- 1 Ekim 2019
- 91
- 114
- 23
- Konu Sahibi casperayse
-
Canim bana adet olana kadar girmeyin denilmişti bu arada ben de de endometriyozis var sana ds geçmis olsun
Hayir olmadım doktorum onermedi ameliyatı yumurtalık rezervini azalttığı icin siz oldunuz muçok geçmiş olsun size de. ameliyat oldunuz mu peki?
Gecmis olsun canim. Aynen biraz sonrasi agrili oluyo ama oda geciyo insaallah olumlu sonucu yavrumuzu kucagimiza alinca hepsini unutcazMasaallah sayi cok guzel cogunlugu saglikli embriyolata dönüşür YOk bende bi sonraki adet doneminde transfer olayina basladik.
Hayir olmadım doktorum onermedi ameliyatı yumurtalık rezervini azalttığı icin siz oldunuz mu
Geçmiş olsun canim su an kist tekrarladi mi sende benim 4.5 cm sağda 2 cm solda kistim var insallah hamileligimizi etkilemez yumurtaların kalitesini etkiliyor ilk yumurta toplamada kalitesiz çıktı yumurtalarim.bjnda iae cok cok iyi değil.ama kotu de değil dedi iki tane 6 hucreli embriyo donduruldu 3.gunEvet maalesef olmak zorunda kaldım. 6 cm'di kist. 2000 yılında. mecburen de açık ameliyattı. O zamanlar üniversiteye gidiyordum. Evlilik ve bebek gündemimde yoktu doğal olarak. böyle ciddi sonuçları olabileceğini de hiç önemsemedim yalan yok. ama şu an anlıyorum ki çok ciddi boyutta etkilemiş.
Geçmiş olsun canim su an kist tekrarladi mi sende benim 4.5 cm sağda 2 cm solda kistim var insallah hamileligimizi etkilemez yumurtaların kalitesini etkiliyor ilk yumurta toplamada kalitesiz çıktı yumurtalarim.bjnda iae cok cok iyi değil.ama kotu de değil dedi iki tane 6 hucreli embriyo donduruldu 3.gun
Merhaba arkadaşlar 21 kasımda başladık tedaviye dün transfer oldum 3. Gun embriyosu 2 adet inşallah tutar Allahım güzel haberler almamızı nasip etsin
Olsun yaşınızı hic takmayin olunca o yaşta da oluyor ben de 29 yaşındayım benim iki tane kist var ağrısı sızısı beni bitiriyor bazen diyorum ameliyat mi olsam çünkü kasik ağrısı sinirimi bozuyorŞu an kistim yok. Benim de ilk toplamada bi tane alındı ama boş çıktı. ikincide bi tane döllendi yarın 3. günü olacak bakalım çıkarabilmiş mi öğrenicez.
Benim yaşım da fenalarda :) 40. sizin yaşınız kaç ayıptır sorması? Hiç değilse çok şükür iki embriyonuz hazırda var transfer için. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Canim hayırlı olsun cok sevindim 3.gun embriyosu yazmssin kac hücreli idiler bir de kalitesini soylediler miMerhaba arkadaşlar 21 kasımda başladık tedaviye dün transfer oldum 3. Gun embriyosu 2 adet inşallah tutar Allahım güzel haberler almamızı nasip etsin
Amin canım inşallah bu benim 3. Denemem ilk denemem tamamen tecrübesizlikle gecti 2. Denemem 5. Gün embriyosuydu bir kızım var bu da 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transfer edildi beklemedeyim Cumartesi günü transfer olduCanim hayırlı olsun cok sevindim 3.gun embriyosu yazmssin kac hücreli idiler bir de kalitesini soylediler mi
Amin inşallah canım zaman gecmiyorayy haydi hayirlisi olsun canim insallahİnsallah hayirla guzel haberler alirsin
Maşallah canım inşallah kaliteli döllenme olur cok yumurta varmış ağrı ondan olabilir bende hiç olmadı agrı sızı dediğim gibi yumurta sayısı fazla o yüzden olmuş olabilirwalla ben bu kadar agrili olabilecegini tahmin etmiyordum:) cok agri var 2 gundur yatiyorum sanirim yarin ise gidemicem.. 23 tane yumurta toplamislar insallah kalitelidirler de embriyo olusur... gercekten tup bebek sureci cok mesakkatliymis:) ama sakin olmaya calisiyorum... zaten bu ay transfer yok rahim dinlendirme yapilacak.. sende direk transfer ettilermi yok rahim dinlendirme yapmislqr muydi?
Canim merhaba Allah kizini sana bagislasin Allah sağlıklı uzun omur versin bir şey soracagim hucre sayısı cok mu onemli acaba bilmedigimden soruyorum benim de 3.gun embriyolarım donduruldu fakat 6 hucreliAmin canım inşallah bu benim 3. Denemem ilk denemem tamamen tecrübesizlikle gecti 2. Denemem 5. Gün embriyosuydu bir kızım var bu da 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transfer edildi beklemedeyim Cumartesi günü transfer oldu
Amin inşallah canım zaman gecmiyor
Daha cok erken canim.bence 6.gunden sonra belli olur ama ilaclarda ayni hamilelik gibi etki yapiyormusCumartesi transferim yapıldı kızlar. Hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Hamilelik için nasıl belirtiler olmalı
Ay canim masallah cok iyi 3.gune gore 10 hücreli cok sevindim benimkiler 6 hücreli idi 3.gun donduruldu ya bir de sey duydum çözününce de gelişim devam ediyormus ve hücre sayısı artıyormuş o zaman dogru mu acabaBeni de bugün aradılar. Embriyomuz çıkartmış bugünü. 10 hücreli 1. kalite dediler donduruldu. :) Çok acayip bi duygu. Laboratuvar ortamında bebek :)
Merhaba canım İnan ki onlar dedi diye aklımda kalmış hiç sormadım bile ben kaç hücreli diye bölünmesi önemlidir ama hücre sayısı için hiçbir fikrim yok.Canim merhaba Allah kizini sana bagislasin Allah sağlıklı uzun omur versin bir şey soracagim hucre sayısı cok mu onemli acaba bilmedigimden soruyorum benim de 3.gun embriyolarım donduruldu fakat 6 hucreli
MaşallahBeni de bugün aradılar. Embriyomuz çıkartmış bugünü. 10 hücreli 1. kalite dediler donduruldu. :) Çok acayip bi duygu. Laboratuvar ortamında bebek :)
Ay canim masallah cok iyi 3.gune gore 10 hücreli cok sevindim benimkiler 6 hücreli idi 3.gun donduruldu ya bir de sey duydum çözününce de gelişim devam ediyormus ve hücre sayısı artıyormuş o zaman dogru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?