- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Sağol canım inş sağlıklı sıhhatli alırız kucağımızaCok şükür canim inşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz
Çok sevindim canım. Sen 9 ay boyunca iki doktora birden gidecekmisin peki?Canim hersey iyi görünüyor ilaca gerek yok dedi şükür ona cok sevindim... diger kontrolum 4hafta sonraya verdi... icin rahat etmezse erkende gelebilirsin ama gerek yok dedi.... yalnız zaten bu surecte yakindaki dr uma giderim ben
Canım nasıl sevindim sana anlatamamSağol canım inş sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza
Evet gitmeyi düşünüyorum çünkü kizimda tek dr takip etmisti ve dr hatasi yüzünden cok problem yasadik maalesef... o yüzden sansa birakmak istemiyorum bukezÇok sevindim canım. Sen 9 ay boyunca iki doktora birden gidecekmisin peki?
Amin canım Bende senin gibi yaparım heralde.Evet gitmeyi düşünüyorum çünkü kizimda tek dr takip etmisti ve dr hatasi yüzünden cok problem yasadik maalesef... o yüzden sansa birakmak istemiyorum bukezhakkimizda hayırlısı...
Canım 24 saatmi böylesin? Doktora haber vermelisin sana serum verebilirler vucudunun susuz kalmaması lazım çünkü.Kizlar bulantilsr ve.kusmalardan dolayi cok kotuyim ne yiyorsam oldugu gibi cikaryum. Hic birsey yemek istemiyim
Canim bende cok kotuydum doktor zofran verdi,internette olumsuz seylerde okudum ama doktorum gebelikte kesinlikle guvenli oldugunu soyledi.emedur metpamit fayda etmemisti ama zofran beni cok rahatlatti bi sor istersen doktorunaKizlar bulantilsr ve.kusmalardan dolayi cok kotuyim ne yiyorsam oldugu gibi cikaryum. Hic birsey yemek istemiyim
Canım çok geçmiş olsun. Ben hiç duymadım ama fitilde olsa düşünsene hergün 2 veya 3 kere sürekli fitili koyuyoruz illaki tahriş olur diye düşünüyorum. Aslında bende koyarken biraz banada şiş geliyor ama ben önemsememiştim açıkcası.Kızlar Progestan fitil yaparken farkettim benim vajinamin içi şişmiş baya bi taraf şiş. Panik oldum bebek kesesi mi indi aşağıya diye bile düşündüm. Daha önce bu tarz birşey yaşamış olan var mı aramızda? Çok endişeliyim lütfen aydınların beni
Canım ani hareket yaptın heralde ondan kramp girmiştir. Bazen banada oluyor. Tedirgin olma bebeğe bişey olmaz bu durumlarda. Hapşurmak da sanmıyorum sorun olsun asıl hapşurmayıp tutmaya çalışmak tehlikeli canım.Kızlar siz sırtüstü yatarken falan sancı oluyormu birden kramp gibi.. ayağa kalkacakken birden tutamadim hapsurdum.gebeliğe zararı varmı kızlar bilen var mı?
Sırtüstü yatıyordum hapsurdum birden kalkmak isterdim.ne bileyim heralde o kadar da kolay değildir. Yoksa bir çok gebelik sonlanirdi hep. Allah ona göre herseyi ayarlamistir heralde.Canım ani hareket yaptın heralde ondan kramp girmiştir. Bazen banada oluyor. Tedirgin olma bebeğe bişey olmaz bu durumlarda. Hapşurmak da sanmıyorum sorun olsun asıl hapşurmayıp tutmaya çalışmak tehlikeli canım.
Canım çok sevindim maşallah Size çok mutlu oluyorum böyle guZEL haberler alınca :)bildigin fasulye gibi canim ama o kadar mutlu ediyorki insani o minik fasulye allah sag saglim gondersin yavrularimizi bize seninde iyi haberlerini bekliyoruz insallah... buarada kalbide artik gümbür gümbür şükür
Bu arada sağol canim cevabın içinCanım ani hareket yaptın heralde ondan kramp girmiştir. Bazen banada oluyor. Tedirgin olma bebeğe bişey olmaz bu durumlarda. Hapşurmak da sanmıyorum sorun olsun asıl hapşurmayıp tutmaya çalışmak tehlikeli canım.
Pazartesi bende gittim doktora. Benimde internetten hesaplamama göre 7+1 di ama USG hesaplaması 6+6 çıktı bende eve gelince aklıma takıldı.İyi Akşamlar annişlerr bugün benimde dr randevum vardı kalp atışını gördüm azıcık ama duymak için vajinal bakmak lazım dedi haftaya tekrar kontrole çağrdı miniminnacık bebişimi gördüm çok şükür ♡♡ ama tarih aklımı karıştırdı normalde 7+1 im ultrason kağıdında 6+6 yazıyor sıkıntı oluyor mu böyle olunca siz daha tecrübelisiniz size sormak istedim
Benimde dun normalde 8+4 tu sat a göre gebeligim ultrason kagidinda 8+3(attı &eksi)3 yaziyor yani ölçümde 3 gunluk bir sapma olabilir anlaminda... dr a sordum sorun mu var diye .birebir ayni olmayabilir sorun yok dedi ustelik belki 3gun daha büyüktür olumsuzu düşünme hemen dedi.. haftasiyla uyumlu gitsin yeter dedi...Pazartesi bende gittim doktora. Benimde internetten hesaplamama göre 7+1 di ama USG hesaplaması 6+6 çıktı bende eve gelince aklıma takıldı.
Anladım canım çok sağol :)Benimde dun normalde 8+4 tu sat a göre gebeligim ultrason kagidinda 8+3(attı &eksi)3 yaziyor yani ölçümde 3 gunluk bir sapma olabilir anlaminda... dr a sordum sorun mu var diye .birebir ayni olmayabilir sorun yok dedi ustelik belki 3gun daha büyüktür olumsuzu düşünme hemen dedi.. haftasiyla uyumlu gitsin yeter dedi...
Agrım olsun ben cekerim sıkıntı değilde sadece bu ağrılar beni korkutuyor bebegime birsey olur diye Allahim bütün bebislerimizi korusun sağ sağlim kucagimiza aliriz insallah...Valla canım şı gün bu gün diye düşünme benim arkadaşımın kasık ağrıları doğuma kadar devam etti. Ama ben kasık ağrım oldukça yatıp dinlendim öyle öyle hafifledi. Herkeste farklı seyreder maşallah bak hamilesin de. Her şey güzel olacak öyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?