Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Transfer olanlar, herhangi bir değişiklik var mı vücudunuzda, ne bileyim şişlik gaz mide bulantısı falan..benim transferden sonra şişlik vardı birkaç gün sonra geçti. 7 sinde transfer oldum bu arada.
Arada da kasık ağrılarım oluyor.

Bende 7sinde transfer oldum kasık agrım var göğüs uçlarım ağrıyor cok kaptırmak istemiyorum kendimi nasib bakalım

Ayno gün transfer olmuşuz..inşallah hayırlı güzel haberler alırız.benim doktorum 10. Gün test yap dedi. Sen ne zaman yapacaksın??
Ya ben sabah bi çılgınlık yapıp idrar testı yaptım tabiki çıkmadı ama haftabaşı yapmayı düşünüyorum inşallah canım seninde mi 3. Gün embriyosu?

Ya ben sabah bi çılgınlık yapıp idrar testı yaptım tabiki çıkmadı ama haftabaşı yapmayı düşünüyorum inşallah canım seninde mi 3. Gün embriyosu?
Kaç gün oldu transfer olali canim bir de bu transfer esnasinda vurulan progesteron ignesi cok can yakıyor mu

Kaç gün oldu transfer olali canim bir de bu transfer esnasinda vurulan progesteron ignesi cok can yakıyor mu
Cumartesi oldum transfer canım progestan iğne bundan önceki deneme ve gebeliklerimde kullandım yağlı bir iğne o yüzden can da yakar kolay da dağılmaz bı sefer progestan fitil kullanıyorum ben

Cumartesi oldum transfer canım progestan iğne bundan önceki deneme ve gebeliklerimde kullandım yağlı bir iğne o yüzden can da yakar kolay da dağılmaz bı sefer progestan fitil kullanıyorum ben
Daha erken canim o zaman cikmaz kacinci gun embriyosuydu
Hmm o iğneyi biliyorum da bir de transfer esnasinda vurulan bir igne varmis o iğne ne iğnesi acaba

Daha erken canim o zaman cikmaz kacinci gun embriyosuydu
Hmm o iğneyi biliyorum da bir de transfer esnasinda vurulan bir igne varmis o iğne ne iğnesi acaba
Yok cnm çıkmaz zaten uyku sersemi yaptımişte bi çılgınlık 5. Gün embriyosu ile 1 haftada cıkmıştı tabi ikizdi o yüzden mi
O iğneyi bilmiyorum duymadım hiç sadece transfer günü başladığım kan sulandırıcı iğnem var onu yapıyorum ben o dağılmıyor sinir ediyor beni

Olabilir canim o gebeligin devam etti mi peki canim

Transferiniz hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

Bende havuz uygulandığı için 3. kez bugün iğnelere başlıyorum. Bakalım bu ay ne çıkacak.

Transferiniz hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

Bende havuz uygulandığı için 3. kez bugün iğnelere başlıyorum. Bakalım bu ay ne çıkacak.
Teşekkür ederim inşallah kaliteli embriyolarınız olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zor süreçler siz birde 3 kez kullanacaksınız Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim inşallah kaliteli embriyolarınız olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zor süreçler siz birde 3 kez kullanacaksınız Allah yardımcınız olsun
Hepimizin inşallah. Hepimiz maddi manevi emek harcıyoruz. Hayırlısı nasip olsun.

Kızlar, Karın bölgenizdeki morluklar için ne yapıyorsunuz peki? Benim morarma ve hafif şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…