Bedede aynı şey mevcut yumurta toplanırken narkoz vermmek için kolumda iki yeri deldi olmadı sonra diğer koluma geçti ama ilk kol ağrıyo sis var hafif kaldırırken kolumu açıyor fena ama ben alkollü pamuk bastıedım yada kolonyalı ovBugün kan aldiriken acemi bir hemşireye denk geldim devlet hastanesinde. Sanırım damarım çatladı morarma ve şişlik var biraz. Sizin basinizada geldi mi kızlar. Acile gitsem mi? Sis olunca azıçıktı ağrı mevcut
Olmaz canım tedirgin olma. Benimde zor bulunuyor sadece tek bir yer var alabildikleri her gittiğimde kan vermeye ben gösteriyorum sırf delmeainler beni diye. Şişkinlik zedeledikleri için o bölgeyi ondan oldu korkulacak bişey değil.Benim çok zor buluyorlr zaten her seferinde 1 dakika kolumda damar arıyorlar. Sanki biraz şişti gibi o bölge ama. Çatladımiki acaba? 4 5 tüp aldılar kocamandi iğnesi ince değildi. Birsey olmaz di mi?
Canim senin bebegin cinsiyeti belli oldu mu? O gun kan alacaklar belli olabilir demistin?Olmaz canım tedirgin olma. Benimde zor bulunuyor sadece tek bir yer var alabildikleri her gittiğimde kan vermeye ben gösteriyorum sırf delmeainler beni diye. Şişkinlik zedeledikleri için o bölgeyi ondan oldu korkulacak bişey değil.
Faydalı oluyor mu gerçekten. Öğlen kan aldirdim ama şimdi degil. Çok saat geçti. Yapayım bariBedede aynı şey mevcut yumurta toplanırken narkoz vermmek için kolumda iki yeri deldi olmadı sonra diğer koluma geçti ama ilk kol ağrıyo sis var hafif kaldırırken kolumu açıyor fena ama ben alkollü pamuk bastıedım yada kolonyalı ov
Tamam canım hassas dönemlerde olduğumuz için havadan nem kapıyoruz artık :)Olmaz canım tedirgin olma. Benimde zor bulunuyor sadece tek bir yer var alabildikleri her gittiğimde kan vermeye ben gösteriyorum sırf delmeainler beni diye. Şişkinlik zedeledikleri için o bölgeyi ondan oldu korkulacak bişey değil.
Haftaya alacaklar canım kanı. 10. Hafta dokunca alıyolar. Ocak ayında belli olacak sonuç kısmetse.Canim senin bebegin cinsiyeti belli oldu mu? O gun kan alacaklar belli olabilir demistin?
Senin yüksek cikmis ikizmi ki? Benim 12.gun 80 14.gün 184 cikti bu arada hic kasık ağrın oldumu canm benm hala devam ediyoda..Amin amin çok teşekkürler. 11. Gün 442 13 gün 1000 di benimki
Neden kan alıyorlar o gün canım?Haftaya alacaklar canım kanı. 10. Hafta dokunca alıyolar. Ocak ayında belli olacak sonuç kısmetse.
Canım bizde zorunlu bir uygulama. 10. Haftada yaşa bakmaksızın kandan bakılıyo bebekde herhengi bir sorun varmı diye tabi dna durumuna bakıldığı için cimsiyetde belli oluyor. Eskinin amniyosentezinin yeni versiyonu gibi bir test. Veracity testi gibi istersen veracity testi de googlea çıkar tam içerik.Neden kan alıyorlar o gün canım?
İlk kez duydum canım.bakacağım bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi doktorumCanım bizde zorunlu bir uygulama. 10. Haftada yaşa bakmaksızın kandan bakılıyo bebekde herhengi bir sorun varmı diye tabi dna durumuna bakıldığı için cimsiyetde belli oluyor. Eskinin amniyosentezinin yeni versiyonu gibi bir test. Veracity testi gibi istersen veracity testi de googlea çıkar tam içerik.
Canım ya keşke yapmasaydın şu testi. Yarın olsun bür an önce git gör bebeğini için rahatlasın. Boşu boşuna kendini de onuda strese sokuyosun. Lütfen rahat ol, ben tüm kalbimle inanıyorum ki hiçbir sorun yok.
Bizde devlet zorunlu tutuyo canım. Kıbrısdayım ben biliyosun. Tabi türkiyede de var bu test isteyen yapabilir.İlk kez duydum canım.bakacağım bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi doktorum
Zorunlu olmasida ne kadar gereksiz değil mi? İnsanları strese sokuyorlar belki sen istemiyorsun bu testi yaniBizde devlet zorunlu tutuyo canım. Kıbrısdayım ben biliyosun. Tabi türkiyede de var bu test isteyen yapabilir.
Canim korkcak hic bi sey yok, degerlerin gayet güzel.ben gecen hafta senin durumundaydim inan bosa kendimi üzdüm. Yapma sende, lüdfen.
12. Gün dedim eşime bir kez daha baktıralım diye illaki olmaz dedi bugün nasıl olduysa çok spontan gelişti ben istemedim aslında inan çok pişmanım eşime de çok kızgın... ilk değerler yüksek olunca dr um bi daha yaptırmaya gerek yok demişti... uyku da tutmuyor eşimde yok nöbetçi bugünCanım ya keşke yapmasaydın şu testi. Yarın olsun bür an önce git gör bebeğini için rahatlasın. Boşu boşuna kendini de onuda strese sokuyosun. Lütfen rahat ol, ben tüm kalbimle inanıyorum ki hiçbir sorun yok.
Orası öyle canım. Eskiden karından sıvı alınırdı ben karşıyım mesela buna. Allah korusun riski var çünkü ama tıp allahdan ilerledi küçük bir kan örneği ile yapılıyo artık. Zaten 35 yaşın üzeri olan kadınlara doktorlar öneriyor her yerde . Bende 36 yım. Güzelliği devlet karşılıyor para ödemiyoruz. Yoksa maliyetli bir test aslında.Zorunlu olmasida ne kadar gereksiz değil mi? İnsanları strese sokuyorlar belki sen istemiyorsun bu testi yani
Canım değerin zaten yüksek başladı. Yüksek olunca kolay düşmez ki. Bir sorun olsa kendini belli eder zaten. Sende bir sıkıntı yok rahat ol lütfen. Yarına umarım randevu aldınız bir doktordan erkenden git baktır mutlaka.uyukun yoksa aç bir film internetden komedi falan olsun kafan dağılır belki uyukunda gelir izlerken.12. Gün dedim eşime bir kez daha baktıralım diye illaki olmaz dedi bugün nasıl olduysa çok spontan gelişti ben istemedim aslında inan çok pişmanım eşime de çok kızgın... ilk değerler yüksek olunca dr um bi daha yaptırmaya gerek yok demişti... uyku da tutmuyor eşimde yok nöbetçi bugün
Evet ikiz hiç üzülme benim de uzun müddet devam etti hala ara ara ağrıyor. Bunlar hep bormal aklına kötü birşey getirmeSenin yüksek cikmis ikizmi ki? Benim 12.gun 80 14.gün 184 cikti bu arada hic kasık ağrın oldumu canm benm hala devam ediyoda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?