Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Amiiin amin ben gidiyorum 3 te dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızo sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza aldırsın.
Çok geçmiş olsun bitanem RABBIM şifanı nasip etsinGünaydın kızlar benim bademciklerim sis ve çok ağrıyor ağzımı açamıyorum
Günaydın cnm. Nasıl oldu bu evin içindesin de. Vucudunu sıcak tut, ılık şeyler iç. Nane şekeri emebilirsin. Polo da olur. Bal taze zencefil ve biraz limonu karıştırıp sabah akşam birkaç kaşık ye boğaza iyi gelir. Bebeğe zararı yok bu arada. Tavuk çorbası yapsınlar sana içine havuç kereviz patatesde koydunlar, limonda bolca çok iyi gelecek sana içine öğütülmemiş karabiberde boğaza iyi gelir.Günaydın kızlar benim bademciklerim sis ve çok ağrıyor ağzımı açamıyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Ben gidiyorum 12 de randevu var inşallah Allahım bize o sesleri duymayı nasip eder... dualarınizi eksik etmeyin kızlar. Mucizemin minik kalbini görmek nasip olsun inşallah.
Sağol canım dün ev çok kötü koktu eşimde kapı pencere ne varsa açtı galiba o esnada üşüttümGünaydın cnm. Nasıl oldu bu evin içindesin de. Vucudunu sıcak tut, ılık şeyler iç. Nane şekeri emebilirsin. Polo da olur. Bal taze zencefil ve biraz limonu karıştırıp sabah akşam birkaç kaşık ye boğaza iyi gelir. Bebeğe zararı yok bu arada. Tavuk çorbası yapsınlar sana içine havuç kereviz patatesde koydunlar, limonda bolca çok iyi gelecek sana içine öğütülmemiş karabiberde boğaza iyi gelir.
İnşallah canım...Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Hadi duy da gel canım bekliyoruz.Kizlar bende insallah o mucize sesi duyup gelirim. Cok heycanliyimm.. dua edin bizlere..
Insallah canim kacinci haftadasin suan?Sağol canım yarın ultrasonum var sonunda görebileceğiz herhalde ins bebekte gözükür
Masallah maşallah... allah tamamina erdirsin canim :)Kızlar duyduk sesi.. maşallah maşallah dedi dr bey :) dinletti. Her şey yolunda çok şükür bin şükür Rabbime
5+4 olacak yarın ne dersiniz bebek için erken miInsallah canim kacinci haftadasin suan?
Hadi hayırlı olsun canım sevindim kaç haftalık su anKızlar duyduk sesi.. maşallah maşallah dedi dr bey :) dinletti. Her şey yolunda çok şükür bin şükür Rabbime
Hmmm var olup olmadigini görebilir sanirim canim ama kalp atisi icin erken gibi ama tabi hic belli olmaz insallah duyar gelirsin5+4 olacak yarın ne dersiniz bebek için erken mi
Hadi hayırlısı olsun canım :)Kızlar duyduk sesi.. maşallah maşallah dedi dr bey :) dinletti. Her şey yolunda çok şükür bin şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?