyla 14 aralik prs transfer oldum sizce en erken ne zaman belli olur kanda ya da idrarda
Aynen bende idrarda 8.günü pozitifi gördüm ALLAH'IN izniyle ama kanı 12.günde verdim ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...benim yarın 13 gün canım
ben 8. gün dayanamadım idrar pozitif çıkınca gittim kan verdim :))
Nur içinde yatsın canım kayınvaliden. Allah yardımcınız olsun sağlık olsun krediler çalışılır kazanılır ödenir. Sen içini rahat tut bebişlerin sağlıklı sıhatli gelecekler kucağına. Herşey bir şekil hallolur.Kayin validem yok vefat etmis mallesef yeni ev aldik kredide odyoruz ve bu tup icinde kredi cektik ay sonunda elimizde birsey kalmiyor ondan yapabilcegmiz baska birsey yok cnm
Aynen bende idrarda 8.günü pozitifi gördüm ALLAH'IN izniyle ama kanı 12.günde verdim ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...
INŞAALLAH canım ya bak yarın bekliyoruz burada güzel haberlerini sen hangi merkeze gidiyosunbenim idrarda 7. gün hayalet çizgi çıktı emin olmak icin 8. gun kan verdim
bakalim yarın buyuk gun benim icin inş güzel haberlerle dönerim
INŞAALLAH canım ya bak yarın bekliyoruz burada güzel haberlerini sen hangi merkeze gidiyosun
Aynen canim hep bir telaş hakkimizda hayırlısıinş canım pozitifi görünce rahatlarım dedim şimdi kanda göreyim rahatlarım diyorum sonra kese sonra kalp bize rahatlama yok galiba :))))
Mrb hayırlı olsun cnm allah kucagına almayoda nasıp etsin bende uzun bir aradan sonra tekrar tup bebekge basladım yarın toplama ilemi yapılacak hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin lütfen allah hepimize evlat sevgisini taddırsınbenim idrarda 7. gün hayalet çizgi çıktı emin olmak icin 8. gun kan verdim
bakalim yarın buyuk gun benim icin inş güzel haberlerle dönerim
Mrb hayırlı olsun cnm allah kucagına almayoda nasıp etsin bende uzun bir aradan sonra tekrar tup bebekge basladım yarın toplama ilemi yapılacak hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin lütfen allah hepimize evlat sevgisini taddırsın
Amiiiiin :) guzel haberler hepimizi mutlu ediyor... sabirsizlikla bekliyoruzzzz.... GUNAYDINNNNNNNGünaydın kızlar, bugün güzel haberler alıcaz sanırım, kontrolleri olan arkadaşların Allah yardımcıları olsun :)
Amiiin amin ben gidiyorum 3 te dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızo sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza aldırsın.Günaydın kızlar, bugün güzel haberler alıcaz sanırım, kontrolleri olan arkadaşların Allah yardımcıları olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?