Canım bence normaldir çünkü ilk günler iki katı artar ama sonra yavaşlar artış diye bilirim. Burdan larin arkadaşımızı okudunmu bilmiyorum onunda 23. Gün 5000 civarıydı o da tedirgin olmuştu ama dündü sanırım gitti bebeişin pıtpıtlarını dinledi. Boş yere tedirgin olup bebeği etkileme lütfen.Canım kafam karıştı transferin 19. Günü 2555 normal midir
Amin amin çok teşekkürler. 11. Gün 442 13 gün 1000 di benimkiHayirlisi olsun canim Rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.12.gün bhcg kacti ver 2 gun tekrardan yaptirdinmi yaptrdysan kac cikti canım??
Benim bildiğim 11. 13. Ve 15. Gün isteniyor canım test. Sen 8 den başlamışsın belki de ondan iki katı şeklinde artmamıştır. Kuşkun varsa eğer 15. Gün de git kan ver canım.merhaba kızlar
ben 8. gün kendim kan verdim 43 çıkmıştı
dün 13. gün hastane de doktorum kan tahlili yaptı 124 cıktı ve gayet iyi olduğunu söyledi
benim değerim 3 günde bir katlamış
uçuk sayılar duyuyorum o yüzden bana biraz az geldi de
sizin deneyimleriniz varmı bu yönde
Benim bildiğim 11. 13. Ve 15. Gün isteniyor canım test. Sen 8 den başlamışsın belki de ondan iki katı şeklinde artmamıştır. Kuşkun varsa eğer 15. Gün de git kan ver canım.
Hayırlısı olsun canım :) allah pıtpıtları duyduğun günüde nasip etsin inşallah. Nerede yaşıyorsun canım sen?kuşkum aslında yok doktorum gayet güzel dedi
ben yurtdışında yaşıyorum burda transferden 2 hafta sonra bi kere kan alıyorlar pozitifse 2 hafta sonra ultrason randevusu veriyor
doktorum tebrikler etti hatta çok şeker bi bayan boynuma sarildi sevincten
sadece merak ettim düşük olanlar varmı diye baya uçuk değerler görüyorum da :))))
Hayırlısı olsun canım :) allah pıtpıtları duyduğun günüde nasip etsin inşallah. Nerede yaşıyorsun canım sen?
Bende Kıbrısdayım canım.sağol canım benim
sana da kucağına almak nasip olsun ins
ben avusturya/viyana da kalıyorum canım:)
Bende Kıbrısdayım canım.
Daha önce iki denemem daha oldu canım. İlki boş gebelikdi. 2. Si de 9 haftalık kalbi durdu. Sonra zaten lupus hastalığı olduğu çıktı tahlilllerde. 3. Denememde de allahım yüzüme güldü. Umarım hep böyle devam eder. Hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.ilk gebeliğin mı canim ?
Daha önce iki denemem daha oldu canım. İlki boş gebelikdi. 2. Si de 9 haftalık kalbi durdu. Sonra zaten lupus hastalığı olduğu çıktı tahlilllerde. 3. Denememde de allahım yüzüme güldü. Umarım hep böyle devam eder. Hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
Amin canım. Doğru teşhis konulmuşsa tedavisi bellidir canım. Ama herşey Allahdan. Kısmetimizde varsa alıcaz kucağımıza inşallah.amiiin inş bu sefer sağ salim kucağına alırsın bebeğini
işte gebe kalmaklada bitmiyor Rabbim hepimize almayı nasip etsin bebeklerimizi
Canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın? Çok zorlama kendini kusarken, rahat ol. Grisini ye devamlı biraz olsun bastırır belki bulantını.Kizlar ne yapiyorsunuz ben sadece uzanniyum ve bol bol bulanti kusma
Ben yarım limon taşıyın ve koklayin iyi geliyormuş diye duydum amaKizlar ne yapiyorsunuz ben sadece uzanniyum ve bol bol bulanti kusma
Grisini nedir?Canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın? Çok zorlama kendini kusarken, rahat ol. Grisini ye devamlı biraz olsun bastırır belki bulantını.
Hani var ya ülkerin arı grissinileri. sade çubuk şeklinde.Grisini nedir?
Canım benim damarlarım çok ince her kan aldırdığımda oluyor maalesef bana. Tedirgin olma, kolonyalı pamuk koy üzerine şişlik iner.Bugün kan aldiriken acemi bir hemşireye denk geldim devlet hastanesinde. Sanırım damarım çatladı morarma ve şişlik var biraz. Sizin basinizada geldi mi kızlar. Acile gitsem mi? Sis olunca azıçıktı ağrı mevcut
Benim çok zor buluyorlr zaten her seferinde 1 dakika kolumda damar arıyorlar. Sanki biraz şişti gibi o bölge ama. Çatladımiki acaba? 4 5 tüp aldılar kocamandi iğnesi ince değildi. Birsey olmaz di mi?Canım benim damarlarım çok ince her kan aldırdığımda oluyor maalesef bana. Tedirgin olma, kolonyalı pamuk koy üzerine şişlik iner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?