- Konu Sahibi casperayse
-
Ben de zorla tutuyorum kendimi..erken gebelik testi mi alsam diye☹Pazar ya da pazartesi kan vereyim diyorum neyse çıksın hayırlısı Rabbimden iyice eve kapandım asosyal gibi yaşıyorum bı da geriyor normalde cok aktif bir insanım
Benim de kan günüm salı bakalım o güne kadar sabredicem dedim ama dayanamayıp Pazartesi doktora gitmeden baktıracak sanırımPazar ya da pazartesi kan vereyim diyorum neyse çıksın hayırlısı Rabbimden iyice eve kapandım asosyal gibi yaşıyorum bı da geriyor normalde cok aktif bir insanım
Ne zaman test günün?Ben de zorla tutuyorum kendimi..erken gebelik testi mi alsam diye☹
Salıya cok kalmamış canım Pazartesi yaptırmakta hiç boşa benimki Perşembe diye vermek istiyorumBenim de kan günüm salı bakalım o güne kadar sabredicem dedim ama dayanamayıp Pazartesi doktora gitmeden baktıracak sanırım
Amh kac cikiyor sende? Hic baktiniz mi?Yok canım havuz rezervi az olan kadınlarda yumurta biriktirmek. Misal bende her ay tek yumurta oluşuyo. Bunları biriktirmek gerekiyor ki elimizde hiç değilse iki tane embriyo olabilsin diye. O zaman korkmamı gerektircek bi durum yok zaten aşırı yumurtam oluşmuyo :) Aslında tek yumurta ile de deneyebilirsiniz dedi doktor ama şansı arttırmak için havuz yöntemini önerdi. Bizim de aklımıza yattı o nedenle bunu deniyoruz.
tabii bakıldı. 0,138Amh kac cikiyor sende? Hic baktiniz mi?
Anladim canim ins güzel.sonuc alirsin evet o zaman ohss icin korkmana gerek yok canimYok canım havuz rezervi az olan kadınlarda yumurta biriktirmek. Misal bende her ay tek yumurta oluşuyo. Bunları biriktirmek gerekiyor ki elimizde hiç değilse iki tane embriyo olabilsin diye. O zaman korkmamı gerektircek bi durum yok zaten aşırı yumurtam oluşmuyo :) Aslında tek yumurta ile de deneyebilirsiniz dedi doktor ama şansı arttırmak için havuz yöntemini önerdi. Bizim de aklımıza yattı o nedenle bunu deniyoruz.
Canim bu amh değişiyor mu ben de de cikolata kisti var ilk bakildiginda 1.33 tu amy ama daha sonra doktor bir daha istedi bu sefer 4.60 cıktı 2016 yılında ondan sonrada doktorum hic baktirmaditabii bakıldı. 0,138
Çok mu canım kanaman lekelenme gibi mi Rabbim yardımcın olsun inşallah düşük değildir haber ver bize muhakkakDoktor düşük yapıyor olabilirsin dedi. Lütfen lütfen dua edin bana.
Canim bu amh değişiyor mu ben de de cikolata kisti var ilk bakildiginda 1.33 tu amy ama daha sonra doktor bir daha istedi bu sefer 4.60 cıktı 2016 yılında ondan sonrada doktorum hic baktirmadi
Canim hemen bir acile gidip kan ver düşük riski varsa eger bir igne felan vururlar cok gecmis olsun cok uzuldumKızlar kanamam var
Allah Allah benimki neden farklı cikti acabaBen değişmiyo diye biliyorum ama bilemedim şu an. Çünkü doğduğumuzda belli bir sayıyla doğarmışız.
Benim 2012 de 2,65 cıkmıştı bikaç ay önce yaptırdım 4,79 çıktıAllah Allah benimki neden farklı cikti acaba
Canım ne vuruldun decort Mu bende de ikizlerde cok kanamam olmuştu iğne hemen kesti yat dinlen bol bol WC dısında kalkma cok geçmiş olsunAcilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
Insallah bebegin saglikla tutunmustur. Biliyorum Cok Zor ancak lütfen moralini yuksek tut guzel seyler dusun bebegine alacagin yapacaginiz seyleri planla.Acilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?