Ay canım ya napıcaksınız peki başka bir doktoramı gideceksiniz? Keşke bekleseydiniz bari keseleri görürdünüz sonra değişirdiniz. Heves kursakda kaldı resmenKızlar bugün kese görmeye gittik ama esim sinirlendi çalışanlara dr da randevu saatinde almayınca eve getirdi beni birdaha oraya gitmem diye annemle hevesimiz kaldı... gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ben dr gülüyorum....
Çok büyük geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine 3 ay dolana kadar kesin evde yatak istirahati yapmalısın , biliyosun bende de aynı durum oldu. Allaha şükür bir haftadır lekelerimde kalmadı.Kızlar merhaba mide bulantısıyla baş etmeye çalışırken dün akşam birden kırmızı kanamam oldu çok korktum ilk defa olunca. Leke geliyordu ara ara pembe kahve falan ama bu çok başkaydı hemen acile gidip iğne yaptırdık bir daha olmadı kanamam bebeğimde iyiymiş onu da tekrar gördük çok şükür. Herhangi bi risk görünürde yok acil doktoru tüp bebekle hamileliklerde hormon dengesizligi olur bu da kanama yapar progestan alıp dinlenin dedi
Aynen canım yaa en çok annem üzüldü galiba çok heveslenmiş yarın akşam başka bir dr a gideceğiz esim gelmişken kan verelim dedi b hcg onu vermış oldum... aksi benim kocam. Annem diyi Allah yardımcın olsunAy canım ya napıcaksınız peki başka bir doktoramı gideceksiniz? Keşke bekleseydiniz bari keseleri görürdünüz sonra değişirdiniz. Heves kursakda kaldı resmen
Hayırlısı olsun canım. Sonucun kaç çıktı peki? Normal yolla hamile kalabiliyosun yani ne güzel, sorununuz neydi sizin eşinle?Kızlar selam bugün test sonucunu aldım.Doktor pozitif dedi ama hcg hormonu az yükselmiş dedi takip edilmesi gerekiyomuş.İnşallah degerlerim sonrasında yükselir kimyasal olmasın diye dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo.
Kan testinin sonucu ne zman çıkacak peki? Bir güncük daha bekliyceksiniz artık yapcak bişey yok :)Aynen canım yaa en çok annem üzüldü galiba çok heveslenmiş yarın akşam başka bir dr a gideceğiz esim gelmişken kan verelim dedi b hcg onu vermış oldum... aksi benim kocam. Annem diyi Allah yardımcın olsun
Ben bundan üc sene önce yine doğal yolla hamile kalmiştım.Ama kal atışı durmuştu 12 haftalıkken.Bende yok yok aslında yarım rahimliyim doğuştan fsh yüksek amh düşük çıkmıştı ama tüp bebek doktorum rahime yumurtalıklara bakip testlere bakma yumurtalığın daha iyi durumda demişti.Şükür eşimde hiç bi sorun yok.Doktor pozitif dedi ama değer baya düşük 13.5 adetim daha 1 gün geçikti diye duşük olabilir mi yada geç döllenme mi var acabaHayırlısı olsun canım. Sonucun kaç çıktı peki? Normal yolla hamile kalabiliyosun yani ne güzel, sorununuz neydi sizin eşinle?
Sağol canım Allah razı olsun. Hatırlıyorum senin durumunuda maşallah bi daha gelmesin o lekeler insanı strese sokuyor. Zaten istirahat halindeyken olması korkuttu beni yatıyorum hep. Sanıyorum progesteron seviyesi düşüyor onun için kanama yada lekelenme oluyor. Çünkü iğne yapınca kesiliyor fitil bana yeterli gelmiyor bence.Çok büyük geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine 3 ay dolana kadar kesin evde yatak istirahati yapmalısın , biliyosun bende de aynı durum oldu. Allaha şükür bir haftadır lekelerimde kalmadı.
Çıkmıştır canım tel bekliyorumKan testinin sonucu ne zman çıkacak peki? Bir güncük daha bekliyceksiniz artık yapcak bişey yok :)
Canım ben transfer gününden beri prolutex iğne vuruluyorum 25 mg sabah akşamda 400 mg fitil kullanıyodum kanama olduktan sonra fitili 3 e çıkardı doktorum iğneye devam eedi 12. Hafta dolana kadar bu şekilde devam edicekmişiz. Göbek delik deşik oldu sol tarafa progestan sağ tarafa clexane yapıyorum :)Sağol canım Allah razı olsun. Hatırlıyorum senin durumunuda maşallah bi daha gelmesin o lekeler insanı strese sokuyor. Zaten istirahat halindeyken olması korkuttu beni yatıyorum hep. Sanıyorum progesteron seviyesi düşüyor onun için kanama yada lekelenme oluyor. Çünkü iğne yapınca kesiliyor fitil bana yeterli gelmiyor bence.
Gönlün ferah çünkü hissediyorsun bebişini:)Çıkmıştır canım tel bekliyorumdediğin gibi 1 gün daha bekliycez ama gönlüm ferah niyeyse
Canım benim ya çok üzüldüm niye durmuş kalp atımı peki 12. Hafta 3 aylık olur artıkBen bundan üc sene önce yine doğal yolla hamile kalmiştım.Ama kal atışı durmuştu 12 haftalıkken.Bende yok yok aslında yarım rahimliyim doğuştan fsh yüksek amh düşük çıkmıştı ama tüp bebek doktorum rahime yumurtalıklara bakip testlere bakma yumurtalığın daha iyi durumda demişti.Şükür eşimde hiç bi sorun yok.Doktor pozitif dedi ama değer baya düşük 13.5 adetim daha 1 gün geçikti diye duşük olabilir mi yada geç döllenme mi var acaba
Hayirlisi olsun canim Rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.12.gün bhcg kacti ver 2 gun tekrardan yaptirdinmi yaptrdysan kac cikti canım??Kızlar keseyi gördük ama kalp atışları için çok erken dedi dr alttan bakmadı. İki hafta sonra çağırdı kalp atışları için
Böyle bu değere nsl hamil değil der. 5. Üstü kabul edilir tekrar kan istenir.. ciddi manada o kişi kadın doğum doktormu acaba?Kızlar oturdugum yerdeki hastane k.dogum doktoru 80 hamile degil dedi..ben test tekrari isteyince yapti ve hamileym cok sukur ama o doktor oyle deyince esimle benim basimizdan asagi kaynar sular dokuldu resmen botle doktorlara cok sinir oluyorum.bhcg 12.gün : 80 14. gün :184 degerlerim iyi demi kızlar umarım bir sorun cikmazben hala şoktayım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.
5in üstü hamiledir bunu herkes biliyor bir dr nasil boyle bisey söyler??? Degerinde cok guzel artmis canim allah tamamina erdirsinnnKızlar oturdugum yerdeki hastane k.dogum doktoru 80 hamile degil dedi..ben test tekrari isteyince yapti ve hamileym cok sukur ama o doktor oyle deyince esimle benim basimizdan asagi kaynar sular dokuldu resmen botle doktorlara cok sinir oluyorum.bhcg 12.gün : 80 14. gün :184 degerlerim iyi demi kızlar umarım bir sorun cikmazben hala şoktayım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.
Bilmiyorum valla canım bencede kesinlikle kadin dogum doktoru degil bütün ümitlerimi biranda yerle bir etmisti ama cok sukur Rabbim nasip etti..Böyle bu değere nsl hamil değil der. 5. Üstü kabul edilir tekrar kan istenir.. ciddi manada o kişi kadın doğum doktormu acaba?
Sağol canım benim Allah razı olsun.Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insallah..5in üstü hamiledir bunu herkes biliyor bir dr nasil boyle bisey söyler??? Degerinde cok guzel artmis canim allah tamamina erdirsinnn
Canım kafam karıştı transferin 19. Günü 2555 normal midirGönlün ferah çünkü hissediyorsun bebişini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?