arkadaşlar merhaba.Ben 16+5 günlük hamileyim.siteyitakip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.bugün 3'lü testim yapıldı .sonuçlar çarşamba inşallah.ultrasona göre herşey güzeldi.bu arada oğlum olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
16+3
Yarın ayrıntılı ultrason için ankaraya gidiyoruz.Doktordan 3lü test de yapmasını isteyeceğim.
bugün bende yaptırdım 3ü testimi kan aldılar sonucu haftaya öğrencem.buarada kızım olcak çok mutluyum çokk:)
bana 4lü yaptılar allaha şükür bir sorun çıkmadı.1ay sonra radyoloji doktorundan randevu alacakmışım gittiğim merkezin.ayrıyeten bütün organları taranacakmış.ne olur ne olmaz diye bunu yapılarmış 5.ayda.güzel bişi
yarın gidiyoruz doktora.... bakalım ne olacak ne bitecek.... 3lü testi yaptıracağız bizde büyük ihtimalle... dua edin bizim için... a.s.a.s.a.s.
KIZLAR 3 LÜ TEST SONUCUM ÇIKTI.ÇOK ŞÜKÜR YOK BİR SIKINTI.BU ARADA OĞLUŞLARIM GELİYOR.YALNIZ DİKKAT ETTİM KASIM BEBEKLERİNİN ÇOĞU ERKEK,ÇEVREMDE DE ÖYLE.HAYIRLISI İLE KAVUŞAMI İNŞŞ.HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE...
Kızlar doktor ayrıntılıda bir sorun görmedi çok şükür.
3lü test istemedi.gerek yok kafanı karıştırır dedi.Bundan sonra ne önerirsiniz dediğimde 22. haftada tekrar ayrıntılı ultrason dedi.
Bende zaten 22.de Konyaya gidecektim.
3lü kaldı benim sanırım.
a.s uclu test sonuclarım cıktı guzel dedı doktor allaha sukurler olsunnn süprizzzzz
gözün aydın canım.inş.ben ben ve testi daha yaptırmayan diğer arkadaşlarda iyi haberlerle yazarız buraya..a.s.
cuma günü yazamadım arkadaşlar...
verdik bakalım kanımızı sonuçlar için henüz aramadılar inşallah temiz çıkar....
ama galiba bi sorun olmayacak ben gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum en azından....
neyse ben diğer sonuçları yazayım size...
BPD: 32 mm (baş çapı)
HC: 113 mm (baş çevresi)
AC: 101 mm (karın çevresi)
FL: 20 mm (uyluk kemiği)
yani toplamda sonuç olarak
boyu 15 cm civarı ve kilosu 142 gr olmuş erkekimin...
maşşallah maşşallahnazar değmesin annesiyle oluşuna:dance:
ESCAPE sonuçlar benim de henüz gelmedi ama ultrason değerlerine baktım benim değerlerimle çok yakın.demekki her şeyyolunda:))) boy ve kiloyu nasıl hesapladın arkadaşım ben de hesaplamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?