Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Bedede aynı şey mevcut yumurta toplanırken narkoz vermmek için kolumda iki yeri deldi olmadı sonra diğer koluma geçti ama ilk kol ağrıyo sis var hafif kaldırırken kolumu açıyor fena ama ben alkollü pamuk bastıedım yada kolonyalı ov

Benim çok zor buluyorlr zaten her seferinde 1 dakika kolumda damar arıyorlar. Sanki biraz şişti gibi o bölge ama. Çatladımiki acaba? 4 5 tüp aldılar kocamandi iğnesi ince değildi. Birsey olmaz di mi?
Olmaz canım tedirgin olma. Benimde zor bulunuyor sadece tek bir yer var alabildikleri her gittiğimde kan vermeye ben gösteriyorum sırf delmeainler beni diye. Şişkinlik zedeledikleri için o bölgeyi ondan oldu korkulacak bişey değil.

Canim senin bebegin cinsiyeti belli oldu mu? O gun kan alacaklar belli olabilir demistin?

Faydalı oluyor mu gerçekten. Öğlen kan aldirdim ama şimdi degil. Çok saat geçti. Yapayım bari

Tamam canım hassas dönemlerde olduğumuz için havadan nem kapıyoruz artık :)

Neden kan alıyorlar o gün canım?
Canım bizde zorunlu bir uygulama. 10. Haftada yaşa bakmaksızın kandan bakılıyo bebekde herhengi bir sorun varmı diye tabi dna durumuna bakıldığı için cimsiyetde belli oluyor. Eskinin amniyosentezinin yeni versiyonu gibi bir test. Veracity testi gibi istersen veracity testi de googlea çıkar tam içerik.

İlk kez duydum canım.bakacağım bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi doktorum

12. Gün dedim eşime bir kez daha baktıralım diye illaki olmaz dedi bugün nasıl olduysa çok spontan gelişti ben istemedim aslında inan çok pişmanım eşime de çok kızgın... ilk değerler yüksek olunca dr um bi daha yaptırmaya gerek yok demişti... uyku da tutmuyor eşimde yok nöbetçi bugün

Zorunlu olmasida ne kadar gereksiz değil mi? İnsanları strese sokuyorlar belki sen istemiyorsun bu testi yani
Orası öyle canım. Eskiden karından sıvı alınırdı ben karşıyım mesela buna. Allah korusun riski var çünkü ama tıp allahdan ilerledi küçük bir kan örneği ile yapılıyo artık. Zaten 35 yaşın üzeri olan kadınlara doktorlar öneriyor her yerde . Bende 36 yım. Güzelliği devlet karşılıyor para ödemiyoruz. Yoksa maliyetli bir test aslında.

Canım değerin zaten yüksek başladı. Yüksek olunca kolay düşmez ki. Bir sorun olsa kendini belli eder zaten. Sende bir sıkıntı yok rahat ol lütfen. Yarına umarım randevu aldınız bir doktordan erkenden git baktır mutlaka.uyukun yoksa aç bir film internetden komedi falan olsun kafan dağılır belki uyukunda gelir izlerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…