Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Bu yaptığın test çok güvenilir değil canım benim başımasa aynısı gelmişti ve gidip kan vermiştim moralim bozlmıştuda . Tek testöi yaptın sen kanda? İçin rahat edecekse git bir kan daha ver bence.

Evet benim ilk hafta çok ağrıdı oturup dinlenmek istedim yolum ortasında ama.senin ne oldu kan değerin?
Biraz düşük çıktı ama 15 20 günlük oldugu için düşük çıktığını düşünüyorum.Ama yarın tekrar gidip kan vericem.

Gördük şükür kizlarrrrr hersey yolunda jeli de biraktirdi dr. Sukur artik ilac sikintim da yokkk
Hadi gözün aydın canım. Ay ne güzel şimdi ilaçda almıyosun ben bir dahaki kontrole kadar devam edecekmişim dedi doktorum ne yazık ki . O da 28 aralık. Bir dahaki kontrol ne zaman senin canım?

Kızlar bir şey soracağım. Bende mantar oluştu malesef. Doktor muayene etmedi ve bir fitil yazdı. Geçen kullandım biraz faydası oldu çok şükür. Ama o kadar katı akıntım okuyor ki, akıntı değiş bildiğimiz peynir kesiği gibi bir şey. Afedersiniz vajinanın içi onunla dolu sanki. Elimi o bölgeye attığımda elime bile geliyor büyük parçalar halinde. Netten baktım mantarda öyle olurmuş akıntı. Ama beni tedirgin etti, vajinal jel de kullandığım için sanki tüm o parçaları derinlere itiyormuşum gibi geliyor. Açık yazdım kusura bakmayın. Sizce sıkıntı olur mu bu durum?

Neden ki 10. Gün silik olan bugün koyulasmis olan. Yanlış olma ihtimali olan hangisi anlamadım tam. Vericem inşallah tabi

Çok üzüldüm gerçekten yanlış anladığım için , üzdüysem kusura bakma canım. Dualarım hepimiz için Allahım bu yola giren hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yok yok sadece biraz korktum ama yanlış anladığını anlamstm. Zaten her şeyi en net kan söyler. O konuda tabi haklsn

Gördük şükür kizlarrrrr hersey yolunda jeli de biraktirdi dr. Sukur artik ilac sikintim da yokkk
Yaaaaa Hadi gözün aydın nasıldı miniş. Ben sadece keseyi gördüm gideceğim zaman seninle aynı gibi olacak galiba 8 hafta bittiyor gibi olacak neler göreceğiz az anlatsana

Yaaaaa Hadi gözün aydın nasıldı miniş. Ben sadece keseyi gördüm gideceğim zaman seninle aynı gibi olacak galiba 8 hafta bittiyor gibi olacak neler göreceğiz az anlatsana
bildigin fasulye gibi canim ama o kadar mutlu ediyorki insani o minik fasulye allah sag saglim gondersin yavrularimizi bize seninde iyi haberlerini bekliyoruz insallah... buarada kalbide artik gümbür gümbür şükür

Hadi gözün aydın canım. Ay ne güzel şimdi ilaçda almıyosun ben bir dahaki kontrole kadar devam edecekmişim dedi doktorum ne yazık ki . O da 28 aralık. Bir dahaki kontrol ne zaman senin canım?
Canim hersey iyi görünüyor ilaca gerek yok dedi şükür ona cok sevindim... diger kontrolum 4hafta sonraya verdi... icin rahat etmezse erkende gelebilirsin ama gerek yok dedi.... yalnız zaten bu surecte yakindaki dr uma giderim ben

İyi Akşamlar annişlerr bugün benimde dr randevum vardı kalp atışını gördüm azıcık ama duymak için vajinal bakmak lazım dedi haftaya tekrar kontrole çağrdı miniminnacık bebişimi gördüm çok şükür ♡♡ ama tarih aklımı karıştırdı normalde 7+1 im ultrason kağıdında 6+6 yazıyor sıkıntı oluyor mu böyle olunca siz daha tecrübelisiniz size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…