Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Çok sevindim canım. Sen 9 ay boyunca iki doktora birden gidecekmisin peki?

Çok sevindim canım. Sen 9 ay boyunca iki doktora birden gidecekmisin peki?
Evet gitmeyi düşünüyorum çünkü kizimda tek dr takip etmisti ve dr hatasi yüzünden cok problem yasadik maalesef... o yüzden sansa birakmak istemiyorum bukez hakkimizda hayırlısı...

Kizlar bulantilsr ve.kusmalardan dolayi cok kotuyim ne yiyorsam oldugu gibi cikaryum. Hic birsey yemek istemiyim

Kizlar bulantilsr ve.kusmalardan dolayi cok kotuyim ne yiyorsam oldugu gibi cikaryum. Hic birsey yemek istemiyim
Canim bende cok kotuydum doktor zofran verdi,internette olumsuz seylerde okudum ama doktorum gebelikte kesinlikle guvenli oldugunu soyledi.emedur metpamit fayda etmemisti ama zofran beni cok rahatlatti bi sor istersen doktoruna

Kızlar Progestan fitil yaparken farkettim benim vajinamin içi şişmiş baya bi taraf şiş. Panik oldum bebek kesesi mi indi aşağıya diye bile düşündüm. Daha önce bu tarz birşey yaşamış olan var mı aramızda? Çok endişeliyim lütfen aydınların beni

Canım çok geçmiş olsun. Ben hiç duymadım ama fitilde olsa düşünsene hergün 2 veya 3 kere sürekli fitili koyuyoruz illaki tahriş olur diye düşünüyorum. Aslında bende koyarken biraz banada şiş geliyor ama ben önemsememiştim açıkcası.

Kızlar siz sırtüstü yatarken falan sancı oluyormu birden kramp gibi.. ayağa kalkacakken birden tutamadim hapsurdum.gebeliğe zararı varmı kızlar bilen var mı?

Kızlar siz sırtüstü yatarken falan sancı oluyormu birden kramp gibi.. ayağa kalkacakken birden tutamadim hapsurdum.gebeliğe zararı varmı kızlar bilen var mı?
Canım ani hareket yaptın heralde ondan kramp girmiştir. Bazen banada oluyor. Tedirgin olma bebeğe bişey olmaz bu durumlarda. Hapşurmak da sanmıyorum sorun olsun asıl hapşurmayıp tutmaya çalışmak tehlikeli canım.

Sırtüstü yatıyordum hapsurdum birden kalkmak isterdim.ne bileyim heralde o kadar da kolay değildir. Yoksa bir çok gebelik sonlanirdi hep. Allah ona göre herseyi ayarlamistir heralde.

bildigin fasulye gibi canim ama o kadar mutlu ediyorki insani o minik fasulye allah sag saglim gondersin yavrularimizi bize seninde iyi haberlerini bekliyoruz insallah... buarada kalbide artik gümbür gümbür şükür
Canım çok sevindim maşallah Size çok mutlu oluyorum böyle guZEL haberler alınca :)

Pazartesi bende gittim doktora. Benimde internetten hesaplamama göre 7+1 di ama USG hesaplaması 6+6 çıktı bende eve gelince aklıma takıldı.

Pazartesi bende gittim doktora. Benimde internetten hesaplamama göre 7+1 di ama USG hesaplaması 6+6 çıktı bende eve gelince aklıma takıldı.
Benimde dun normalde 8+4 tu sat a göre gebeligim ultrason kagidinda 8+3(attı &eksi)3 yaziyor yani ölçümde 3 gunluk bir sapma olabilir anlaminda... dr a sordum sorun mu var diye .birebir ayni olmayabilir sorun yok dedi ustelik belki 3gun daha büyüktür olumsuzu düşünme hemen dedi.. haftasiyla uyumlu gitsin yeter dedi...

Anladım canım çok sağol :)

Agrım olsun ben cekerim sıkıntı değilde sadece bu ağrılar beni korkutuyor bebegime birsey olur diye Allahim bütün bebislerimizi korusun sağ sağlim kucagimiza aliriz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…