Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Merhaba arkadaşlar. Transferin 6. Günündeyim. Kaşık ağrısı hafif adet ağrısı benzeri durumlar yaşadınız mı

Merhaba arkadaşlar. Transferin 6. Günündeyim. Kaşık ağrısı hafif adet ağrısı benzeri durumlar yaşadınız mı
Hayırlısı olsun, evet bende oluyodu bu belirtiler. Bir de 7. Günümde bir kaç damla kahve leke olmuştu sanada olursa tedirgin olma yerleşme kanaması diyor doktorlar.

Evet ikiz hiç üzülme benim de uzun müddet devam etti hala ara ara ağrıyor. Bunlar hep bormal aklına kötü birşey getirme
Cok sagol canim benim icimi rahatlattin sende sağlıkla kucağına al insallah bebislerini. Bu arada agrilar nekadar süre sonra hafifliyor benim bugun transferin 15.gunu.

Ay hayırlısı inşallah tutunma oluyordur
Canım agrılar gayet normalmiş bunu anladim benim transfer gununden beri agrim vardı son günler fazlalasti sanki rahmim yerinden cikicakti o derece ben adet olacagimdada aynisi olur sancili adet olurum test gunu hic ümidim yoktu hatta sonucu almaya kendim gitmedim esime dedim sen git al ben arabada bekliyeyim dedim negatif olcagina okadar emindim ki ve cok sükür eşim arabaya gülerek geldi hamileymissin dedi yani hamileyim canim transferin 15.gunu ve araa ara hala agrim var bel agrimda cabası yani korkma agrilar bazen sürprize işaret canim inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur seni hić bırakmaz.

Inşallah iyiye işarettir hayırlısıyla . Buna çok ihtiyacım var gerçekten . Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Inşallah bende senin gibi müjdeli haber alirim. Önceden test yaptın mi hic

Inşallah iyiye işarettir hayırlısıyla . Buna çok ihtiyacım var gerçekten . Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Inşallah bende senin gibi müjdeli haber alirim. Önceden test yaptın mi hic
Yok yapmadım canim dedigim gibi agrilardan dolayı hep negatif dusundum hep agladim ben. 12.gün bile gidesim yoktu hastaneye esim gidelim demese gitmicektim yani o derece

Cok sagol canim benim icimi rahatlattin sende sağlıkla kucağına al insallah bebislerini. Bu arada agrilar nekadar süre sonra hafifliyor benim bugun transferin 15.gunu.
Valla canım şı gün bu gün diye düşünme benim arkadaşımın kasık ağrıları doğuma kadar devam etti. Ama ben kasık ağrım oldukça yatıp dinlendim öyle öyle hafifledi. Herkeste farklı seyreder maşallah bak hamilesin de. Her şey güzel olacak öyle düşün.

Günaydın kızlar bi şey sormak istiyorum. Kanama.olmadığı sürece değerin düşme ihtimali var mı?
Canım bu sanırım değişkenlik gösteriyor kişiye göre ama emin de değilim. Ama birde şu var dünya kadar ilaç alıyoruz kanama olmaması için. Aslında benim de hep merak ettiğim bir konu bu

Kızlar belim kopucak gibi agırıyo 10 dakkalık mesafedeki işten eve geldim sanki 1 saat yol yürümüş gibiyim.Hamileliğin ilk başlatında böyle olan varmıydı

Kızlar belim kopucak gibi agırıyo 10 dakkalık mesafedeki işten eve geldim sanki 1 saat yol yürümüş gibiyim.Hamileliğin ilk başlatında böyle olan varmıydı
Evet benim ilk hafta çok ağrıdı oturup dinlenmek istedim yolum ortasında ama.senin ne oldu kan değerin?

Canım bu sanırım değişkenlik gösteriyor kişiye göre ama emin de değilim. Ama birde şu var dünya kadar ilaç alıyoruz kanama olmaması için. Aslında benim de hep merak ettiğim bir konu bu
Ben de çok merak ediyorum bu konuyu. Kanama yoksa her zaman umut var diyorlar ama hayırlısı. Bakar misin 10. Gün silik idrar testi 11. Gün değer 50. Bugün de 15. Gün ve böyle yorumlar misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…