Canım hadi gözün aydın. Zaten bebeği görmek için çok erken senin daha 5. Haftadasın ama haftaya gittiğinde onuda göreceksin minicik bişeyCanım dr baktı iyi dedi tek kese göründü ama bebek için erken dedi öyle
Bu yaptığın test çok güvenilir değil canım benim başımasa aynısı gelmişti ve gidip kan vermiştim moralim bozlmıştuda . Tek testöi yaptın sen kanda? İçin rahat edecekse git bir kan daha ver bence.Ben de çok merak ediyorum bu konuyu. Kanama yoksa her zaman umut var diyorlar ama hayırlısı. Bakar misin 10. Gün silik idrar testi 11. Gün değer 50. Bugün de 15. Gün ve böyle yorumlar misin?Eki Görüntüle 2081782
Biraz düşük çıktı ama 15 20 günlük oldugu için düşük çıktığını düşünüyorum.Ama yarın tekrar gidip kan vericem.Evet benim ilk hafta çok ağrıdı oturup dinlenmek istedim yolum ortasında ama.senin ne oldu kan değerin?
Hadi gözün aydın canım. Ay ne güzel şimdi ilaçda almıyosunGördük şükür kizlarrrrrhersey yolunda jeli de biraktirdi dr. Sukur artik ilac sikintim da yokkk
Neden ki 10. Gün silik olan bugün koyulasmis olan. Yanlış olma ihtimali olan hangisi anlamadım tam. Vericem inşallah tabiBu yaptığın test çok güvenilir değil canım benim başımasa aynısı gelmişti ve gidip kan vermiştim moralim bozlmıştuda . Tek testöi yaptın sen kanda? İçin rahat edecekse git bir kan daha ver bence.
ALLAH'IN izniyle Darısı başımıza bitanem yaGördük şükür kizlarrrrrhersey yolunda jeli de biraktirdi dr. Sukur artik ilac sikintim da yokkk
Canım yanlış anladım kusura bakma ben sandım 2. Yaptığın silik çok çok özür dilerim.Neden ki 10. Gün silik olan bugün koyulasmis olan. Yanlış olma ihtimali olan hangisi anlamadım tam. Vericem inşallah tabi
Ay valla korktum bi an öyle deyince.bana da dua edin inş.Canım yanlış anladım kusura bakma ben sandım 2. Yaptığın silik çok çok özür dilerim.
Çok üzüldüm gerçekten yanlış anladığım için , üzdüysem kusura bakma canım. Dualarım hepimiz için Allahım bu yola giren hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAy valla korktum bi an öyle deyince.bana da dua edin inş.
Yok yok sadece biraz korktum ama yanlış anladığını anlamstm. Zaten her şeyi en net kan söyler. O konuda tabi haklsnÇok üzüldüm gerçekten yanlış anladığım için , üzdüysem kusura bakma canım. Dualarım hepimiz için Allahım bu yola giren hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
YaaaaaGördük şükür kizlarrrrrhersey yolunda jeli de biraktirdi dr. Sukur artik ilac sikintim da yokkk
YaaaaaHadi gözün aydın nasıldı miniş. Ben sadece keseyi gördüm gideceğim zaman seninle aynı gibi olacak galiba 8 hafta bittiyor gibi olacak neler göreceğiz az anlatsana
Amiiiiiin insallah canimALLAH'IN izniyle Darısı başımıza bitanem ya
Canim hersey iyi görünüyor ilaca gerek yok dedi şükür ona cok sevindim... diger kontrolum 4hafta sonraya verdi... icin rahat etmezse erkende gelebilirsin ama gerek yok dedi.... yalnız zaten bu surecte yakindaki dr uma giderim benHadi gözün aydın canım. Ay ne güzel şimdi ilaçda almıyosunben bir dahaki kontrole kadar devam edecekmişim dedi doktorum ne yazık ki . O da 28 aralık. Bir dahaki kontrol ne zaman senin canım?
Bin şükür maşallah sizebildigin fasulye gibi canim ama o kadar mutlu ediyorki insani o minik fasulye allah sag saglim gondersin yavrularimizi bize seninde iyi haberlerini bekliyoruz insallah... buarada kalbide artik gümbür gümbür şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?