Kaç çıkmıştı cnm değerin 2 yıl önce?Haklisin bende 2 yil once tüp bebek yaptim pozitif cikti bu ara kanamalar yerlesme falan diye gecistirdim malesf düşük oldu bi dahada anne olamadım
Canimm 36 sonra 65 diye gitti taki 1000 gelene kadar düşük olduKaç çıkmıştı cnm değerin 2 yıl önce?
Yok normal yolla ondan sonra 3 sene kendimiz istemedik 4.5 yildir ugrastik olmadik bir asilma bir tup bbk denedik yine olmadiAllah bağışlasın canım kızını, o damı tüp bebekdi?
Yaş ilerledik sonra sıkıntılar çoğalıyor canım, allah kucağına alacağın günüde göstersin sana inşallahYok normal yolla ondan sonra 3 sene kendimiz istemedik 4.5 yildir ugrastik olmadik bir asilma bir tup bbk denedik yine olmadi
Hayırlısı değilmiş cnm benim.Canimm 36 sonra 65 diye gitti taki 1000 gelene kadar düşük oldu
Doktoruna doğruyu söylemelisin cnm, doktor bilecek ki ona göre davransın sana. Ben kendi doktorumu bekliyorum başka doktora gitmeyi düşünmedim, bu süreçte başından beri beni tanıyan sorunlarımı bilen kendi doktorum sonuçta.Farkli bir dr a göründünüz mu kizlar? Yoksa tedaviyi yapan dr un tarihini mi bekliyorsunuz? Birde bu farkli dr a tüp bebek oldugunu söylediniz mi? Bizde tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor sadece esim ve ben... dolayisiyla dr a da soylemesem mi aceba diyorum?
Farkli bir dr a göründünüz mu kizlar? Yoksa tedaviyi yapan dr un tarihini mi bekliyorsunuz? Birde bu farkli dr a tüp bebek oldugunu söylediniz mi? Bizde tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor sadece esim ve ben... dolayisiyla dr a da soylemesem mi aceba diyorum?
Hayırlısı olsun canım, ikiside tutmuş gibi gözüküyor aslında ilkinde niye kalp atımı duyulmamış canım? Embriyo oluşmuşmuydu? Değerin kaçtı?Mrb kizlar.13 kasimda benimde 3.deneme 5.gun 2adet embriyo transferim oldu.transferimin 8.günü 3,4 damla kirmizi kanamam oldu.Adet oldum zannettim tutmadi diye dusunup yinede emin olmak icin gece 1de kan verdim sonucum 326 cikti10. gün sabah tekrar bakildi 582 cikti. Aradan tam 2 gün degil 36 saat gectigi icin degerimin yukselisi yeterliymis ama doktorum pazartesi yani transferimin 14.günü tekrar kan vermemi istedi.Benim 2.tüp bebek denememdede pozitif sonuc almistim ama kalp atisi hic olusmadigi icin 8+3te kürtajla sonuclandi onun icin suan pozitif sonuc gordugume hiiicc sevinemiyorum bile bhcg degerinin cogul gebelikle ilgisi varmi,benim ikiside tutunmus olabilirmi acaba
Doktoruna doğruyu söylemelisin cnm, doktor bilecek ki ona göre davransın sana. Ben kendi doktorumu bekliyorum başka doktora gitmeyi düşünmedim, bu süreçte başından beri beni tanıyan sorunlarımı bilen kendi doktorum sonuçta.
Kendi doktorumla devam edecegim zaten sonuna kadar :) ben kese icin baska bir dr a 1kereligine gitmeyi planliyorum kastim oydu :) ama kendimi yanlis anlattin sanirim... :)Doktorunuza tabii ki söylemelisiniz normal bir hamilelik olmadığını bilmeli zaten aile üyelerinden kim doktorunuzala görüşecek ki.. Zaten transferden sonra kullandığınız ilaçlara 3 ay daha devam edeceksiniz bunu doktorunuzun bilmesi lazım hassas bir hamileliğiniz olacağını da ona göre değerlendirecek.
Hayırlısı olsun canım, ikiside tutmuş gibi gözüküyor aslında ilkinde niye kalp atımı duyulmamış canım? Embriyo oluşmuşmuydu? Değerin kaçtı?
Canım benim sabırsızlanıyorsun tabi kiKendi doktorumla devam edecegim zaten sonuna kadar :) ben kese icin baska bir dr a 1kereligine gitmeyi planliyorum kastim oydu :) ama kendimi yanlis anlattin sanirim... :)
Banada bebeğimin kalbi durduğunda aynı şey söylendi cnm ama başka doktora gittim ve tamamıyle farklı bir hastalıkdan dolayı kalbinin durduğunu öğrendik. İçini rahat tutmalısın bu süreçde stres yapmamak lazım, emin ol bebeğin büyüyecek kalp atımınıda duyacaksın.5.gun tek embriyo transfer edilmisti,10.gun bhcg 101 di 12. Ve 14. Gunde tam 2ye katlayarak artmisti.Keseyide vaktinde gorduk ama daha sonra kese buyumesine ragmen icindeki embriyo gelisemedi ve kalp atisi hic duyulmadi.Esimin morfolojisi %0 bununla alakali olabilir dendiSuanki embriyolarimda bi oncekiyle ayni anda olusturulup dondurulmustu onun icin endiseliyim
Seni coook iyi anliyorum.Bizde herkese tek tek laf anlatmakla ugrasmayalim,olumsuz bile olsa hicbisey yokmus gibi yolumuza devam edelim diye kimseye soylemedik ama bukezde insanlar durumu bilmedigi icin gelme gitme konusundaki beklentileri hic bitmedi. Zor süreclerrrBiz tup yaptigimiz farkli sehirde oldugumuz icin burdaki dr soyledik. Ama baska kimse bilmiyor zaten bu tup bebgin en kotu yani ailelerimizden herkesten gizlememiz cok cokzor oliyor misafirlige gidemiyun millet ynlis anliyor misafir agirlamiyun millet yanlis anliyor cok zor
Canım benim sabırsızlanıyorsun tabi kibende çok heyecanlıyım günler geçmiyor inan, sen yine de söyle bilsin ki muayene sırasında hassas davransın konuşmasına dikkat etsin nilüyorsun ne yazık ki patavatsız doktorlarda var.
En zor kismi hakikaten kimseyle paylasamamak.. kac misafiri geri cevirmek zorunda kaldim bilemezsiniz... hakikaten bahane bulmak bile zor oluyor.. ben en iyisi kendi drumun gununu bekleyeyim:)Biz tup yaptigimiz farkli sehirde oldugumuz icin burdaki dr soyledik. Ama baska kimse bilmiyor zaten bu tup bebgin en kotu yani ailelerimizden herkesten gizlememiz cok cokzor oliyor misafirlige gidemiyun millet ynlis anliyor misafir agirlamiyun millet yanlis anliyor cok zor
En güzeli canım zaten şu anda gitsek küçücük bir kese görünecek sadece , bebeği göremiycez kalp atımı için çok erken, bu defada içimiz içimizi yiycek acabamı diycez. En güzeli gününde hepsini bir arada görüp duymak.En zor kismi hakikaten kimseyle paylasamamak.. kac misafiri geri cevirmek zorunda kaldim bilemezsiniz... hakikaten bahane bulmak bile zor oluyor.. ben en iyisi kendi drumun gununu bekleyeyim:)
Ben igne degil ama tedavinin basindan beri bebe asprini kullaniyorumKan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?