kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

mysever kızın olacakmış hayırlısı olsun canım...

ddm seninde testinde bir sorun çıkmamaış çok sevindim..ne güzel doktorun herşeyle güzel ilgileniyor sanırım.. bebişlerin sağlığı için hiç bir detayı kaçırmıyorlar..

balışım üçlü testinin güzel çıkmasına sevindim... oğluşlarınıda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

aramıza hoşgeldin canım sağlıklı hamilelikler dilerim
rabbim güzel kaderler yazsın oğluşunada
hayırlı haberlerini bekliyoruz

16+3

Yarın ayrıntılı ultrason için ankaraya gidiyoruz.Doktordan 3lü test de yapmasını isteyeceğim.

ooo maşallah darc cım önden gidiyor senin bebiş gitmişken onuda halladersiniz
hayırlı haberlerle dönersin inşallah merakla bekliyoruz

bugün bende yaptırdım 3ü testimi kan aldılar sonucu haftaya öğrencem.buarada kızım olcak çok mutluyum çokk:)

hayırlı sonuçlarla dönersin inş.

ddm cim gözün aydın sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim

yarın gidiyoruz doktora.... bakalım ne olacak ne bitecek.... 3lü testi yaptıracağız bizde büyük ihtimalle... dua edin bizim için... a.s.a.s.a.s.

canım cım gönlünü ferah tut endişelenme inşallah güzel sonuçlarla döneceksin

[

herkese çok sewindim kızlar bu arada herkes nerede kaç gündür

Kızlar doktor ayrıntılıda bir sorun görmedi çok şükür.
3lü test istemedi.gerek yok kafanı karıştırır dedi.Bundan sonra ne önerirsiniz dediğimde 22. haftada tekrar ayrıntılı ultrason dedi.
Bende zaten 22.de Konyaya gidecektim.

3lü kaldı benim sanırım.

gözün aydın cnm.allah sağlıklı bebeklerini dünyaya getirmeni nasip etsin inş.a.s.

olsun cnm hayırlısı olsun..doktorun gerek görmüyosa bi sorun yok demektir.çok şükür..
darısı başımıza..

BALIŞIM çok sevindimsonuçlarının iyi çıkmasına.beraber gidiyoruz demek ne güzel.Bu arada kaç kilo aldın.Ben 3 kilo aldım.bunu da ilk zamanlarda çok uyumaktan aldım.

DERYAHAKAN hoşbulduk.Teşekkür ederim.
İnşallah ben de çarşamba günü 3lü test sonuçlarımı sizlerle mutlulukla paylaşacağım.
Allah herkese iyi sonuçlar versin inşallah.Olumlu ve pozitif olmalıyız herzaman.Eminim daha güzelolacaktır herşey..

gözün aydın canım.inş.ben ben ve testi daha yaptırmayan diğer arkadaşlarda iyi haberlerle yazarız buraya..a.s.

aminnnnn
insa allah tum hamısler cok saglıklı olur ve tum bebısler saglıcakla gelır anne babalarının kucaklarına :1hug:
annelık duygusu cok farklıymıs ya artık tum annelerı ve tum cocukları dusunuyor ınsan fisfisfis

cuma günü yazamadım arkadaşlar...
verdik bakalım kanımızı sonuçlar için henüz aramadılar inşallah temiz çıkar....
ama galiba bi sorun olmayacak ben gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum en azından....

neyse ben diğer sonuçları yazayım size...
BPD: 32 mm (baş çapı)
HC: 113 mm (baş çevresi)
AC: 101 mm (karın çevresi)
FL: 20 mm (uyluk kemiği)
yani toplamda sonuç olarak
boyu 15 cm civarı ve kilosu 142 gr olmuş erkekimin...

Son düzenleme:

maşşallah maşşallah nazar değmesin annesiyle oluşuna:dance:

ESCAPE sonuçlar benim de henüz gelmedi ama ultrason değerlerine baktım benim değerlerimle çok yakın.demekki her şeyyolunda:))) boy ve kiloyu nasıl hesapladın arkadaşım ben de hesaplamak istiyorum...

maşşallah maşşallah nazar değmesin annesiyle oluşuna:dance:

azo'cum çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...a.s.a.s.a.s.

ESCAPE sonuçlar benim de henüz gelmedi ama ultrason değerlerine baktım benim değerlerimle çok yakın.demekki her şeyyolunda:))) boy ve kiloyu nasıl hesapladın arkadaşım ben de hesaplamak istiyorum...

diloks'cum sevindim seninde değerlerinin iyi olmasına hep böyle güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz inşallah....
bu arada boy ve kiloyu doktorumuz söyledi ama elinde ultrason değerleri varsa orda yazıodur kilosu falan yazmıosa da en azından o sonuçlardan boyunu hesaplayabilirsin oda şööle oluyo:
FL (uyluk kemiği uzunluğu) x 7
yaptığın zaman kabaca tahmin edebiliyorsun..
mesela bizimkinden örnek verim sana FL x 7= 20 x 7= 140 (e zaten 140-150mm civarı demişti doktorda)

Çünkü Uyluk kemiği vücudumuzun en uzun kemiğidir. Dördüncü aydan itibaren bebeğimizin boyu hakkında fikir sahibi olmak için kullanılacak ölçü budur..
umarım yardımcı olabilmişimdir... a.s.a.s.a.s

Ya kıslar bişi sorcam ben 16+6 oldum ama 4 ayım tam dolsun die bekliorum test icin sizde 4 ay tam dolunca yaptırdınız dimi ? Bide sanırım 16 - 20 hafta arası yapılıo bu test ?

merhabalar kızlar benımkıde olcum yaptı hatta doktorum gosterdı uyluk kemıgı diye ama olcum sonuclarını soylemedı uclu ıcın kan verdım yagmurcum benım bıldıgım 16-18 haftalar arası yapılması 20. hatadan sonra beyın gelısımını tamamlıyor bebıs

kızlar doktorum glıkoz yuklemesı testı yapcaz dedı sızede soyleyen oldumu ac karnına kan alıncak dedı sonra 50ml agızdan glıkoz yıyceksın sonrasında tekrar kan alıncak dedı 21. hafta gıbıde ayrıntılıya gıodıcem ama o haftadan sonrada tatıle gıtcez zaten

AppLE'cım bana ööle bişi söölemedi... yani glikoz yüklemesi falan:uhm: ama "herşeyimiz normal 3lünün sonuçlarınıda alalım tekrar değerlendirme yaparız ama ektra bi şeye gerek olmayacak sanırım" dedi...a.s

escapecım zaten uclude demedı bu testı uclu testten onra bır ay dedı ama ben o ayı hatırlamayamadım yapılcakken yazarın buraya sızlerde doktorunuzla gorusup yaptırırsınız artık

hımmm sanırım anladım 3lütestten sooraki ay oluyo bu.. o zaman gittiğimde hatırlatırım bende.. saol canım...a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…