Darısı bizim başımıza olsun INŞAALLAH RABBIM bizede o güzel sesleri dinlettirsin INŞAALLAH...Kızlar duyduk sesi.. maşallah maşallah dedi dr bey :) dinletti. Her şey yolunda çok şükür bin şükür Rabbime
Canım ALLAH'IN izniyle 5+4 te vajinal ultrasonda keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için erken dedi 7+3 e randevu verdi ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli duyarız kalp atışını INŞAALLAH...5+4 olacak yarın ne dersiniz bebek için erken mi
Inşallah canım Rabbim hepimize yardım etsinCanım ALLAH'IN izniyle 5+4 te vajinal ultrasonda keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için erken dedi 7+3 e randevu verdi ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli duyarız kalp atışını INŞAALLAH...
Amin canimI
Inşallah canım Rabbim hepimize yardım etsin
Hayirli ugurlu olsun canim... allah tamamina erdirsin degerin guzel ama suanda degerden cok ikiye katlamasi önemli... yarinda guzel haberini aliriz inşallah... kasik ve bel agrisida cok normal hic korkma:)Kızlar merhaba Rabbim bebislerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Ben birsey sorucam kızlar dün test gunumdu yani transferimin 12.gunuydu bhcg 80 çıktıdoktorum hamilesin ama salı test tekrarı istedi yarın yeniden kan vericem.sizce bu deger iyimi kızlar.kasık ve bel agrm var korkuyorum..
Olley. Çook sevindim canım. Allah ım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah! Darısı başıma.Kızlar duyduk sesi.. maşallah maşallah dedi dr bey :) dinletti. Her şey yolunda çok şükür bin şükür Rabbime
Allaha şükür canım çok sevindim inanKizlar sükür hersey yollunda
Sağol canımMasallah maşallah... allah tamamina erdirsin canim :)
Sağol canım inşallah...Olley. Çook sevindim canım. Allah ım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah! Darısı başıma.
6+6 haftalık canım sagolHadi hayırlı olsun canım sevindim kaç haftalık su an
Sağol canım paylaştığın için. Bende balığı yumurtayı ve sütü gerektiği gibi tüketmiyorum , doktorum da daha bu konuda bişey demedi bana. Bu hafta gittiğimde bilgi verecekmiş. Heralde 10. Haftaya kadar çok önemli değil yediklerimiz.Arkadaşlar doktorum ile biraz konuştuk bana önerileri oldu bende sizlere onları aktarmak istedim.
Öncelikle düşük amh yani az yumurta rezervi olAn kişininde yumurta kalitesi kötü diye birşey yokmuş. Çok sayıda yumurtası olupta kalitesiz olanda oluyormuş. Yani önemli olan o yumurtanın kalitesi çıkan yumurta sayısı hiç önemli değil. Yüzüstü yatmamam gerekiyormuş. 5 Kilo fazla yük kaldirmamam ne sıcak ne soğuk yemem içmem gerwkiyirmus. Soğukta kalmamam önemliymis çünkü rahim kasilabilirmis.dışarıda yeşillik yemememi önerdi. Diyet besinler ve konserve asla tüketme dedi. Aklıma gelenler bunlar.
tskler canim.. pit pitt pit pitt oyyy kurban olurummm bu seseAllaha şükür canım çok sevindim ina
Onu sordum hayır dedi çok önemli dedi.. organik beslenmeye çalış dedi. Mesela hiç hayatında gitmediğin biryere yemeğe gitme şimdi Herzaman gittiğin yeré git dedi..kahvaltı çok önemli uyandiktan yarım saat sonra sağlam kahvaltı yap güne tok başla dedi.öglen canım çok ne isterse ye kızartma Vs yasak değil ama rutine bağlama dedi.. yasak olan şey konserve ve diyet yiyecekler. Diğerleri kaçamak yapabilirmisimSağol canım paylaştığın için. Bende balığı yumurtayı ve sütü gerektiği gibi tüketmiyorum , doktorum da daha bu konuda bişey demedi bana. Bu hafta gittiğimde bilgi verecekmiş. Heralde 10. Haftaya kadar çok önemli değil yediklerimiz.
Demek sende bugün o mucizevi sesi duydun.. ne mutlu sanada maşallah Size. Senin kaç haftalık canimtskler canim.. pit pitt pit pitt oyyy kurban olurummm bu sese
Tskler sizede masallahDemek sende bugün o mucizevi sesi duydun.. ne mutlu sanada maşallah Size. Senin kaç haftalık canim
Canım hayırlı uğurlu olsun erken gebelik testi ile 8. Gün belli olur ins pozitiftir5.gun embriyosuyla 14 aralik prs transfer oldum sizce en erken ne zaman belli olur kanda ya da idrarda
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bakalım yarınki değerimide yazarım buraya inşallah ikiye katlar..Hayirli ugurlu olsun canim... allah tamamina erdirsin degerin guzel ama suanda degerden cok ikiye katlamasi önemli... yarinda guzel haberini aliriz inşallah... kasik ve bel agrisida cok normal hic korkma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?