Ben sadece crinone jel kullaniyorum onun disinda bisey yokKan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz kızlar?
Orda iki link var ikidinide dolduracan sanirsmKizlar ayarlar bolumunden beklenen dogum tarihi bolumunu doldurdum ama hamilelik takvimi olusmadineyapmaliyim
Benim mide sorunum var cnm arada bulanıyor arada asitleniyor. Grisini badem ceviz tarzı şeyler tüketiyorum ara öğünlerde biraz bastırıyor bulantıyı. Baharatlı şeyler zaten normaldede yemem ben. Ayranda iyi geliyor müde asitine. Onun dışında sabah yumurta peynir öğlen sebze yemeği akşamda çorba şeklinde geçiyor öğünlerim. Bir meyve tüketmiyorum içimden yemek gelmiyor meyveyi.Arkadaslar yemek isisini ne yspiyunuz nr yiyip ne iciyunuz neyden sakinyorsunuz baharatli yiyecekler yiyebiliyotmusunuz.birde hic midesu vulanan varmi benim iki gundur cok bulaniyor acaba hamileliktenmi
Ben cyclogest fitil kullanıyorum, estrofem, kortizon, prolutex iğne, clexane iğne, aspirin kullanıyorum. 12. Haftaya kadar hepsi devam dedi doktorum.Ben sadece crinone jel kullaniyorum onun disinda bisey yok
Aşermeler kaçıncı haftada başlıyor bilmiyorum cnm. Ben normalde çikolatalı şeyleri çok severim canım böle şeyler çekecek diyordum ama hiç canım çekmiyor şu an.Canim genelde kivi istiyor normalde yemedigim adana kebap cok istiyor
Hayırlı olsun canımMerhaba benimde 21 Kasımda transferim yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah, 3. Günde belirti arama hiç. 7. Günden sonra belki yerleşme lekelenmesi olabilir. Sizdeki problem nedir? Niye tutmamıştı ilki?Kizlar benim 3. Gunum ilki tutmamisti bu sefer olacak insallah 2 embriyo koyuldu. Sizde varmiydi her hangi bir belirti ? Lekenme vs yok
Problem tam bilinmiyor canim esimde var biraz ama bir kizim var kendiliginden oldu cok sukur. Ikinci olmadi bizde tup bbk yoluna girdik. Ilki tazeydi opuda baya yormustu vucudumu. Umutluyduk ama tutmadi nasip. Bu sefer tutunur insallah pihtilasma cikti simdi ignede kullaniyorum progestanida igneye cevirdim bakalim umarim tutunur bebeklerim.Hayırlısı olsun inşallah, 3. Günde belirti arama hiç. 7. Günden sonra belki yerleşme lekelenmesi olabilir. Sizdeki problem nedir? Niye tutmamıştı ilki?
Dondurulmuş embriyomu şu an denenen? Pıhtılaşma olmamasının nedeni zaten, belli bir yaştan sonra sorun oluyor zaten. Bende clexane kullanıyorum hergün. 9 ay boyunca kullanacam. Benim iğneden sonra kısa bir süre yakıyor iğnenin yeri, seninde öylemi? Göbeğime yapıyorum ama yer kalmadı vallahi artık, heryerim delik deşik.Problem tam bilinmiyor canim esimde var biraz ama bir kizim var kendiliginden oldu cok sukur. Ikinci olmadi bizde tup bbk yoluna girdik. Ilki tazeydi opuda baya yormustu vucudumu. Umutluyduk ama tutmadi nasip. Bu sefer tutunur insallah pihtilasma cikti simdi ignede kullaniyorum progestanida igneye cevirdim bakalim umarim tutunur bebeklerim.
Aynen canim ilkinde hic bakilmamisti hatta doktor ikincide bile gerek yok demisti ben inat ettimde baktirdim iyikide baktirmisim. Ben henuz yeni basladim ignelere transfer gunu baslandi. 4. Ignedeyim ama yaptiktan sonra 1 2 dk yakiyor yaptigim yer. Oksapar yapiyorum ben clexan degilde.aynisey gerci.Dondurulmuş embriyomu şu an denenen? Pıhtılaşma olmamasının nedeni zaten, belli bir yaştan sonra sorun oluyor zaten. Bende clexane kullanıyorum hergün. 9 ay boyunca kullanacam. Benim iğneden sonra kısa bir süre yakıyor iğnenin yeri, seninde öylemi? Göbeğime yapıyorum ama yer kalmadı vallahi artık, heryerim delik deşik.
Kac haftalik senin gebeligin canim hangi merkezde yaptirdin ?Dondurulmuş embriyomu şu an denenen? Pıhtılaşma olmamasının nedeni zaten, belli bir yaştan sonra sorun oluyor zaten. Bende clexane kullanıyorum hergün. 9 ay boyunca kullanacam. Benim iğneden sonra kısa bir süre yakıyor iğnenin yeri, seninde öylemi? Göbeğime yapıyorum ama yer kalmadı vallahi artık, heryerim delik deşik.
Bende de aynı şey oldu, ben sorguladım ettim sordum ama doktorum önemsemedi , eşinden kaynaklıdır deyip geçiştirdi. Allahtan yeni doktorum çıktı karşıma allahım bu sefer yüzüme gülecek inşallah.Aynen canim ilkinde hic bakilmamisti hatta doktor ikincide bile gerek yok demisti ben inat ettimde baktirdim iyikide baktirmisim. Ben henuz yeni basladim ignelere transfer gunu baslandi. 4. Ignedeyim ama yaptiktan sonra 1 2 dk yakiyor yaptigim yer. Oksapar yapiyorum ben clexan degilde.aynisey gerci.
Ben kıbrısda yaptırdım canım, 5. Haftayı bitirdik hayırlısıyla 6 nın içindeyiz. 2 aralıkda kontrolüm var.Kac haftalik senin gebeligin canim hangi merkezde yaptirdin ?
Gunaydin canim sabahtan beri topikleri okuyorum ne kadar bu sfer 10. Gune kadr test yapmicam dediysemde galiba evde idrar testi yapcam 7. Gun ama bu sfer oldu gibi bilmiyorum hislerim kuvvetlidir aslinda oncekinde islem bittiginde icimden bir his olmadi demisti ama bu sfer farkli hissediyorum rabbime sigindim herseyin hayirlisinj versinGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?