kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

Hayırlı ugurlu olsun Sevgili Hatzone,
Umarım burada bulunan ve tabii ki tum anne adaylarının sonucları iyi cıkar.
Sevgiler

benim ikili testim iyi cıktıgı icin doktorum sadece afp istemisti
yaptırdım ama test sonucu MoM olarak göstermediği icin sanırım yanlıs yapılmıs tekrar yaptırmamı istedi doktorumuz
bugun tekrar kan vererek sonucu beklemeye baslayacagım

benim doktorum üçlü testin %60 larda sonuc verdiğini o yüsden de 4 lü tarama yapacagını söyledi.4 lü taramada sonuclar %85civarı dogruymus.Yin aynı bahsettiginiz gibi kan örnegi alındı ve kan alındıgı günün ultrason taraması yapıldı.Ona göre sonuc cıkacakmıs.Cuma günü sonuc icin doktorum arayıp haber verecek. Gecen Cumartesi yaptırdım. Merakla bekliyorum sonucu.

canım benim dr da üçlü test %60 sonuç verdigini söyledi dörtlü tarama nın maliyeti nasıl peki :uhm:ve üçlü testi yaptıran arkadaşlar sizler ne kadar verdiniz merak ettim haziranda bende gidecegim

bana dörtlü tarama yapıldı.doktorum sonuçların güzel olduğunu söyledi.ben 48ytl ödedim dörtlü için...

ay bizim de 10 haziranda bakalm ne çıkacakır
umarım herşey yolunda çıkar hepimizin

yarın gidiyoruz doktora.... bakalım ne olacak ne bitecek.... 3lü testi yaptıracağız bizde büyük ihtimalle... dua edin bizim için... a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
doktorumuza 14 Haziran da üçlü test için gideceğim. Bana 2 li test yaptırmadı dr.sadece bebeğin ölçümlerini aldı. 14 haziran da muayenehaneye gidecem.haftaiçi bir gün de hastanade üçlüm yapılacakmış.

15+0 a.s.

arkadaşlar merhaba.Ben 16+5 günlük hamileyim.siteyitakip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.bugün 3'lü testim yapıldı .sonuçlar çarşamba inşallah.ultrasona göre herşey güzeldi.bu arada oğlum olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..

aramıza hoşgeldin canım
oğluşun hayırlı olsun annesi
inşallah sonuçların iyi çıkacak canım merak etme

bugün bende yaptırdım 3ü testimi kan aldılar sonucu haftaya öğrencem.buarada kızım olcak çok mutluyum çokk:)

bana 4lü yaptılar allaha şükür bir sorun çıkmadı.1ay sonra radyoloji doktorundan randevu alacakmışım gittiğim merkezin.ayrıyeten bütün organları taranacakmış.ne olur ne olmaz diye bunu yapılarmış 5.ayda.güzel bişi

sonuçlarınızın güzel çokmasına sevindim arkadaşlar
mysever canım kızın olacakmış hadi bakalım sende bir prenses annesi olacaksın o zaman hayırlısı olsun
bu arada kızlar ben kontrole 2 hafta sonra gidiyorum 3.lü test için geç kalırım diye korkuyorum
çünkü o zaman 18, haftanın içinde olucam
dr.u aradım 3.lü test 16-20 haftalar arasında yapılır dedi
bende dr.u dinlemek zorundayım
bebişimi çok özledim ya zaman geçmek bilmiyor

mysever Allah sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar versin
çok sewindim kızına

KIZLAR 3 LÜ TEST SONUCUM ÇIKTI.ÇOK ŞÜKÜR YOK BİR SIKINTI.BU ARADA OĞLUŞLARIM GELİYOR.YALNIZ DİKKAT ETTİM KASIM BEBEKLERİNİN ÇOĞU ERKEK,ÇEVREMDE DE ÖYLE.HAYIRLISI İLE KAVUŞAMI İNŞŞ.HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE...

mrb canım .seninle aynıyız bende 16+5.benim ikizlerim de oğlanmış akşam öğrendim.3 lü testimizde iyi çıktı çok şükür.seninde iyi çıkar inşşş.merak etme ultrasonda bir sıkıntı yoksa merak etme.
allah hepimizin yardımcısı olsun canım

balışım hayırlı olsun canım çok sewindim gerçektende iki tane birden
allah sağlıkla büyümek nasip eder inşallah
testinde iyi çıkmış gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…