Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Vajinal canım. Hala daha üstten bakılmadı bana. Kısmet bu cuma gidişimde belki bakarlar artık.
Ciddi mi ya 6+3 te gittigimde vajinal baktilar ama bu kez 8+4 te gideceğim ustten bakarlar diye düşünüyordum 7+2 de baska dr a gittim o karindan bakmıştı?

Ciddi mi ya 6+3 te gittigimde vajinal baktilar ama bu kez 8+4 te gideceğim ustten bakarlar diye düşünüyordum 7+2 de baska dr a gittim o karindan bakmıştı?
Cuma gittiğimde 8+5 dim cnm alttan baktı. Bu cuma yakındaki doktora gidecem o üstten deneyecek büyük bir ihtimal çünkü geçen gittiğimde de önce üstten deneyelim dedi de ben istemedim kilomdan dolayı zor olacak görmesi diye. Bende bir garibim yani

Hepsi ayri dert yaa bende uarin gudecegim bakalim nasil bakacak? Gecen gittigimde bebek cok küçük ölçüm net olmaz karindan demişti....

Benim 3 kasımdı cnm , dondurulmuş embriyo benim. Tüp bebek doktoruma göre şu an 9+2 yim normal doktoruma göre 9+1 im. İnternetten hesapladığımda transfer tarihine göre 8+6 diyor
Transfer tarihine gore hesaplama dogru degil dedi benim dr um... sat a gore hesapliyorlar... 2ayri dr gördü beni ikisininde ölçümü sat hesabiyla denk geliyor.... normal gebeliktede yumurtlama tarihinden onceside kabul edilir diye açıklamıştı drum... hayirlisi... bugun bende 8+3um

16 ekimdi benim adet tarihim buna göre bakarsak 9+1 olurum. 1 gün fark var aslında aralarında o kadar da önemli değil :) zaten sezeryan olurum allah kısmet ederse 2 hafta erken alırlar bebeği :)

Kızlar bu jel bendede hafif kahverenginde gelmeye başladı kokuyorum böyle olupta geçen var mı hemşireyle konuştum belki içeride yerleşme kanaması olmuştur odur falan dedi ama kalbim rahatlamadı nolur ALLAH'IM bi sıkıntı olmasin

Bnde oldu geçti canım şimdi yok bnce de içerde yerleşmeye çalışırken illa az da olsa kanama olur ondan oluyodur diye düşündüm ins bidaha olmaz

Bnde oldu geçti canım şimdi yok bnce de içerde yerleşmeye çalışırken illa az da olsa kanama olur ondan oluyodur diye düşündüm ins bidaha olmaz
INŞAALLAH bitanem ya daha öncede bi düşüğüm oldu ondan çok korktum ama olabiliyormuş çok yere baktım rahimde genişledikçe oluyomuş ama ALLAH razı olsun cevabın için içim rahatladı şimdi INŞAALLAH kötü bişey olmaz RABBIM de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder yavrularimizi...

Canım tedirgin olma bende de 3 hafta oldu kahve lekelenmelerim ancak jel değil fitil kullandığım için selpakda okuyodu kahve lekem. Bir önceki hamileliğimde jel kullanıyodum sendeki gibi çıkıyodu jel parçalları. Çalışmıyosan eğer genelde istirahat et yorma kendini ayakta da çok durma. Tedirgin de olma açık renkte gelen kan olmadıktan sonra normalmiş koyu kahve lekeler. Benim doktorum 3 aya kadar sürebilir demişti ama allaha şükürler 8. Hafta bittiğinde kesildi.

Çalışmıyorum bitanem hatta bu sefer kayinvalidemde yatıyorum hiç iş yapmıyorum tuvalete yemeğe bide namaza kalkıyorum o kadar benim peçeteye gelmedide o tortularda hafif kahveydi ama doktor kontrolünde dedi ki güzel tutunmuş herhangi bi olumsuzluk görmedi RABBIME şükürler olsun INŞAALLAH dediğin gibi birşey olmaz bitanem ALLAH razı olsun...

Kızlar bugün kese görmeye gittik ama esim sinirlendi çalışanlara dr da randevu saatinde almayınca eve getirdi beni birdaha oraya gitmem diye annemle hevesimiz kaldı... gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ben dr gülüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…