Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Arkadaşlar iyi akşamlar hepiniz iyisiniz umarım. Biz cumartesi günü keseyi ve yolk sacı gördük, çok küçük olduğu için kalp atışlarınızı henüz duyamadık. Haftaya pazartesi gideceğim. Ama bugün gögüs hassasiyetim azaldı bir şey yoktur değil mi? Sizlerinde öyle oldu mu şuan tam 6 haftalık.

Hayırlısı olsun canım. Göğüs hassasiyeti sürekli olmuyor boş yere kendini üzme canım.

Canim hic korkma bende gecen hafta kendimi yedim bitirdim, gögüslerim deki hassasiyet gitdi diye. Bak sükür bugün kalp atisini duyduk. Hic moralini bozma. Positiv düsün

Arkadaslar tup bebekte hafta hesaplamasi nasil yapiliyor adet tarihiyle mi transfer tarihiyle mi birde kanda belli olduktan ne kdar sonra ultrasonda goruyor kese falan kacinci haftada kalp atisi duyuluyor

Arkadaslar tup bebekte hafta hesaplamasi nasil yapiliyor adet tarihiyle mi transfer tarihiyle mi birde kanda belli olduktan ne kdar sonra ultrasonda goruyor kese falan kacinci haftada kalp atisi duyuluyor
Transfer tarihini seçerekten hesapla canım. Ben 14 kasımda test yapmıştım 2 aralıkda ilk ultrasound kontrolüm vardı 6+4 de hem bebeği gördük hemde kalp atımını duyduk.

Kızlar bugun aile saglıgı merkezine kan verdim yarin sonucu alıcam.Bende hiç uyku hali yorgunluk hissi yok genelde hamilelerde çok uyuma istegi yorgunluk olurmuş.Bi öğrensemde kurtulsam şu bekleyişten

Sizlerde oldu mu yorgunluk hissi fazla uyku isteği falan

Bide bişey daha sorucam kizlar gögüs hassasiyetiniz sadece sabah saatlerinde mi oluyodu yoksa degişkenmiydi Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkur ederim

Bide bişey daha sorucam kizlar gögüs hassasiyetiniz sadece sabah saatlerinde mi oluyodu yoksa degişkenmiydi Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkur ederim
Canım bu belirtiler kişiye göre değişiyor hatta her hamilelik bile birbirinden farklı hiç belirti yaşamayıp doğum yapan var sen güzel düşün güzel olsun INŞAALLAH bebeğin seninledir ve RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Bende göğüs hassasiyeti sadece kolum falan değdiğinde oluyodu INŞAALLAH yarın güzel haberlerini alırız ALLAH'IN izniyle

Benim genelde sabahları uyandığımda çok oluyor. Kan dolaşımı olmadığı için heraldr

Ümit garibanın ekmeği misali artık herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum.Kist çıkmasında inşallah hamile deilsemde can sağlığı diyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…