Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Pazar ya da pazartesi kan vereyim diyorum neyse çıksın hayırlısı Rabbimden iyice eve kapandım asosyal gibi yaşıyorum bı da geriyor normalde cok aktif bir insanım
Benim de kan günüm salı bakalım o güne kadar sabredicem dedim ama dayanamayıp Pazartesi doktora gitmeden baktıracak sanırım

Benim de kan günüm salı bakalım o güne kadar sabredicem dedim ama dayanamayıp Pazartesi doktora gitmeden baktıracak sanırım
Salıya cok kalmamış canım Pazartesi yaptırmakta hiç boşa benimki Perşembe diye vermek istiyorum

Amh kac cikiyor sende? Hic baktiniz mi?

Anladim canim ins güzel.sonuc alirsin evet o zaman ohss icin korkmana gerek yok canim

Canim bu amh değişiyor mu ben de de cikolata kisti var ilk bakildiginda 1.33 tu amy ama daha sonra doktor bir daha istedi bu sefer 4.60 cıktı 2016 yılında ondan sonrada doktorum hic baktirmadi

Ben değişmiyo diye biliyorum ama bilemedim şu an. Çünkü doğduğumuzda belli bir sayıyla doğarmışız.

Acilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
Canım ne vuruldun decort Mu bende de ikizlerde cok kanamam olmuştu iğne hemen kesti yat dinlen bol bol WC dısında kalkma cok geçmiş olsun

Acilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
Insallah bebegin saglikla tutunmustur. Biliyorum Cok Zor ancak lütfen moralini yuksek tut guzel seyler dusun bebegine alacagin yapacaginiz seyleri planla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…